WC моменти

Член од
31 март 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
1.931
се трудам што поскоро да завршам работа, бидејќи моето одење во вц е неподносливо. знаете зошто:kesa:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.204
Кога одам во WC обавезно од мобилниот слушам музика и си седам пола саат...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Секогаш одам со Билтен во ВЦ. :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Јас во WC идам со лаптоп :)

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Идам со лаптоп или мобилен или билтен

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Еве јас искрено имам многу ВЦ моменти во животот. Еве еднаш имав еден ВЦ шмек момент. Се случи во Хавана...зафатено беше машкото веце...и фино лепо си влегов у женско. Таман да почнам да уринирам...отвора врата една цура и вришти...ја за да ја заќутам...и упатуем остар шмек...и викам...бејб, знам дека си видела и поголеми но те молам не вришти туку влези внатре ме мава ладно нешто. Нормално девојката влезе...а за останатото внатре не кажувам...нека ве копка...:)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.642
Поени од реакции
6.469
Еве јас искрено имам многу ВЦ моменти во животот. Еве еднаш имав еден ВЦ шмек момент. Се случи во Хавана...зафатено беше машкото веце...и фино лепо си влегов у женско. Таман да почнам да уринирам...отвора врата една цура и вришти...ја за да ја заќутам...и упатуем остар шмек...и викам...бејб, знам дека си видела и поголеми но те молам не вришти туку влези внатре ме мава ладно нешто. Нормално девојката влезе...а за останатото внатре не кажувам...нека ве копка...:)
:pos2::pos2::pos2: брат ме изнасмеа!вистина или не супер ти е постов!инаку јас во веце одам најчесто со мобилен а не го користам,чисто така со мене го земам од навика! :toe:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
леле мори мајко:pos2: си носеле лаптоп,весници:pos2:
искрено не можам да го замислам тоа...
јас не сакам ништо у wc,влегувам правам што треба и толку,за лап топ,весници си имам моја соба и таму си седам и размислувам и си читам си уживам сама,а не у веце:nesvest:

Член од
31 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
1
ххаахахах темава еј! јас си се сликам во вц:pos2::pipi:
си играм игри...
не читам јас книиг или магазини пошто немам време.најмногу 10 минути останувам на бц школката..неможам повеќе,ме фаќа нервоза..

Shmekerot:дај бе кажи,не не оставај на пола пат:baeh::wink:

:helou:

Член од
14 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Ах... WC... Храмот на богот на Светлината... Прекрасниот бел олтар, такозвани ВеЦе шоља. Какви генијални идеи доаѓаат во таа просторија, за главните прашања на човековото битие, животот после смртта, патувањето во времето, 10та димензија... Какво божествено олеснување после цел ден држење. Кои симфониски прдежи одекнуваат во акустичната кутија на WC шољата... Муабетите на комшиите кои ги слушаш преку тенките ѕидови со скапана изолација... :kesa: Премногу сум поетски настроен нешто:vozbud:

Buli Buli

CroCop '92
Член од
20 февруари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
0
lolz, wc soljata mi pomaga da naucam hardcore lekcii nemojte da go potcenuvate Beliot Tron! :vozbud:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Нај добрите идеи ги добиваме на WC шоља пошо коа се напињаш да го тушнеш:pos2: ти оди повеќе крв во глава..

М

Мрак

Гостин
Секогаш одам со Билтен во ВЦ. :)
хахаа и јас:)Некогаш и со некое списание(во последно време она на sport life го читам,премногу е добро)дремам по најмаалку пола саат.И понекогаш седам и размислувам.Некогаш и какам.Некогаш си ги гледам стапалата.Некогаш слушам музика.Некогаш и мочам.Но најчесто едноставно седам на шољата размислувајќи.И што добиваме сите ние кои седиме доолго на УДОБНИТЕ шољи?Црвени линии на задникот.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
аооо најтоп е у WC..само тамо иам мир....едно пола саат обавезно сум тамо секој ден....си седам си размислувам.....си работам..и така...баш е топ:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom