Фан клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.010
Поени од реакции
74.314
Аха, опасен е. Избркан од Комити, полуредовен со Гробари, на дерби со ЦПБ заради 2,3 пива.
Тоа е нашата реалност, МАКЕДОНСКА ТИФО СЦЕНА!
Али сепак е поим за храброст во Македонските навивачки кругови, без разлика што е избркан од кај нас... :)
Незнаев дека сега станал дел од ЦПБ, ако воопшто е редовен на нивни утакмици :icon_mrgr

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Аха, опасен е. Избркан од Комити, полуредовен со Гробари, на дерби со ЦПБ заради 2,3 пива.
Тоа е нашата реалност, МАКЕДОНСКА ТИФО СЦЕНА!
ne e radi 2-3 piva tuku radi toa sto mozebi e drugar so nekoj luge od CPB ama ti cel zivot laes bez potreba i samo gluposti zboris...a toa zaso kako e izbrkan od komiti negova rabota...nemoj da me baniras radi laes ziti se imas navika taka da baniras da se jacas doma pred tastatura

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
ne e radi 2-3 piva tuku radi toa sto mozebi e drugar so nekoj luge od CPB ama ti cel zivot laes bez potreba i samo gluposti zboris...a toa zaso kako e izbrkan od komiti negova rabota...nemoj da me baniras radi laes ziti se imas navika taka da baniras da se jacas doma pred tastatura
Ако идеме со менталитетот дека е другар па затоа отишол ондак заедно навивајте цпб со фа еднаш сите за работнички еднаш за мзт пејте...Ионака на утакмици со прсти се мавтате вечер у град си идете :)

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Ако идеме со менталитетот дека е другар па затоа отишол ондак заедно навивајте цпб со фа еднаш сите за работнички еднаш за мзт пејте...Ионака на утакмици со прсти се мавтате вечер у град си идете :)
dobro brao ti najpametn si izlea na forumov.... zborot mi bese deka ne e raid 2-3 piva u <--- da ti go razglabam i ova ? SE MISLI DEKA NE E RAID PARI ILI RADI NESTO SO MU BILO VETENO ! aj preku kur vise idi si na forum za vardar site umaraaat tuka a nemaat dopirni tocki ni so basket ni so cpb niti pak so rabotnicki

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
dobro brao ti najpametn si izlea na forumov.... zborot mi bese deka ne e raid 2-3 piva u <--- da ti go razglabam i ova ? SE MISLI DEKA NE E RAID PARI ILI RADI NESTO SO MU BILO VETENO ! aj preku kur vise idi si na forum za vardar site umaraaat tuka a nemaat dopirni tocki ni so basket ni so cpb niti pak so rabotnicki
Како и ти што немаш допирни точки со работнички т.е. имаш од коа ти отиде Ѓорче во 3та лига...А за к**о верувам дека не е ради пиво не пиеше он пиво он е по кавадарка и по греана ;)

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Како и ти што немаш допирни точки со работнички т.е. имаш од коа ти отиде Ѓорче во 3та лига...А за к**о верувам дека не е ради пиво не пиеше он пиво он е по кавадарка и по греана ;)
nz po sto e samo ne e dojden radi toa.... i poveketo idat radi nekoj incident i tepacka ali nikoj ne ide radi pari kako so jadat gomna ili radi sokcinja so bi rekle seljacite toa me nervira ! a toa koj im e kriv koa sami pocnaa da jadat gomna za se zivo i divo od SK pa sea ke gi mrzat site pa ke gi mrzat :D sami se krivi sto CPB pak e vo podem i ima brojnost ..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
nz po sto e samo ne e dojden radi toa.... i poveketo idat radi nekoj incident i tepacka ali nikoj ne ide radi pari kako so jadat gomna ili radi sokcinja so bi rekle seljacite toa me nervira ! a toa koj im e kriv koa sami pocnaa da jadat gomna za se zivo i divo od SK pa sea ke gi mrzat site pa ke gi mrzat :D sami se krivi sto CPB pak e vo podem i ima brojnost ..
Размисли што пиша, а и во право си ете го менталитетот..2 болд.Тоа докажува дека постојте ради ФА...пак цитирај пак коментирај џабе сам се закопа со ова :)

