LG Prada му се расипа нешто touch-от слабо фака. Колко е да се направи..дали фолија ли што таму? :helou:
тачот за овој телефон е 40 евра, работи на отпор.
сакам да прашам дали некој има флеширано SE k550i во w610i и што би ми препорачале дали е добро да го флеширам, дали може да има некои компликации, читав на нет ама сакам да знам од лично искуство од некој од форумот :helou:
ќе добиеш само вокмен плеер, поразличен изглед на менито и нема да ти работи вратничето за камерата т.е. кога ќе сакаш да отвориш камера нема само со спуштање на вратичката да се отвара туку ќе мора да пристиснеш подолго време на дугмето за камера или од менти ода влезеш.
па на крај краишта и да не ти се допаѓаат тие мани, тогаш можеш пак да си го вратиш во к550
Здраво. Имам нокиа 6131и ми се појави некој проблем кога го вклучувам реботи неколку секунди додека да се појави основната слика и се исклучува..Го носев еднаш на сервис и само ми зедоаа 800 денари рабодеше две недели и еве сега пак истиот проблем.. Јас мислам дека е софтверски проблем иако не се разбирам многу во телефонија. Па ако знае накој како што нека помага.
па рекламирај го таму кај што си го сервисирал.
во секој случај, немора да значи дека е сигурно софтвер. Кај многу нокии сум имал вакви случаеви, со софтвер моментално работи извесно време и после пак се појавува баг, пак исфлешувај го извесно време и пак праи проблеми.
може да има проблеми со напојување, капси за полнење, RAP3gV2 процесор и сл работи
најубо однеси го назад во сервисот и пожали се.
сепак 800 денари не се малку за телефон што вреди 40/50 евра.