Men only!

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување
Слична колекција има и во Springfield ГТЦ

Прекрасни колекции има.
Со тоа што цените се ненормални.
Два до три пати поскапи отколку во странство.
Во Шпанија цените на Спрингфилд се прениски и достапни за секого, кај нас ја фураат како марка. А се што е марка е прескапо. Мислиш D&G или Армани е :lut:

Прекрасни колекции има.
Со тоа што цените се ненормални.
Два до три пати поскапи отколку во странство.
Во Шпанија цените на Спрингфилд се прениски и достапни за секого, кај нас ја фураат како марка. А се што е марка е прескапо. Мислиш D&G или Армани е :lut:

So zboris za Spanija,ta u komsiite(bugarite) Springfield e poeftin za razlika od toj u GTC a zgora na se pred dve nedeli vidov patiki u GTC u Springfield so u Sofija gi imase pred godina dena taka da ne furajte nakaj tamu.

imgres

clintmauro_artseen3.jpg

Dolce%20&%20Gabbana%20%20Spring-Summer%202008%20Ad%20Campaign.jpg

Јас ја следам модата, чим најдам нешто да ми е точно одма го купувам.Ама ретко се случува тоа :pos2:.

Сите се Дизел :)
Mожно е да ги има и кај нас

Во Соравија има Дизел продвница...ама некако не ми се влегува .:::)))

Можно е да ги има дуксерите....ама нема да ми стојат мене затоа не влегувам:kesa:

Ај некој мафијачки стил за момче каа мене з кратко полнам 18 па да се дотерам некако „Мафијашко“ :) 183 виско , 80 кг тежок , ако се потребни тие информации .. :)

Еве малце машка облека ама од поинков тип .
Облека од Алтернативата , доста ми е од мејнстрим шминкерски фаци ..

ZJackFoilGuitars.jpg

Zip-Jacket-Templates.jpg

MTSMouthBlks.jpg

BlkTSugrSkls.jpg

MTshrCrwss.jpg

MensRedTartanJeansMJs.jpg
RedDusterJeansMensS.jpg

MenShortDuster2s.jpg

прво сите овие креации,кој се покажани се креирани од женски креатори или од педери,сано погледниги комбинацииве, и несме сите метро сексуалци па да ги носиме,тоа е нај големиот проблем денес што феминизираните педерчиља или пак женските креатори што ја наметнуваат машката мода

Еве малце машка облека ама од поинков тип .
Облека од Алтернативата , доста ми е од мејнстрим шминкерски фаци ..

ZJackFoilGuitars.jpg

Zip-Jacket-Templates.jpg

MTSMouthBlks.jpg

BlkTSugrSkls.jpg

MTshrCrwss.jpg

MensRedTartanJeansMJs.jpg
RedDusterJeansMensS.jpg

MenShortDuster2s.jpg
ова се бе Gay фаци и за Gay фаци тие колекцијава :pusk: иначе шо се спомна погоре за соравија бегај мале огин еден блузон 4800 денари а верувај истиот е од шутка

да ти објаснам сега.
ти немора да ја купиш комбинацијата.
можиш да си ја купиш маицата па да си ја комбинираш со друго.
тоа е најголемата заблуда кај луѓето. фегетски незнам шо.
на пример можи има погоре некои метросексуални комбинации ама ако видиш посебно има добри парчиња како фармерките или некоја блуза или маица. ме сфакаш така :):) :smir:
П.С ако можи да покажиш некои твои предлози да видиме!!! :) фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom