- Член од
- 20 мај 2007
- Мислења
- 1.139
- Поени од реакции
- 153
Е црна, моментално шатирана, многупати бушава, и моментално подготвена за импровизација на гнездо од страна на некоја птица.=)
Ја моментално се спремам психички за (се надевам) последниот удар кон мојава кутра и напатена коса,да ја фарбам ПЛАВА.Жута плава не плава плава.
Уште тоа од боја не пробав,а одамна сакам,плус сега сум у период на ненормални бубачкести идеи и мозочни состојби,така да се што ќе ми падне на памет спроведувам.
Како и да е,и да не чини плава лесно се префарбуе.
Уште утре да одам на консултации со мојата ценета фризерка,и после ништо не ме спречуе :devil3:И после тоа ја префарбуем у природно-кафено-плава и више не се фарбам...ова по стотти пат го кажувам ама нема веза
Не плачи ма,ќе исфарбам и некој прамен црвен за твој меракПлавааа :cry::cry:
Инаку, знае ли некој нешто што ја прави косата ептен ептен мека, на пример некоја крема или спреј , нешто испробано. Користам илјада кремој, маска, спреј, капки, ама шо знам....Сакам нешто екстра, од поскапите...некоја препорака?
не ти треба ништо 10ка ти е косата, од многу препарати можи да си ја оштетиш :smir:Плавааа :cry::cry:
Инаку, знае ли некој нешто што ја прави косата ептен ептен мека, на пример некоја крема или спреј , нешто испробано. Користам илјада кремој, маска, спреј, капки, ама шо знам....Сакам нешто екстра, од поскапите...некоја препорака?