- Член од
- 25 ноември 2010
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 84
Господ гледа !!! ТЗМ - Работнички 74 - 78:tv:
Sto da se pise osven PECE,PECE TI SI NAS !!!!!Ајде бе луѓе коментирајте нешто. Рабиотички и МЗТ играат полуфинале на првенство а едвај еден коментар има за првиот меч. Можеби и клуичен брејк поен за Работнички од ова гостување. Едноставно не ми се веруваше дека МЗТ со овој состав дојде до второто место во лигата. Мајко му стара што ли се случи со овој тим...
Работнички си дојде со зацртана цел и ја оствари, и сњега му давам големи шанси за финале...
Bev u sala FA pa so bea ??? Slabo navivanje od dvete strani ocekuvav mn podobroШто победивте победивте, честито нека ви е... Ама немој да си се фалите за навивање зашто поима немате, па чекавте ли да победат Работнички за да пеете " во светот на бајките ".
РОШАВ немој само ти да кажуваш! :smir:Bev u sala FA pa so bea ??? Slabo navivanje od dvete strani ocekuvav mn podobro
Брат ништо не кажав за Ф.А. кажав само за ЦПБ пошто гледав јас на тв, микрофонот од нивна страна беше требаше да ечи на тв да грмат, а не на моменти да се слушаат Ф.А. кои биле само 200 души. И сам знаеш Ф.А. кога ќе ја напуни цела сала СВЕ СЕ ТРЕСЕ а ЦПБ само на крај се запалија кога победија... тоа е мое гледиште секако не мора да се слагатеBev u sala FA pa so bea ??? Slabo navivanje od dvete strani ocekuvav mn podobro
Seljace edno kjuti i pusi !!! sonuvaj pehari!!!РОШАВ немој само ти да кажуваш! :smir: