Men only!

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Ми се чини јасно ви е за што станува збор. :)
Темата е наменета за машката популација и за она што таа сака да го носи.
- Секакви стилови и трендови се добродојдени.
- Не се притесњавајте да бидете креативни и немојте да ми ја сметате темата за педерска,оти се трудам да ве натерам да обрнете внимание на облека и стил,да ве натерам да бидете креативни и да си го покажете вкусот. :)
- Затоа ич да не ве мрзи да барате и хостирате слики.

П.С - Темава е отворена со намера да се вклучи и машката популација во овој подфорум,а не да биде присутна само женската.
- Доколку и женските се интересираат за машката мода,слободно нека прикачуваат слики тука.
Па повелеле. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.517
Голема грешка. Мажите ради би барале слики од убави жени.
Од мажи - не ми се верува. :wink:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
:pos2: Хаха,ко да знаев.
Не беше работата да си плакните очи,туку да се активирате во врска со она што вие сакате да го носите и да го демонстрирате вашиот вкус и стил на облекување.
Не мора слики од мажи да се бараат..нека се бараат само облеки на бела позадина.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Dajte nekoj dobar predlog za maski kostum, i nekoj dobra web strana so maski frizuri :)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Mрзам "trendy" облека. Знајте...ептен дреч бои, со тие глупине крстови со топчиња со ги макнат на врат? Поише ми се свиѓаат работите у Спрингфилд.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
eј, од кои страници ги наоѓате сликиве?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
mislam deka kostumot ne ti odgovara bas za maturant...
i vo kombinacija so frizurata od prethodnata slika ne ide...

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Јас може ли да дадам мислење ?!
Иако незнам каков ти е стилот, сепак ќе речам дека комбинацијата е пренесоодветна за матурант. Добро сега фризурата е ОК. Ама костумот е премногу озбилен, за постари типци и плус не да не се соодвестува со фризурата. Мислам дека со некоја по младалачка комбинација би изгледал многу по убаво.

Со таа фризура е подобро да искомбинираш бело со уште некоја по весела боја ... можеш и со фармерки да комбинираш.

Можеш бела кошула, како на сликата, и со вратоврска во некоја пастелна боја.

Можеш секако да искомбинираш, ама јас би ти рекла што помалку црно.

Сепак твој е изборот, ама за матура обиди се да изгледаш пристојно за годините. Не треба да изгледаш како младоженец, а ни многу обичен да бидеш. Некоја комбинација измеѓу.

П.С Со тој костум на сликата би ти препорачала партнерка со некој свилен фустан или по можност невестински :pos2: ... Стварно не иде ... Ама како сакаш :helou:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Да и според мене е малце пресериозен костумот за таква вечер како што е ја би идел со нешто елегантно но не толку сериозно,и би се трудел да е без кравата

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.956
Поени од реакции
50.933
Decko na matura ides be ne se zenis majku mu ne ti treba kravata i tolkava elegancija a frizurata e beckham i vekje nikoj ne ja nosi turi edna kosula sako pantoloni i tolku -----mlad si!!!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
aha e pa togas nesto vakvo

Ili

ama druga boja

Kajgana Shop

На врв Bottom