Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Браво, браво најачи сте нема шо! Радувајте се до дербито, ако се игра у Борис пак ќе се жалите дека ви било далеку и затоа сте биле помалце.
Не ми е јасно како избројавте дека ЦПБ биле појше на дербито. Знае некој?

пс. Уште чекаме клип од навијањето во Борис Трајковски ... редок феномен сте, вадите клип од кортео а од сала ништо :(

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84

пс. Уште чекаме клип од навијањето во Борис Трајковски ... редок феномен сте, вадите клип од кортео а од сала ништо :(
“изгледа„ како најупатен, кажи колку бевме?
или само со факти работиш ти, од око неможеш да процениш(серазбира ако си бил на натпреварот) ?!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
1300 столчиња имаат горните делови што беа наменети за навивачи плус доле уште 650 столчиња ми се чини али тие нема да ги броиме затоа што углавном седеа симпатизери,жени со деца,спонзори и сите оние кои добиле гратис. Значи, 1300 можни ... плус скали вамте-тамте, 1500 нека бидат во горниот дел наменет за навивачи. Зборам за вас, а зборам и за нас. Бројката беше иста само што разликата е што вас ви беа гага, а ние ги плаќавме ... што не сакам да кажам дека е лошо, напротив ние стално си плаќаме карта затоа што тоа е исправно и тоа е пат кој сами сме го избрале.
Секој кој ќе каже дека ЦПБ биле појше е во заблуда. Но впрочем како што сакаа они да кажат низ годиниве додека беа помалце( и сега се, тоа се гледа на секоја утакмица) бројката и не е така битна се додека песната не надвладее. А богами тоа што клип од навијањето во сала не вадат или е знак дека у студио се микса, или е она што јас го мислам а тоа е дека нема материјал од добро издржана песна.

пс. за второто прашање уште не добив одговор :(

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
zapametete edno!...poveke navivaci neznacat i PODOBRO navivanje(podolgo peenje na pesni,POGLASNI,pogolema euforija na tribina i sl...)!!! zatoa i da bile cpb poveke(eve neka bide i taka),sto taa brojnost doprinese NA PRVOTO DERBI??? podobro navivanje sigurno ne!!! od 1300 navivaci na mzt,70% ako ne i nesto poveke dobro gi vladeat nivnite pesni i se drugo,a od celokupnata brojka na stranata na cpb(eve neka bile i 1800 na prviot mec,sosema ne e tolku bitno) dali 30,40% gi znaat pretezno postarite pesni na cpb,a se ona sto cpb go pejat vo nivna sala ne ja preogja brojkata od 200,300 sto gi znaat tie ponovi pesni.zatoa se cpb nemokni vo toj moze i najbiten segment na natprevarot.se drugo trae kratko(koreografija,konfeti,lenti...)samo navivanjeto si tera vo tekot na celiot mec...normalno za tie sto mozat i znaat sto,i kako da pejat...
taka da sobiranje lugje e edna rabota,a navivanje na tribina e sosema druga i NAJBITNA RABOTA vo tekot na mecot,nesto za koe sto NEKOJ treba dobro da razmisli pred toj 29.01.2011...oti posle poplavata ke treba mnogu vreme da izleze vodata od usi...:toe:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
zapametete edno!...poveke navivaci neznacat i PODOBRO navivanje(podolgo peenje na pesni,POGLASNI,pogolema euforija na tribina i sl...)!!! zatoa i da bile cpb poveke(eve neka bide i taka),sto taa brojnost doprinese NA PRVOTO DERBI??? podobro navivanje sigurno ne!!! od 1300 navivaci na mzt,70% ako ne i nesto poveke dobro gi vladeat nivnite pesni i se drugo,a od celokupnata brojka na stranata na cpb(eve neka bile i 1800 na prviot mec,sosema ne e tolku bitno) dali 30,40% gi znaat pretezno postarite pesni na cpb,a se ona sto cpb go pejat vo nivna sala ne ja preogja brojkata od 200,300 sto gi znaat tie ponovi pesni.zatoa se cpb nemokni vo toj moze i najbiten segment na natprevarot.se drugo trae kratko(koreografija,konfeti,lenti...)samo navivanjeto si tera vo tekot na celiot mec...normalno za tie sto mozat i znaat sto,i kako da pejat...
taka da sobiranje lugje e edna rabota,a navivanje na tribina e sosema druga i NAJBITNA RABOTA vo tekot na mecot,nesto za koe sto NEKOJ treba dobro da razmisli pred toj 29.01.2011...oti posle poplavata ke treba mnogu vreme da izleze vodata od usi...:toe:
Mn lugje od neutralna a i sto znam so bea na tribina so familijarnite bea razocarani od niv, neusoglsenost i leviot del odnosno nivni desni totalno ne peese sreka druiot del sto peese i nivnite pesni sto se lsno pevlivi dadoa nekakov efekt, za CPB premngou se isforsira skandiranjeto ali i koa se peese mi imaat kazuvano deka dobro zvucese pogotovo onaa komplexite na aerodromsko seljace sto ide i tako dalje i za rabotnicki pesna se ori na pcoetok sto idese.Vo familijata imase lugje so familii sto se vika toa mi go potvrdi i drugar sto e redoven na utakmici na mzt i ne e pristrasen dodeka kaj CPB kako sto vidov nemase takvi lugje tie bea dole na pomosnoto tribince. Cista sreka sto ne se znaeja pesnite ubavo inace CPB ke bea mn mn bolje od FA na prvoto derbi. Moe mislenje deka vtorovo derbi ke bide bolje na navivacki plan posto sea pesnite se znaat i po drugo ke bide

