Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
11.500 denari.mi se skrsi ekranot na iphonot ke mozem li da go zamenam i kolku ke me kosta
11.500 denari.mi se skrsi ekranot na iphonot ke mozem li da go zamenam i kolku ke me kosta
.Имам телефон Сименс Ц75. Пред неколку дена ми падна телефонот и ми пукна стаклото кај екранот. Од каде може да најдам оригинал маска за тој телефон бидејќи не верувам дека може да најдам некаде во Космофон или Т-Мобиле.
10000 denari .ZIZ Mobil.mi se skrsi ekranot na iphonot ke mozem li da go zamenam i kolku ke me kosta
кој ај фон.[acko]®;1845157 напиша:некро што пари кошта декодирање на ајфоун?
треба да се декодира, 600 денаринекро ај гледам сигурно работис со тоа па да те прашам,го зедов iphone у ус мозесе да се користи и на наша картицка али сега му абдејтирав понов софтвер овој 2.0 и ми се блокира бара па да се регистрирам ,ај ако знаес несто помогни сто да правам
пиши ако ја продаваш и која цена ...Нокиа 6650 незнам дали е од Америка земена,или само е заклучена на Т-mobile.
Колку би коштало декодирање,отклучување или како и да се вика тоа.
Абе телефонот не е мој,а ако сакаш ќе ти прашам дали ја дава и колку и бара.пиши ако ја продаваш и која цена ...
2500 денари, доколку си сигурен дека е T-Mobile USAНокиа 6650 незнам дали е од Америка земена,или само е заклучена на Т-mobile.
Колку би коштало декодирање,отклучување или како и да се вика тоа.
се разбираме, 300 денари.А бе се разбирате нешто флеширање к550 во w610 ?
или е флет кабел (900денари) икли е камера (600денари)imam samsung e 250 i koga sakam da ja pustam kamerata mi izlegva previev eror