Фан клуб: Работнички

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Ако читате внимателно што сум напишал, и двајцата ќе сватевте дека всушност делиме исто мислење.

Повторувам, со таа тетоважа со Комити НЕ... дека има срце и муда тоа не се оспорува !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Ако читате внимателно што сум напишал, и двајцата ќе сватевте дека всушност делиме исто мислење.

Повторувам, со таа тетоважа со Комити НЕ... дека има срце и муда тоа не се оспорува !
Тебе те цитирав само заради тоа дека не го сакаш на трибина, а јас би го прифатил пак :)
Се друго се однесуваше на постот на Гоне :)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Ало што ви е ?! Сега не е ниту место ниту време за разговарање во врска со тоа.

Посетувајте ја почесто темата за ФК Вардар, не пишувајте на секаде само колку да се пише нешто и не оставајте такви мислења поврзани со приватноста на личности каде што можат да читаат овде сите.

Поздрав !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Ало што ви е ?! Сега не е ниту место ниту време за разговарање во врска со тоа.

Посетувајте ја почесто темата за ФК Вардар, не пишувајте на секаде само колку да се пише нешто и не оставајте такви мислења поврзани со приватноста на личности каде што можат да читаат овде сите.

Поздрав !
Ништо непишав јас, само набројав неколку случки кои што за оние кои немаат допирна точка со Вардар и Комити ништо не значат :wink:
Се разбравме со шифри :)
А сигурно и никој друг освен некои од Скопскиве ултраси нема врска за кого правиме муабет, а и онака се муабетело досега за него на форумов...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.011
Неколку слики што ги начекав на страната за Работнички на фејсбук

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
ОД ВАШИТЕ АКЦИИ СЛАВНИ , СЕ УВЕРИВТЕ ЛИ ДЕКА СТЕ БЕДНИ И ЈАДНИ ? !

YOUNG RACING TEAM ! !

Член од
26 октомври 2010
Мислења
29
Поени од реакции
11
nema da komentiram za na teren...cestito pobeda

isto taka nema da komentiram ni za na tribinite....(daleku od maksimumot) ....no sepak gledam samite vikate deka ste bile podobro ova ona....
pak ke kazam ni za na tribinite nema da komentiram koj bil znae koj bea podobri...a tie sto ne bea neka zemat da gi poglednat slikite i klipovite.....obrnete vnimanie na brojnosta...zosto da ne iskoci kako minatiot pat sto lazevte deka ste poveke....
poz do site i uste ednas im ja cestitam pobedata na K.K. Rabotnicki

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.011
nema da komentiram za na teren...cestito pobeda

isto taka nema da komentiram ni za na tribinite....(daleku od maksimumot) ....no sepak gledam samite vikate deka ste bile podobro ova ona....
pak ke kazam ni za na tribinite nema da komentiram koj bil znae koj bea podobri...a tie sto ne bea neka zemat da gi poglednat slikite i klipovite.....obrnete vnimanie na brojnosta...zosto da ne iskoci kako minatiot pat sto lazevte deka ste poveke....
poz do site i uste ednas im ja cestitam pobedata na K.K. Rabotnicki
За бројноста cpb беа побројни, за нив и ширеа трибина, не ги собираше во делот без столчиња па договараа со чандарите нивно повлекување што и се деси, и делот со столчиња од нивната страна беше со нивни членови.
Ако збориш од аспект cpb vs family, првиве беа побројни и тоа ќе ти го потврди секој кој бил на мечот, само незнам што па фактор е бројката, мене искрено, cpb ми беа подобри на првиот натпревар кога не беа во толкав број ( за нијанса помалку беа ), за некои па вчера биле подобри од тогаш, сеедно, ретко ќе најдеш на оваа тематика некој објективен. Истиот став го имам и за фамилијата со тоа што во вториот дел паднаа во пакет со резултатот, нешто што не беше случај во првиот меч кога драстично не губеа, како и да е имаат добар репертоар на песни.

ЦПБ имаат уште работа, без самокритика ништо нема да постигнат, вчера беа далеку од феноменални пред Се од аспект на пеење на што најмногу треба да се работи, иако според мене они ги имаат сите услови за да прераснат во убер добра навивачка група ( за наши стандарди ), чекорат и на добар пат се кон тоа скалило, времето ќе даде одговор за тоа дали ќе го направат тој прогрес или не.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
se gleda po klipovite koj bea pojaki na klipot od cpb koj trae skoro 6 minuti 2 minuti ima snimanje vo sala zosto e toa taka????pa se razbira tie peea samo 6-7 minuti vo cela utakmica t.e pri krajot od 3/4 i pocetokot na 4/4

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
до Екипа 1060 имате подршка од Гемиџии Велес !!
поздрав браќа
анти калимеро

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
За бројноста cpb беа побројни, за нив и ширеа трибина, не ги собираше во делот без столчиња па договараа со чандарите нивно повлекување што и се деси, и делот со столчиња од нивната страна беше со нивни членови.
:pos2::pos2::pos2: dada duri ja baraa i neutralnata da im se dade ne gi sobirase.... ODI LECI SE!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.011
:pos2::pos2::pos2: dada duri ja baraa i neutralnata da im se dade ne gi sobirase.... ODI LECI SE!
Проблемот е што така беше и проблемот е што го искривуваш она што навистина се случи.
Нејсе, не мора ја да ти го потврдам тоа, прашај некој друг што седел во близина на нивната трибина, ги има на форумов што беа а што седеа у неутралниот дел па мораше да се станува ради нив да се поместат оние од неутрална полево..
На крај краева спореди ја поставеноста на џандарите, исто имаа тргнато седишна, и види каде беа истиве поставени на трибината на цпб, дали биле на границата со седиштата како што беа првично поставени или не ...

п.с. Припази на речник.

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Ако збориш од аспект cpb vs family, првиве беа побројни и тоа ќе ти го потврди секој кој бил на мечот, само незнам што па фактор е бројката, мене искрено, cpb ми беа подобри на првиот натпревар кога не беа во толкав број ( за нијанса помалку беа ), за некои па вчера биле подобри од тогаш, сеедно, ретко ќе најдеш на оваа тематика некој објективен. Истиот став го имам и за фамилијата со тоа што во вториот дел паднаа во пакет со резултатот, нешто што не беше случај во првиот меч кога драстично не губеа, како и да е имаат добар репертоар на песни.

ЦПБ имаат уште работа, без самокритика ништо нема да постигнат, вчера беа далеку од феноменални пред Се од аспект на пеење на што најмногу треба да се работи, иако според мене они ги имаат сите услови за да прераснат во убер добра навивачка група ( за наши стандарди ), чекорат и на добар пат се кон тоа скалило, времето ќе даде одговор за тоа дали ќе го направат тој прогрес или не.

se vozdruvav da ne pisuvam ama od vakvi kako tebe ke go napravam ova.... abe ti normalen li si sto zboris be ??? postavenosta na gandarite bese na isto rastojanie i kaj cpb i kaj fa... samo sto nie sedevme eden vrz drug dodeka oni....

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom