Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Без бои, без обележја, утре сите сложно да застанеме како Македонски браќа за борба за татковината
Утре 11:30 Плоштад и одиме на Кале!!!!

Ве молам да се воздржиме сите од коментари и реплицирање на индијанците, посебно од оние кои не биле присутни за да не се шират дезинформации!!!

не сум навивачки активен ама ке ви кажам еден НОТОРЕН ФАКТ....Скопје има само ЕДНА НАВИВАЧКА ГРУПА ВО ПРАВА СМИСЛА НА ЗБОРОТ

КОМИТИ !!!!!

Боже незнам шта ми јееее,пале ми се џамијее,сваке ночи у мом снууу...џамије у пламенууу! АЈДЕ НА 19и СИТЕ МАКЕДОНЦИ НА НОЗЕ! ЦПБ,ФЕМИЛИ,ЧКЕМБАРИ,ВОЈВОДИ,ЛОЗАРИ,МАЈМУНИ,ОВЧАРИ СИТЕ ПРОТИВ Албанците! ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА И НЕ ЈА ДАВАМЕ!

АБРЕ МАКЕДОНЧЕ,КАДЕ СЕ СПРЕМАШ ,БОРБА ТЕ ЧЕКА БОРБА ЗА СЛОБОДА,БОРБА ТЕ ЧЕКА БОРБА ЗА СЛОБОДА!

НЕКА РАЗБЕРАТ КЛЕТИТЕ Албанци МАКЕДОНСКО ИМЕ НЕМА ДА ЗАГИНЕ!

МРТОВ албанец - ДОБАР албанец! МАКЕДОНИЈА!

:oftopic:
Гледам ќе има пак протест сабота така се најавува на фб но никаде не видов ваш официјален став околку тоа дали ќе учествувате :smir:
па ако може одговор по ПП :salut:

Има направено ивенти на фб..од сите градови и населби во Скопје..мислам дека ќе присуствуваат..Во Сабота нема обележја од клубови..единствен обележај ке биде ЦРВЕНО-ЖОЛТАТА боја! СМРТ ИЛИ СЛОБОДА!

:oftopic:
Гледам ќе има пак протест сабота така се најавува на фб но никаде не видов ваш официјален став околку тоа дали ќе учествувате :smir:
па ако може одговор по ПП :salut:
Оваа сабота присуствуваа видов околу 10-15 членови на цпб што јас лично ги знам , други може имало ама не ги знам верувам и во сабота ке бидат на кале :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom