Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Господ гледа !!! ТЗМ - Работнички 74 - 78:tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.666
Ајде бе луѓе коментирајте нешто. Рабиотички и МЗТ играат полуфинале на првенство а едвај еден коментар има за првиот меч. Можеби и клуичен брејк поен за Работнички од ова гостување. Едноставно не ми се веруваше дека МЗТ со овој состав дојде до второто место во лигата. Мајко му стара што ли се случи со овој тим...
Работнички си дојде со зацртана цел и ја оствари, и сњега му давам големи шанси за финале...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ајде бе луѓе коментирајте нешто. Рабиотички и МЗТ играат полуфинале на првенство а едвај еден коментар има за првиот меч. Можеби и клуичен брејк поен за Работнички од ова гостување. Едноставно не ми се веруваше дека МЗТ со овој состав дојде до второто место во лигата. Мајко му стара што ли се случи со овој тим...
Работнички си дојде со зацртана цел и ја оствари, и сњега му давам големи шанси за финале...
Sto da se pise osven PECE,PECE TI SI NAS !!!!!

ps.jas davam apel sega do upravata na KK Rabotnicki da doniraat pari da mu se pokaci platata vo MZT i da ostane uste bar edna sezona !!!! Pece,Pece ti si NAS !!!!!

pps.TRADICIJATA E CUDO I NE E SEKOMU DOSTAPNA !!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.195
Поени од реакции
46.433
Мхм, Фени ќе го јаде, не гледам како, предност од домашен, предност од 1-0 од старт, со кого и да играат во финале мислам дека ќе победат бидејќи не гледам начин како на домашен терен ќе паднат и од МЗТ и од Работнички.

Иначе за Работнички, реално, максимумот за сезонава беше финале и титула во Куп, така да ја би бил задоволен од ваквиот епилог на крајот, титула во првенство би било штознам, до некаде и чудо со оглед на разликата во квалитет, единствена шанса за Работнички е Марин иако и он е сепак тренер а не чудотворец.

п.с. Испраќав другар у странство а у пакет со ова и роденден му беше па само прво полувреме го гледав, ќе има снимка на А2 вечерва или јок ?!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
vie go iskrsivte fan shopot , vi se skrsi srceto ... gospod gleda hieni ....

utre ve ceka pekol u park ./.. ke bidete nadvikani nadpeeeni , ke ve someleme .... !!!!! 2 - 0 za RABOTNICKI !! cista rabota !

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Што е со Докузовски работата?Ќе се врати ... Едино тоа е шансата на Работнички за титулата.Само од него се плашам

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
vakvo smesno navivanje ne sum videl nikogas.. so molenje stanete gi da peat :) i 20 naselbi da se soberete nikat nema da go imate ona aerodromskoto.. !!!!!!!!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Што победивте победивте, честито нека ви е... Ама немој да си се фалите за навивање зашто поима немате, па чекавте ли да победат Работнички за да пеете " во светот на бајките ". :tapp:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Што победивте победивте, честито нека ви е... Ама немој да си се фалите за навивање зашто поима немате, па чекавте ли да победат Работнички за да пеете " во светот на бајките ". :tapp:
Bev u sala FA pa so bea ??? Slabo navivanje od dvete strani ocekuvav mn podobro

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Bev u sala FA pa so bea ??? Slabo navivanje od dvete strani ocekuvav mn podobro
Брат ништо не кажав за Ф.А. кажав само за ЦПБ пошто гледав јас на тв, микрофонот од нивна страна беше требаше да ечи на тв да грмат, а не на моменти да се слушаат Ф.А. кои биле само 200 души. И сам знаеш Ф.А. кога ќе ја напуни цела сала СВЕ СЕ ТРЕСЕ а ЦПБ само на крај се запалија кога победија... тоа е мое гледиште секако не мора да се слагате :)
Само нека не се избацуваат некои неандерталци да врегаат, едноставно нека ме игнорираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom