Најгрди автомобили низ историјата

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се се можам да голтнам кај Мултипла...ама предните фарови (кај предниот лим) е најгрдото нешто што сум го видел...
Баш и тоа ја прави грда и ја губи целата линија на возилото.

Bertone,ovie SSyang Yong навистина прават ептен грди возила.
За мене грди коли се:
nissan_micra_c+c_29_04_06.jpg

Нисан Микра,па ни два ни три,кабриолет.Грда работа еј

quattro.jpg

Самиот дизајнер на Audi Quattro си кажал дека не се замара многу со дизајнот,туку се фокусирал на правење револуција во рели трките.ПОгон на сите четири нели:wink: .Опасна кола,ама грда

Bratucetka mi imase tocno vakva Nissan Micra cabrio i sled nekolko meseci, Nissana se zapali sam...i izgore celiot.

A Audi Quattro e klasika, mene mi se dopaga mnogu.

Bratucetka mi imase tocno vakva Nissan Micra cabrio i sled nekolko meseci, Nissana se zapali sam...i izgore celiot.

Најверојатно, 99,9% грешка во електриката...
За жал, нејчеста причина за самозапалување кај новите возила.

Tazhen e denot koga "Dzini" kje razochara so izgledot...

1895a-lamborghini_murcielago_lp640.jpg

P.S. "Dzini" ne se pali sama...

Tazhen e denot koga "Dzini" kje razochara so izgledot...

1895a-lamborghini_murcielago_lp640.jpg

P.S. "Dzini" ne se pali sama...

Не зезај што му фали на ламбово? Да не летаме од темава најгрда кола Daihatsu Sneaker
daihatsu-sneaker.jpg
Собира 1 човек или 1 јапанска фамилија :pos2:

Со тангово се трудат да направат некоја копија на Ауди тт... А делува исто како крадена програма од интернет која некој аматерски се потрудил да ја едитира до некаде. И нормално испаѓа срање.

Со тангово се трудат да направат некоја копија на Ауди тт... А делува исто како крадена програма од интернет која некој аматерски се потрудил да ја едитира до некаде. И нормално испаѓа срање.
ХАХАХА!!!:pos2::pos2::pos2:
СЕАТ ТЕНГО и АУДИ ТТ?! Неспоредливо.
Ако ова они го нарекуваат копија на ТТ онда може слободно да се обесат.:pos2::pos2::pos2:

smartinor.jpg

Citroen09b.jpg

scion-xb-0360_dw.jpg

01-1975-amc-pacer-x.jpg

Појма неам кое шо е, ама грди се у пичку материну!!!

Првото е кастомизиран Смарт, второто е Ситроен ДС, попознат како Ајкула (жаба), третото појма немам, а четвртото не се појавува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom