јас ДА СЕ ИЗМОЧАМ НА СИТЕ НАВИВАЧКИ ГЕНЕРАЦИИ ОД 1990 па наваму.........ГО УПРОПАСТИВТЕ НАВИВАЊЕТО СО СЦЕНИ ОД "РАНЕ"............Абе штета мене како не ми текнало да дојдам да го кршам,баш таа вечер бев у парк....само што ке имаше разлика ако дојдев јас,немаше ништо да остане ке ви го запалев,да ви се помочам на шопот и на се во него
вие сте нашле да продавате муда за бубрези....кој прв почна со провалување по празни сали?!?!?!?!?!
кој ве ебе
Им ја пуштија за да им направат мерак на ЦПБ во градски паркМораше оваа да ја земат со публика во Јане инаку наредна џабе идат во Градски Парк.Мислам дека натпреварот го одлучи тоа што Работнички немаше доволно расположени играчи.Само Мираковски и Блажевски ги поделија улогите.
5 pati gubese mzt inace pusteno kako da ne , mnogu brzaa rabotnicki i nemaa sreka sutot ne im trgna, i mala vina u trenerot mozese da bara time out na vreme koa veke ne idea 3 napadi po red, mige izigra ocajno kako i SimicИм ја пуштија за да им направат мерак на ЦПБ во градски парк
Задоволителен натпревар со многуѕ пресврти како и скоро сите дуели годинава. МЗТ трет пат годинава го добива Работнички, а Работнички го направи истото 4 пати. Мислам дека следниот меч ќе биде последниот пошто малку поголем квалитет има во редовите на Работнички, плус предноста на домашниот терен. Ако тепа МЗТ и израмни на 2-2, во јане има да биде пекол
Убаво е да се видат овие дуели, а после финалето ќе биде мртвило пошто Фени ќе има предност 1-0 од старт и предност на домашен терен. Boriiiiiing!
Да, да го заборавив финалето на купот5 pati gubese mzt inace pusteno kako da ne , mnogu brzaa rabotnicki i nemaa sreka sutot ne im trgna, i mala vina u trenerot mozese da bara time out na vreme koa veke ne idea 3 napadi po red, mige izigra ocajno kako i Simic
ej brao vie bevte 1250 nie 300 hauhuauhaauhauhauhauh OOOO ... u nedela pak ista prica ... nie u finale vie na ku**v pozdrav hiencisteПа не не ве измочавме......3 2 1 аууууууу,се избрукавте педерчиња
--- надополнето ---
Дечко, олабави малце со пишување. Живееш у Дебар, немаш контакт со вистинскиот свет а коментираш за навијање ко да си на трибина 20 години. Ултрас Косоврасти не се формирани, можеш да бидеш прв па иди занимавај се таму. И не ми реплицирај, ќе те бришам!
Поздрав до девојките што ви го местеа транспарентот....конечно после толку години и вие официално да гостувате во јане,само штета што девојките имаа муда да го донесат...нешто што вие до сега немавте пич*ици