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Mn lugje od neutralna a i sto znam so bea na tribina so familijarnite bea razocarani od niv, neusoglsenost i leviot del odnosno nivni desni totalno ne peese sreka druiot del sto peese i nivnite pesni sto se lsno pevlivi dadoa nekakov efekt, za CPB premngou se isforsira skandiranjeto ali i koa se peese mi imaat kazuvano deka dobro zvucese pogotovo onaa komplexite na aerodromsko seljace sto ide i tako dalje i za rabotnicki pesna se ori na pcoetok sto idese.Vo familijata imase lugje so familii sto se vika toa mi go potvrdi i drugar sto e redoven na utakmici na mzt i ne e pristrasen dodeka kaj CPB kako sto vidov nemase takvi lugje tie bea dole na pomosnoto tribince. Cista sreka sto ne se znaeja pesnite ubavo inace CPB ke bea mn mn bolje od FA na prvoto derbi. Moe mislenje deka vtorovo derbi ke bide bolje na navivacki plan posto sea pesnite se znaat i po drugo ke bide
ne komentiraj voopsto togas "nepristrasen"

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Убаво ти кажа, рекла-казала, слушнав, ми рече баба ми и слично пиши си ги на статус ... ние со факти работиме овде, а клип од дербито нема :(

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
pa neutlranata publika e dovolen dokaz zatoa kako bilo sto na taa utakmica, za klip sto nema nivna rabota e na CPB

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Хихихихи, неутралната публика која секој викенд го полни Градски парк каде што нема каде игла да се фрли? Или Работнички се сака еден ден во годината? Евентуално два ако има нешто куп ова-она?:raz:

И викаш тоа е работа на ЦПБ ... а ти не си ли со нив, или ова во никот ти е кратенка за нешто друго?:toe:

пс. стварно сте ЕДИНСТВЕНИ и со право ја заслужувате таа придавка!

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23

Абе јас со тоа кој се појше кој се помалце воопшто не се замарам, вака пишав зошо пред некој ден некој пиша (на форумов или на некое друго место, сеа незнам точно) нешо вакво: МОЖДА БЕВМЕ ПОМАЛЦЕ, АМА НИЕ ПОДОЛГ ПАТ ИМАМ ЗА ЦЕПАЊЕ ДО БОРИС!

Ова мене ми личи ко некој да се жали, затоа итака пишав погоре, а шо се однесува до тоа кој сварно биле појше а кој помалце со тоа јас не се оптеретувам многу многу и воопшто не пишувам такви работи се додека не ме изнервира некој со својте идиотски постови на темава!
Еднаш више замолив ваши челнови да не го тупат на темава, си имате вие ваша тема пишете си таму никој не ви се меша! Или дечките не се живи ако барем еднаш не го спомнат името на Работнички и ЦПБ во текот на еден ден а, па вие поише пишувате на овој него на вашиот фан клуб, по тоа се гледа дека вие уствари не можете да живеете без Работнички, а не без МЗТ.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе јас со тоа кој се појше кој се помалце воопшто не се замарам, вака пишав зошо пред некој ден некој пиша (на форумов или на некое друго место, сеа незнам точно) нешо вакво: МОЖДА БЕВМЕ ПОМАЛЦЕ, АМА НИЕ ПОДОЛГ ПАТ ИМАМ ЗА ЦЕПАЊЕ ДО БОРИС!
Тоа беше констатација, не знам кој би се жалел што треба да пооди малце за да гледа дерби ... сигурно некој малоумник.
Еднаш више замолив ваши челнови да не го тупат на темава, си имате вие ваша тема пишете си таму никој не ви се меша! Или дечките не се живи ако барем еднаш не го спомнат името на Работнички и ЦПБ во текот на еден ден а, па вие поише пишувате на овој него на вашиот фан клуб, по тоа се гледа дека вие уствари не можете да живеете без Работнички, а не без МЗТ.
А за ова имаш само едно големо ...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Тоа беше констатација, не знам кој би се жалел што треба да пооди малце за да гледа дерби ... сигурно некој малоумник.

А за ова имаш само едно големо ...

Ако ова шо го пишав друже не е вистина, тогаш зашто вие уопште пишувате овде и постојано докажувате нешто, ЗАШТО?
5 ли ќе ви пишат, зашто ја не ве смарам вас на вашиот фан клуб!? Фала богу не ни имам намера да ве смарам, али глеј се ти ситуација, бива ли дено ноќно да се јадат гомна (со извинење) за Работнички и ЦПБ овде, а притоа ниту еден член да не биде ниту опоменат, кажи ми бива ли!? Сам гледаш дека муабетиве овде се вртат во круг и тука нема ни К од квалитетна дискусија, а ко шо знам форумов се стреми токму кон развивање на квалитетна дискусија.

Иначе ова браво шо го стави погоре, треба да им го поставуваш под секој пост на твојте супер интелегентни другарчиња, послем секој нивни супер интелегентен пост на фан клубов.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Затоа што форум постои за да се пишува на него. Што е битно која е темата, овде не функционираат стварите како кај фудбалскиот дел од форумот ... кога ќе се почне муабет у една тема тој таму треба и да заврши, небитно како и е називот. Опоменати се тие што навредуваат,пцујат,идат во крајности ... на никој не му е забрането да се изразува.
Квалитетна дискусија не можеш да имаш со малоумници,со дечишта(од двете страни ги има уживај си) и со некој што не ја познава сржта и проблематиката ( и ти си меѓу последниве зашто само ко џокер се убацуваш со ретко видена замена на тези) а се прави паметен на широка врата.

Е така, што не ти е јасно у врска со кошарка или навијање прашај си и ќе ти се одговори ... не мора стално да се палиш дека некој пишувал каде што демек не требало, тоа не е твој проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom