како што трнала работава некој ќе му измисли песна:pos2:.......дали Комити дали ФА(како дупешка на ЦПБ)
Па баш заради тетоважата беше буквално ОТСТРАНЕТ од Комити. Дека има срце и муда има... тука нема што, и ден денес во приватен живот ок однос имам со него, понекогаш и доаѓа во врска со тепање Албанци и слично... и морам да признаам никогаш не ме одбил за ништо, доаѓа секогаш и во секое време за акции.
Но на трибина моја да го видам НЕ... причината јасна, тетоважа ПФЦ.... со таа тетоважа никогаш нема да биде повеќе на трибина кај Комити, ниту како обичен член.
Да не забегувам сега со работи кои не треба секој да ги знае, туку да остане во кругот на нашата група, ама сите знаете дека тоа што има тетоважа ПФЦ не единствената причина поради која беше истеран од западот.
Што е до мене, тој беше еден од поподготвените момци на наша трибина. Невелам дека бил појак од нашава моментална прва екипа, ама имаше муда да се пушти и на џандари и на противнички навивачи без разлика дали ќе го уапсат или не.
Тоа е воџа, и не заборавам дека на неколку меча што водеше навивање се навиваше одлично макар што см биле и под 100 души (на пример ракометниот меч со Чоколид Бојс од Естонија
). Не го заборавајте Прилеп, па и Тетово за Војводи, како и дешавките после мечот Вардар-Пелистер или АМАК во кошарка :wink:
Не го величам како што вика Гоне, али сепак за мене е поим за храброст (настрана тетоважата за ПФЦ и присуството на ограда кај Гробари, кое воопшто не го оправдувам и лично сум голем хејтер на оние кои ги величаат српските групи и српските тимови).