- Член од
- 24 јули 2008
- Мислења
- 285
- Поени од реакции
- 5
абе браќа ако некој од вас мозе да ми казе како да си најдам јава за мојот телефон нека ми писе ПЛС иначе имам еден тв мобиле !!!:nesum: martin_strongman@hotmail.com
500 денари кај мене, за неполни 40 минути доколку ти е полна батеријата ќе го средам.ako znae i moze nekoj da mi go dekodira Iphonot od starata generacija ne e 3g neka mi pise poraka ve molam
300 денари декодирање кај мене, треба НЦК да се среди.Imam motorola V3 donesena od USA od t mobile.ja staviv kartickata i mi pobara nekoj kod ne se sekavam kako pisuvase.Go zgresiv poveke od 5 pati i mi se blokira mi napisa CONTACT SERVICE PROVIDER i nisto ne funkcionira ni edno kopce.Dali nekoj znae kako da master reset ili nesto slicno?
100 денари со твое стакло, мои повеќе немам, ама и од фалс маска по 150 на пазар што се - поминува доброКолку чини замена на стакло за Сони Ериксон w810 ?
1. треба да се разбираш од софтвер за сониериксон, разлики меѓу цидови, дбXXXX платформи, верзии на фирмверови итн.... сето тоа ќе го прочиташ тука, многу битен чекор за да почнеш да работиш софтвер за сониериксон и да имаш што помалку умртвени телефни, кликни на следниов линк: http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=22832&highlight=eromМоже и не е тука местото на прашањето но ват д фак да си пробам
Некро пред некое време ми збореше за нешто што ќе го излаже мобилниот дека има слушалки и да можам да слушам радио без нив (затоа што ги немам)
Инаку станува збор за SE W850i, па ако некој го има решението нека пише