Фан клуб: Работнички

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Kratko i jasno ke kazam......PICETO sto mi se zakanuva na fb a e od ovoj forum a na fb ima pedersko anonimno nikce "Mentalita Ultrass " ili vo prevod Mentalen forumas slobodno neka mi pise tuka na pm ili vo inbox na fb ako saka pa da se objasnime......toa sto mu smetaat moite postovi tuka i sto e zelen vo glavata i ne moze da sklopi recenica tuka na forumov za toa jas najmalce sum mu kriv.....ne se zakanuvam samo mu kazauvam deka esteticki ke go razubavam...selskoto rumenilo od faca so modro ima da mu go zamenam....
тие интернет хулиганите обично или се 12-13 годишни деца или се пички најголеми + повеќето од нив не ни одат на утакмици :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
тие интернет хулиганите обично или се 12-13 годишни деца или се пички најголеми + повеќето од нив не ни одат на утакмици :)
Jasno mi e druze mene toa kako den.......eve denes profilot go izbrisal....vajda od strav ili ne znam sto drugo....a zamisli prvo on mi se zakanuva :)))

Втората снимка што почнува од 12-13 секунда. 2008/2009 год. на тоа дерби не бевте а незнам зашто.. :)))
Od snimkava tesko e da se proceni dali cpb se tamu ili ne.......kako i da e mene ako me drzi sekavanjeto 2008/2009 godina e koga Rabotnicki bese sampion posleden pat koga go pobedi feni vo finale i taa ista godina ni vie ne bevte vo Gradski park za derbito zosto ne vi dadoa dovolno karti,ostanavte pred sala....taka da mislam deka i CPB ne bea vo Jane od ista pricina...

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Jasno mi e druze mene toa kako den.......eve denes profilot go izbrisal....vajda od strav ili ne znam sto drugo....a zamisli prvo on mi se zakanuva :)))

Od snimkava tesko e da se proceni dali cpb se tamu ili ne.......kako i da e mene ako me drzi sekavanjeto 2008/2009 godina e koga Rabotnicki bese sampion posleden pat koga go pobedi feni vo finale i taa ista godina ni vie ne bevte vo Gradski park za derbito zosto ne vi dadoa dovolno karti,ostanavte pred sala....taka da mislam deka i CPB ne bea vo Jane od ista pricina...
ние тогас бевме над 1000 души кај вас пред сала а добивме 250 карти.....вие кај нас добивте 300 карти а не дојде ни 1

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
decki prestanete da umarate vise... se gleame u nedela ...

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7

Ние тогаш дојдовме до пред сала затоа што мислевме дека пак ке можеме да влеземе сите иако дадовте 200-300 карти колку таму. И пошто не не пуштија влегоа 2-3 од кај нас малце да ве раздрмаат:)))а вие се дрзнавте да го направите истиот потег и пуштивте 3 дечки кои 2-3 луге од кај нас културно ги избркаа за да не завршат фатално, ако беше тоа тоа дерби.Поздрав

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
vie ne ste olku aktivni kaj vas na forum be u picku mater.... moze fino lepo da stanete i CPB od sto dremete na nas forum. KOMPLEKSITE SE NEIZLECIVA RABOTA dokaz sto 24/7 gleam kako postiarte tuka nema strana kaj so nema vas post cccc

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Нежни простете за све што сме ве ебеле до сега!!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom