Фан клуб: Работнички

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...toa e druze,ko trn vo oko mi vleze...cela godina go palamudis tuka za cpb,kaza dosta lagi tuka megu koja i brojnosta na cpb za posle derbioto pa taka da ako nema nikoj tuka da te poprava i da ti predocuva nekoi raboti ne bi bilo interesno....taka li...???!!
pak gresis ! nikad ne sum ja osporuval ovogodinesnata cifra na cpb za koja i sega po 10 pat kazuvam deka za niv e nad ocekuvanjata!
zal mi e sto sum ti vlegol ko trn u oko,nemam namera da bilo komu stvaram"bockanje" so moite postovi...barem ne vo oci...

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Objasni sto znaci ova poso ne sum zapoznaen so izrazov. Nekoj trend vi e na tribina u posledno vreme, a? Slusam, a i vidov preeska deka na tribina pocnale da vi doagjaat bajagi lugje sto bi go pravele toa so KokiCHE:)pipi:) Gevara. :salut:

PS: Ni 1000 pati da ja ispeete "Abre Makedonche" nema da se smeni faktot deka na derbi imavte i Shverceri megju vas.
Мали ај дувај и не јади многу бурек !!!

--- надополнето ---

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Kolku sto se sekjavam, lani pisuvase vo uloga na simpatizer. Mnogu brzo izgleda menuvas stavovi. Ne cini toa! Ili mozebi zavladeal opst konformizam vo salata Gradski Park? Kako PRVI - tako drugi!

5 godini i vise moze ne sum vo cpb ama klubot rabotnicki mnogu go sakam a i pritoa ne mora da znaci deka ne smeam da gi branam tuka na forumov cpb....ti tuka momak se bunis,te gleam jas...megu cpb i rabotnicki ima tesna vrska a jas sum nesto izmegu ne sum kaj cpb ama go sakam rabotnicki...da ne se zbunis,ne e isto ko kaj vas,navijam za Vardar a idam na kometal...toa e drugo ova e drugo...
ps.toj prv covek gi unazaduva cpb,znam jasno mi e...samo ne mi e jasno sto go barate tolku mnogu kaj "vas"....ova "vas" mislam na komiti iako od den vo den nekako ti se si mi podaleku od poimot komiti...nekako obidi se tuka bar na forumov poveke za tvojata grupa da pisuvas i pocesto da ja posetuvas zosto uste malce i ke te stavam vo fa....tek togas druze ke pocnat etiketiranja na pojako nivo...vaka seuste te stedam zs komiti gi postuvam kako grupa...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...toj prv covek gi unazaduva cpb,znam jasno mi e...samo ne mi e jasno sto go barate tolku mnogu kaj "vas"....ova "vas" mislam na komiti...
nemoj be druze neno ziti se! koj nego go bara u komiti,be dali si ti pri zdrav razum? toj e obicen marginalec vo odnos na navivanje,ultra kultura,i se drugo od kako site go znaeme!vo komiti ima decki sto za toj vasiot komandant go imaat navivanjeto u mal dzeb! nemoj da se blamiras ziti se,ostavi da mislam deka si pameten decko!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
...i koj ne skoka i toj e Albanec...albanski picki...mrtov Albanec dobar Albanec...za Albanci gasna komora...pa pa pa pa pa pa pa ....perfekcija!!!
tie skandiranja nekomu vo cpb gi povredilo nacionalnite cuvstva(ili moze gresam?),ali nema veze bitno e deka DENES SPECIJALNO e staveno MAKEDONSKO ZNAME(taka imase prethodno i nekoj drug staveno),taka treba da se pokaze na eden mec kolku sme "golemi"makedonci!
...a za 500 dusi imase edna poznata fraza..."pricaj mi malo o tome..."
p.s./ ali pak ke kazam cifrata za cpb e najgolemata pridobivka ovaa sezona,za se drugo ima mnogu sto da se kaze...
sepak da go pocekame 29.01.2011:xmas1:...interesno,metereolozive :costumed2prognoziraat obilni vrnezi za toj period...
Абе цекај малце ја „мислам“ дека си неутрален или дробиш цело време како јузер педерски !!!!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
pa neutralen sum de! pisuvam i protiv fa i protiv cpb i protiv komiti po potreba! sto ne ti e jasno?
Мене се ми е јасно !! Само гледам дека овде дробиш слама !!! Не ми изгледаш нималце на неутрален и дека постираш со ист аршин кон секој фан клуб !!! Незнам што ти е проблемот !!!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Не ми изгледаш нималце на неутрален и дека постираш со ист аршин кон секој фан клуб !!!
zemi procitaj moi postovi vo fan club mzt,vo fan club fk vardar,i na drugi mesta,pa ke vidis sto sum pisuval. ne favoriziram niedna grupa,a pocituvam necija rabota sto doprinesuva na kvaliteten nacin negovata grupa da bide pred drugite vo site segmenti.
ako ne me razbiras dobro da ti pojasnam deka vasata navivacka grupa e daleku od ona sto treba da bide sekoja grupa.zemi prasaj si gi drugarite okolu sebe i ako imate realen i otvoren muabet ke ti kazat sto mislat za SOPSTVENATA GRUPA vo ovaa sezona...ednostavno mnogu od cpb se :kesa:eek:d eden kup napraveni gluposti i potsmevot na koj se izlozeni vo ocite na drugite navivaci...
nemora isto da mislime,moze ti si mislis deka ste (naj)dobri,toa e tvoe mislenje,ali slusni drugite sto zborat za vas,sepak lugjeto od strana najdobro mozat da dadat mislenje za neciv (ne)kvalitet...

--- надополнето ---

...a 100 % 2 pati ne si bil na tribina ...
...u pravo si, tocno! 100%, 2 pati ne sum bil na tribina...
p.s./dobro bese da NEMA potreba nekoj da komentira za vasite greski i smejurii,togas ke bevte site zadovolni...a moze i vaka ste si koj da ve znae...:toe:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Епа ако има што да се види зашто тогаш не се поставува, нели е логично ако има што да се види да се постави? Одговори ми искрено, не се прави глуп.
Кај виде дека се согласивме?
Koj па треба со тебе да се согласи, или па тебе за да ти биде јасно нешто да ти образложи, „манастирке“ тргни се од топиков, не оптеретувај, не биди кенеф, не бриши постови !!!
Мислам не треба да се повлечеш од тука, треба некој да биде серко ..... таман после нова ке се бира серко на годината на топиков, а веруј ти си можеби и фаворит уште у квалификации, изборен за пол позиција !!!!

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Na sekoja utakmica treba da ima makedonsko zname, a ne samo so lirija.....
Inace kolku ve imase so lirija, po klipov kako sto se gleda od prilika 300 max...?

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Бројката им беше некаде 300+ и навивањето беше супер, посебно во второто полувреме, само минус е тоа што пеењето на кореографијата беше неусогласено, левата и десната страна од покривното знаме пееа различни сторфи

Kajgana Shop

На врв Bottom