те жалам еј:pos2: иначе поздрави ја сестра ти...и речи и друг пат да не ме бараимам брат 10 години помал од мене и сестра поголема 2 години и се натпреваруваат кој е по луд...како и да е грозно е во средина xD
е тоа веќе би било занимливо да се погледне ! ! !имам брат 10 години помал од мене и сестра поголема 2 години и се натпреваруваат кој е по луд...како и да е грозно е во средина xD
Сестра 12 години тазе наполнети.
Не можам да ја трпам!Ајде сфакам пубертет и сето тоа, но никако да научи за одговорност, барем делот кога е собата во прашање.Порано ептен се рчкавме, сега поретко али пак ги има тие моменти.
Едно прашање и совет, пошто веќе пробав се мислам за да ја скротам.
КАКО да ја натерам да си го мести креветот и да очисти бар дел од собата?!
Се што праи е, станува, глеа телевизија, јаде и иде надвор.Попладне ќе се врати на саат време и потоа пак заминува.Со тоа скоро секогаш собата останува на мене а мене ми е више мука од средување место неа.Молим вас за одговор, полудев.
Не можам да не ја пуштам.Ќе и вриска на мајка ми, а нормално поголемите секогаш се криви за се`.Да го средам само моето да, добро, но нејзините ствари ги има многу повеќе низ соба, а искрено не можам да седам, гледам тв или играм на пц доколку бар 85% не е средена собата:nesum:.Не пуштај ја да излезе додека не си среди собата...или пак среди си го само твоето...