Дали ова е Аврил?

Типката од некаде 30 песни има 5 нејзии така да не е баш пакесрки тоа многу. Али гајле ми е прекинавд а се филмам што е андерграунд што не е, сите можете да и се фатите за ....

Убава е млада е има пари и си има најубава работа на свет охохооо .

Не ја сакам, не ја ни слушам, можда 2 - 3 песни знам. Ама од безвезнана Girlfriend, до последново...:blink:

стариот стил на аврил ми е многу супер ама новиов ме нервира.аврил е девојка каква што посакувам,ама не вака во новиов стил туку стариот така откачена на моменти срамежлива темпераментна и облеката и беше супер ама не и музиката али океј беше башка и косата и беше баш онака каква што сакам...вака не

avril sea pak ne propea...??!?!? izglea NE I trgna vo manekenskiot biznis :tapp:
ama stvarno, pobezvezna pesna od Girlfrieng neam slusnato...

Ајде сега сите девојки шо се палеа на стилот на Аврил, сменете си ги трегерите и високите чорапи, заедно со црните шминки....станете РОЗЕВКИ И ПУФКАСТИ, сакајте ги сите обожавајте цвеќенца како бели ружи:)

etoc2largepw9.jpg

добра фотка.

иначе ми е грда, преситна и преслаба, и нема глас вреден за дискусија.

Abe za glasot nema potreba da se diskutira ..deka ne znae da pee , ne znae, ama sea za izgledot da ne zboruvame bash e ubava i interesen stil ima..:smir:

Ако ги тргнеме сите металско панкрерско рокесрки предрасуди настрана-тогаш ја ќе кажам дека има убав глас(не е ко некоја од метал бендовите ама за музиката што ја пее таман е) музиката што ја свират е пријатна за уши(подобро аврил него цеца така?:smir:)

А дека е убава за тоа нема збор, да не беше убава немаше да успее!

Аврил и кога беше панк рок девојка беше лигла,па овој имиџ боље и одговара.:)

порано беше поуба сега е ко шмизла

Ескејп, шо да праам, мене ми е грда, ситна и преслаба.
Гласот установивме дека го нема, дај само слушни ја "изведбата" на Fuel и знаеш колку е саатот.
А Цецата ако ја напраиме нова вокалистка на готик бенд и ако се потруди малце, има да отварате теми за неа. :icon_lol:

Е чим глас нема, да се вратам на изгледот, тоа би ја спасило у денешната индустрија.
Фацата не ја коментирам, секој со свој вкус, али сепак е минијатурна даска без цицка гз or whatsoever, и својствено на тоа неможе да биде ни секси.
Да не има некој гз да каже дека изглеа убаво со конкуренцијата од mtv како агилера, бијонси и тако даље?

А стил, де бре шо толку интересен, ja го викам нео панк шмизл, т.е. Неколку Кратки Чекори За Инстант Надворешен Рок Изглед, па сепак има премногу безимени девојки наоколу со стфарно оригинални стилови, и тоа произлезени од нивната имагинација што не е случај овде :smir:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom