Crazy in Love
Here's looking at you kid.
DarkLord напиша:Ружа во јбт што предава
Хехе јас ја имав таа среќа да не ми предава... ама ја имам и таа среќа и Ачкоска да не ми предава. Додуша ми се погодија професорите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DarkLord напиша:Ружа во јбт што предава
Mене не ми предава ни Ачкоска,ни Олга,ни Ружа,ама па затоа Ленка......Crazy in Love напиша:хехе јас ја имав таа среќа да не ми предава...ама ја ивам и таа среќа и ачкоска да не ми предава..додуша ми се погодија професорите...
Раскољников напиша:Стојка Бојковска - Филолошки
pravo напиша:najlos profesor (ha ha ha) nema razmisluvanje na PRAVEN toa e MICAJKOV gazdata na fakultetot
Da znaete kakov gad e toj nikogas nema da posaka nikoj da se zapise na pravenMacedalien напиша:Штета : во 21 век а на правен сеуште владее феудализам :cry:
Јас положив кај Мицајков на првпат со шеска и та ми е омилена оценка од сите.pravo напиша:Da znaete kakov gad e toj nikogas nema da posaka nikoj da se zapise na praven
Polagaat 300 polozuvaat 10 max
kazigo receptot za uspehKvendolin напиша:Јас положив кај Мицајков на првпат со шеска и та ми е омилена оценка од сите.
pravo напиша:Da znaete kakov gad e toj nikogas nema da posaka nikoj da se zapise na praven
Polagaat 300 polozuvaat 10 max
ne veruvam deka ima. ne sum imal loso iskustvo so drugiteduffy_f напиша:Не знам од каде си ја извадил оваа бројка но мислам дека кога зборуваме за правен има и полоши професори од Мицајков.Уште ако си на правни студии знаеш за што зборувам
Рецептот е стар и многу познат. Многу учење и малку среќа. Инаку беше по вовед во политички науки, ама професорот е истиот.pravo напиша:kazigo receptot za uspeh
Za filozofija zboris?