Абе херој дај научи да пишуваш!!!Шо бе се уплашоја Аеродромците па дербиво во Јане ќе ги играат?
da im go duvas na neznite ? sakas ?Абе херој дај научи да пишуваш!!!
Не се плашиме од никој....си имаме наша сала и таму ке играме како домаќини,доста беа 2те у борис трајковски......башка нежниве ако се испалашат како и секогаш можат у борис да идат на драгоевиќ оливер
Како што слушнав на вести, ќе се одлучело следнава неделаОдлучено е каде ќе се игра Купот?
Зар не треба да организира некој тим што учсествува во полуфиналињатаНајверојатно во Струмица,јас така разбрав
Виница немаат К од кошарка па лани таму се играа полуфиналињата и финалето од КупотЗар не треба да организира некој тим што учсествува во полуфиналињата
Во краен случај мислам ако никој не сака да организира тек тогаш решава федерацијата, а мислам дека Борис Трајковски би бил првиот избор
Што цело време ги ставаш Аеродромците во уста не си ми јасен??? Кој знае од која град си, па си немаш поим како стојат работите и лупеташ.... Зошто да нема дерби во Аеродром?????? Ова во салата Б.Т онака беше, „шанерски“-демек и Македонија има дерби и тоа е тоа... 30 години уназад се игра во Градски Парк и Јане Сандански, и седна ти позади монитор да продаваш муда место бубрези дека се исплашиле Аеродромците... Од вакви фаци ко тебе, си пати цела земјаШо бе се уплашоја Аеродромците па дербиво во Јане ќе ги играат?
Биди си ти за Работнички, и така се собраа од секое можно село, зошто не и од МОГОРЧЕ....^ Научи се да пишиш па после цитирај ме.И да,јас напишав тука,не во фан клуб МЗТ така да не е провокација.Шо има врска дали сум од Ск или не,битно х10 сум запознает повеќе од тебе и можеби си го сакам Работнички.