Фан клуб: Работнички

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Ке биде јака последната четвртина :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Абе штета мене како не ми текнало да дојдам да го кршам,баш таа вечер бев у парк....само што ке имаше разлика ако дојдев јас,немаше ништо да остане ке ви го запалев,да ви се помочам на шопот и на се во него
вие сте нашле да продавате муда за бубрези....кој прв почна со провалување по празни сали?!?!?!?!?!
кој ве ебе
јас ДА СЕ ИЗМОЧАМ НА СИТЕ НАВИВАЧКИ ГЕНЕРАЦИИ ОД 1990 па наваму.........ГО УПРОПАСТИВТЕ НАВИВАЊЕТО СО СЦЕНИ ОД "РАНЕ"............

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
Пенов ја сврте утакмицата и мислам дека МЗТ намалува на 2-1 :)

--- надополнето ---

Гоцевски со тројка ја запечати судбината на работнички, ќе гледаме барем уште еден дуел :)
НА крај МЗТ попушти, али и Работнички опретераа со пуцање тројки. Дојдоа до минус 4 и на крај се испосраа, мислеа секој напад ќе даваат тројки...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мораше оваа да ја земат со публика во Јане инаку наредна џабе идат во Градски Парк.Мислам дека натпреварот го одлучи тоа што Работнички немаше доволно расположени играчи.Само Мираковски и Блажевски ги поделија улогите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
Мораше оваа да ја земат со публика во Јане инаку наредна џабе идат во Градски Парк.Мислам дека натпреварот го одлучи тоа што Работнички немаше доволно расположени играчи.Само Мираковски и Блажевски ги поделија улогите.
Им ја пуштија за да им направат мерак на ЦПБ во градски парк :P
Задоволителен натпревар со многуѕ пресврти како и скоро сите дуели годинава. МЗТ трет пат годинава го добива Работнички, а Работнички го направи истото 4 пати. Мислам дека следниот меч ќе биде последниот пошто малку поголем квалитет има во редовите на Работнички, плус предноста на домашниот терен. Ако тепа МЗТ и израмни на 2-2, во јане има да биде пекол :)
Убаво е да се видат овие дуели, а после финалето ќе биде мртвило пошто Фени ќе има предност 1-0 од старт и предност на домашен терен. Boriiiiiing!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Им ја пуштија за да им направат мерак на ЦПБ во градски парк :P
Задоволителен натпревар со многуѕ пресврти како и скоро сите дуели годинава. МЗТ трет пат годинава го добива Работнички, а Работнички го направи истото 4 пати. Мислам дека следниот меч ќе биде последниот пошто малку поголем квалитет има во редовите на Работнички, плус предноста на домашниот терен. Ако тепа МЗТ и израмни на 2-2, во јане има да биде пекол :)
Убаво е да се видат овие дуели, а после финалето ќе биде мртвило пошто Фени ќе има предност 1-0 од старт и предност на домашен терен. Boriiiiiing!
5 pati gubese mzt :) inace pusteno kako da ne , mnogu brzaa rabotnicki i nemaa sreka sutot ne im trgna, i mala vina u trenerot mozese da bara time out na vreme koa veke ne idea 3 napadi po red, mige izigra ocajno kako i Simic

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
5 pati gubese mzt :) inace pusteno kako da ne , mnogu brzaa rabotnicki i nemaa sreka sutot ne im trgna, i mala vina u trenerot mozese da bara time out na vreme koa veke ne idea 3 napadi po red, mige izigra ocajno kako i Simic
Да, да го заборавив финалето на купот :)
Се зезав за попуштеното има знак :P на крајот :icon_mrgr
Сите Македонски екипи се такви, аско не им оди само тројки рокаат на крај, па ако тргне тргне, ако не, никому ништо :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Па не не ве измочавме......3 2 1 аууууууу,се избрукавте педерчиња

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Фала кур му текна под кош да ја симне топката.

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Нашето срце за вас чука, пресвртот веќе започна тука

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај баш да видам дали ќе признае некој од ФА,дека цела 3/4 и половина од 4/4 т.е скоро до крајот до тројката на Гоцевски ЦПБ ве изгазија во секој поглед.Онака чисто и јасно се слушаше нон-стоп Раб победи за нас,напред Раб але и Градски парк.

--- надополнето ---

Дечко, олабави малце со пишување. Живееш у Дебар, немаш контакт со вистинскиот свет а коментираш за навијање ко да си на трибина 20 години. Ултрас Косоврасти не се формирани, можеш да бидеш прв па иди занимавај се таму. И не ми реплицирај, ќе те бришам!

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Поздрав до девојките што ви го местеа транспарентот....конечно после толку години и вие официално да гостувате во јане,само штета што девојките имаа муда да го донесат...нешто што вие до сега немавте пич*ици

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
--- надополнето ---

Дечко, олабави малце со пишување. Живееш у Дебар, немаш контакт со вистинскиот свет а коментираш за навијање ко да си на трибина 20 години. Ултрас Косоврасти не се формирани, можеш да бидеш прв па иди занимавај се таму. И не ми реплицирај, ќе те бришам!
Поздрав до девојките што ви го местеа транспарентот....конечно после толку години и вие официално да гостувате во јане,само штета што девојките имаа муда да го донесат...нешто што вие до сега немавте пич*ици

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кој беше овој Рамбо што го напиша она.Ако има некој проблем по пп нека ми пишит,да го видам.

Kajgana Shop

На врв Bottom