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Размисли што пиша, а и во право си ете го менталитетот..2 болд.Тоа докажува дека постојте ради ФА...пак цитирај пак коментирај џабе сам се закопа со ова :)
ne postoime radi niv...najnormalno e be drugar oni rckaat i imas kontra rekacija :D a ne e deka radi niv

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Али сепак е поим за храброст во Македонските навивачки кругови, без разлика што е избркан од кај нас... :)
Незнаев дека сега станал дел од ЦПБ, ако воопшто е редовен на нивни утакмици :icon_mrgr
како што трнала работава некој ќе му измисли песна:pos2:.......дали Комити дали ФА(како дупешка на ЦПБ)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Па баш заради тетоважата беше буквално ОТСТРАНЕТ од Комити. Дека има срце и муда има... тука нема што, и ден денес во приватен живот ок однос имам со него, понекогаш и доаѓа во врска со тепање Албанци и слично... и морам да признаам никогаш не ме одбил за ништо, доаѓа секогаш и во секое време за акции.
Но на трибина моја да го видам НЕ... причината јасна, тетоважа ПФЦ.... со таа тетоважа никогаш нема да биде повеќе на трибина кај Комити, ниту како обичен член.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.010
Поени од реакции
74.314
како што трнала работава некој ќе му измисли песна:pos2:.......дали Комити дали ФА(како дупешка на ЦПБ)
Па баш заради тетоважата беше буквално ОТСТРАНЕТ од Комити. Дека има срце и муда има... тука нема што, и ден денес во приватен живот ок однос имам со него, понекогаш и доаѓа во врска со тепање Албанци и слично... и морам да признаам никогаш не ме одбил за ништо, доаѓа секогаш и во секое време за акции.
Но на трибина моја да го видам НЕ... причината јасна, тетоважа ПФЦ.... со таа тетоважа никогаш нема да биде повеќе на трибина кај Комити, ниту како обичен член.
Да не забегувам сега со работи кои не треба секој да ги знае, туку да остане во кругот на нашата група, ама сите знаете дека тоа што има тетоважа ПФЦ не единствената причина поради која беше истеран од западот.
Што е до мене, тој беше еден од поподготвените момци на наша трибина. Невелам дека бил појак од нашава моментална прва екипа, ама имаше муда да се пушти и на џандари и на противнички навивачи без разлика дали ќе го уапсат или не.
Тоа е воџа, и не заборавам дека на неколку меча што водеше навивање се навиваше одлично макар што см биле и под 100 души (на пример ракометниот меч со Чоколид Бојс од Естонија :)). Не го заборавајте Прилеп, па и Тетово за Војводи, како и дешавките после мечот Вардар-Пелистер или АМАК во кошарка :wink:
Не го величам како што вика Гоне, али сепак за мене е поим за храброст (настрана тетоважата за ПФЦ и присуството на ограда кај Гробари, кое воопшто не го оправдувам и лично сум голем хејтер на оние кои ги величаат српските групи и српските тимови).

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
може да го вратиме на трибина......од PFC ќе го избрише P-to а ќе го додаде V-то.......:D FCV

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Го делам истото мислење со Saber, исто и случката со Пелистер кошарка кога се играше на кале кога губевме 30 разлика кај жабар коа дојдоа шверцери па кој знае знае и коа влеговме во сала ги тепавме пелистер 10-15 разлика :) Стварно добар човек секогаш спремен за било што не верувам дека има макар и пола од него во спремност во сегашниве луѓе на трибина кога рипна и за трансот ехеее времиња. И на сегашниот воџа прва утакмица не водеше во Ѓорче заедно со него 200 души крца трибина -10 а се урлаше :) :)
Patriot
Ја сакам да се врати на трибина иако знам дека е мишн импасбл али го имам видено на 4-5 утакмици доаѓа со нас на ракомет доаѓаше со Будуќност, Динамо, Кил, Адемар на сите беше али не ме чуди тетоважата зошто повеќето дркаат на јутуб на делије и гробари прашање на време е кога и другиве ќе се тетовираат:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom