До колку саат навечер имате излез?

Член од
30 ноември 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
ко ќе се вратам тогаш неам точно определено време да си дојдам дома

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Никоаш не ми биле поставувани граници коа да се вратам, нити пак коа сум дошол дома ме пречекале зашо касниш или слично.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
и така врзан у лисици успеа да го напишеш ова???:vozbud::vozbud:
е сеа за мене ми немаат кажано до сеа некое ограничење кога да бидам дома али пошо последниот автобус е кај 00-30 значи кај 1 саат дома сум
Му даваат еднаш неделно да си ги задоволи својте интернет потреби :pos:

Он: До 2, 2:30 отприлика

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Pomina vremeto koa mi kazuvaa do koga sum, sea sum anlimited

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Па..Зависи..Ако татко ми е расположен од работа до 01:00, а ако е нервозен до 11:30 :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2:

Член од
3 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
6
абе, ја на 17 имав до 00 и 00 излез, сеа сум ограничен и надокнадувам, се прибирам у 5 саат дома, а ако има со кого да останам, може и покасно :)

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Е сега е веќе касно за лимит :baeh:
Инаку во принцип не заглавувам повеќе од 3

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Кога сум кај баба до колко сакам.
Но од дома , од мојата куќа што сум роден..не многу.( 22:00 ).:pipi:

Miss.Stelliossa

♥ ♥ ♥ Princess anytime ♥ ♥ ♥
Член од
29 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
7
Не ми ограничуваат моите (голема сум си!) ама ни јас не дозволувам да останам многу доцна во непристојно време. Сепак мислам дека дама си е дама. Останувањето до 3 или до 5 или до сабајле е сепак за посебни и ретки прилики и за машките. На нив и им личи така да речам иако , тоа останување и влечење по дискотеки секој викенд до 6 сабајле и не ми се свиѓа малце, малце е џаболебарски. Ајде еднаш неделно да останеш до 3 пример, ама до 6 сабајле.... па не знам баш... посебно за женските. Машките се друга приказна!

Тоа е мое мислење, не знам можеби грешам некаде! Така сум воспитана, никогаш ништо не ми било забрането, сум добивала се кога сакам и што сакам и мислам дека самата сум заклучила дека на една дама не и стои да се мкне по дискотеки и кафичи до 6 сабајле. (иако ми се има неколку пати случено, по некој повод)
До одредено време е океј...

ПоздраФ до сите и имајте НАЈУБАФ ден! :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom