sveto4aki2
РОДИТЕЛ
- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 37
Da ne ja izmisli i toplata voda.Servis.......Temava e za nekoj sto znae da ponudi pomos preku temava a ne eureka SERVIS.......Сервис
сервис
Da ne ja izmisli i toplata voda.Servis.......Temava e za nekoj sto znae da ponudi pomos preku temava a ne eureka SERVIS.......Сервис
сервис
Па ги испробале сами сите варијанти останува во сервис да пробаат ако не бива ништоDa ne ja izmisli i toplata voda.Servis.......Temava e za nekoj sto znae da ponudi pomos preku temava a ne eureka SERVIS.......
почни ко за почеток да пишуваш на Кирилица, и големи букви да употребуваш таму каде што им е местото, затоа што вакви постови неможам да читам.Imam eden problem.Imeno telefonot pocna sam da mi se gasne a posledniot pat koga se izgasna pri baranje na pin vednAS MI SE GASNE NE SE VKLUCUVASE NIKAKO.Go odnesov kaj edno drugarce i toj mi kaza deka problemot e softverski odnodno deka treba da se formatira.Plativ 300 den za formatiranje ,sega telefonot funkcionira normalno se do vecerva koga pak se izgasnuva bez nikakva pricina iako drugite funkcii sega mu se normalni.POMAGAJTE.Baterija e provereno ne e ,go skenirav i telefonot i kartickata so NORTON nema nisto.Site funkcii mu se dobri samo sto koga ke mu tekne naednas se izgasnuva.
да, за што бокс?dali ilma firmware za samsung d900i
продај му го на trte mrte екранот.Ви благодарам за постовите. Инаку точно е тоа дека побарав помош од вас а не отидов директно во сервис зошто си помислив да не имал некој исто вакво искуство па да ми каже нешто околу проблемот, ама чим немал да сме живи и здрави.
Инаку torte_nokia_N80 несакам да го носам телефонот во сервис бидејќи тие таму ќе ми сменат некое чипче и ќе ми земат 2.000ден. за сервис и ОК е се тоа, ама кога ќе се вратам дома и ќе видам дека ПАК ме дрибла телефонот ќе ми биде криво зашто сум дал пари а пак не ми работи и ќе треба да одам пак и пак и пак (а се тоа е пари) и така да не ми се исплати. Тие MOBICO се SonyEricsson сервис и знаат што прават и сигурно знаат повеќе од мене, ама не им верувам на било каков тип на сервисери или "мајстори" во македонија (чест на исклучоци) и сам си ги поправам работите во животот, а ако е нешто што неможам да го поправам си купувам ново. Така да ќе си купам K850i и готово, да сум жив и здрав.
знам дека ќе реќеш дека сум луд, но мојата понуда е 800 денари, во рок од 3 дена ќе ти го средамВака сега имам Nokia 9210 Communicator ама е на германски, сега дали некој може да го среди, т.е. да го форматира или незнам што на англиски да биде телефонов, и колку ќе ме чини отприлика?!!... :smir:
имаме посебен подфорум за психо лечењеNe znam dali nekogo boli glava od latinica ili ne samo cudno mi e od tolku,,nemozenje ,,da se odgovara na nesto.P.S. Komentiraj drug ne me citaj mene.Pozz
Јасно ми е Некро...стар телефон...епа Бато да најдам 500 денара и ќе ти донесам компјутерче со 2000ка, знам кај ти е дуќанот и ќе тераме бизнис... би требало летово да поминам... фала ептен...поздрав... :smir:знам дека ќе реќеш дека сум луд, но мојата понуда е 800 денари, во рок од 3 дена ќе ти го средам
или пак ако имаш компјутер со виндоус 2000ка за 500 ќе ти го средам во рок неполн ден.
синоќа со еден колега се позамаравме.Јасно ми е Некро...стар телефон...епа Бато да најдам 500 денара и ќе ти донесам компјутерче со 2000ка, знам кај ти е дуќанот и ќе тераме бизнис... би требало летово да поминам... фала ептен...поздрав... :smir:
Eпа ај ќе гледам после другава недела да поминам прибидејќи нема да сум СК периодов, одмор малку... Па ќе поминам во Алфа Мобил...не го брзам телефонов иам други за користење... фала уште еднаш, се гледаме... :salut:синоќа со еден колега се позамаравме.
и на икспе ќе завршиме работа.
500 денари, до кај 2 дена или ако се најавиш еден ден однапред може и истиот ден.
02,3161264 - Бошко барај.
ако неможеш до вторников да поминеш, дојди после 10ти август.Eпа ај ќе гледам после другава недела да поминам прибидејќи нема да сум СК периодов, одмор малку... Па ќе поминам во Алфа Мобил...не го брзам телефонов иам други за користење... фала уште еднаш, се гледаме... :salut:
Барав неможев да најдам, напраив и тоа што ми даде кодот али уште продолжува... а за сервис баш и не ми се носеше, повеќе ќе го сјебат таму... али ко нема друго чаре ќе морам да го носам.да го флешуваш без бокс - ноу веј!
кај мене на форум нели ти реков побарај апдејт сервис, ако нема од самсунг - тогаш :/ жалам, не ти бега сервис што би рекол торте.
Епа брат ќе те барам тогаш после кога ќе можам, и јас нема да сум во државава... Убав помин тогаш....ако неможеш до вторников да поминеш, дојди после 10ти август.
нема да сум на континентов.