Фан клуб: Работнички

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
abe aj sedete si mirni klubot vi e za nikade imeto mu e METALSKI ZAVOD TITO ko od sahta izlezeno navijackata grupa pederi najgolemi pi#Ki nevideni na tepacka 10 na 10 oni idat 70 so ima drugo da se kaze osven SITE NA NIVA ahahahahahah ajde ajde za edno 20 godini ke praime muabet koga selodrom ke ima poveke dopirni tocki so civilizacija !!!!!
inace DENES NEDELA SITE SE DOMA IM SE PERAT TRENERKITE PA KE MOZE DA SEDAR NA FORUM !!

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: vakov komentar ne sum cital odamna :zver: :) :) :) :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
i..se pojavija vo strumica a ne bea ostraneti a pritoa bese pisano na fb deka ide ekipa vo strumica..
Не беше пишано, не измислувај.

пс. Имаш исто доста глупости изнатраскано на кои не би се навраќал затоа што нема потреба, али информациите за нас не ти се доволно познати како оние за твоите другарчиња па затоа провери пред да пишеш нешто ... и намали со имагинацијата и измислиците за да не се вртиме во круг.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ти во овој случај, на форумот даваш лекции за ебење, а уствари само си го дркаш :)
...pa gde si mile brate srbine!? vidi davam jas lekcii za ebenje,navivanje...ebenje vo navivanjeto...navivanje vo ebenjeto...ima dosta lekcii...
denes e ubav den,posveti se na patronot na tvojot grad,ostaj gi gradskite momcinja da si go teraat muabetot...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110

пс. Имаш исто доста глупости изнатраскано на кои не би се навраќал затоа што нема потреба, али информациите за нас не ти се доволно познати како оние за твоите другарчиња па затоа провери пред да пишеш нешто ... и намали со имагинацијата и измислиците за да не се вртиме во круг.
untitled.JPG
Koj toa sega izmisluva i trese gluposti ??!! a hience ??!!!
Sega go go rascistivme toa koj trese gluposti tuka i izmilsuva,te molam zaobikoli me mene koga bar se raboti za repliki....ne za drugo,ke se stavis vo tesno,ke ti snema repliki pa ke se ide na onaa dobro poznatata varijanta...UDRI MU BAN ILI PREDLOZI NA ADMINITE DA MU SE UDRI BAN !!!! taka da olabavi so mene,imas tuka dosta za debatiranje...prv ti e Clint....prasaj go koj e najdobar,on ke ti kaze i taka bla,bla,bla...i taka vrtete se vo krug...:tapp:

Attachments

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
Прегледај го приврзокот 38114
Sega go go rascistivme toa koj trese gluposti tuka i izmilsuva,te molam zaobikoli me mene koga bar se raboti za repliki....ne za drugo,ke se stavis vo tesno,ke ti snema repliki pa ke se ide na onaa dobro poznatata varijanta...UDRI MU BAN ILI PREDLOZI NA ADMINITE DA MU SE UDRI BAN !!!! taka da olabavi so mene,imas tuka dosta za debatiranje...prv ti e Clint....prasaj go koj e najdobar,on ke ti kaze i taka bla,bla,bla...i taka vrtete se vo krug...:tapp:
Edno e komentar na fb, a drugo e pravenje event ( krsenje na zakonot i organizirano vodenje na navivaci ). Ja ke bev sreken da vlezevte u kumanovo na utakmica sakam da se razviva tifoto u Makedonija i ne ve razbiram kako moze da gi naogate pricinite kako i zosto nas ne ne vratile. Kako i da e glup e muabetot delegatot sakal da ve pusti policija nekela. Policijata raboti spored zakonot i sekoj organiziran obid treba da go spreci ama vie ne ste pametni da odrabotite gostovanje, a se prcite,falite deka ste najjaki, najdobri, najbrojni. Nekoi kutat i melat !!! Kaj nas zakonite ne funkcioniraat vo nieden segment od drzavnoto funkcioniranje i zatoa postojat luge koi im naogaat dupka !!! ps. toj so go napisal postot ne ni bese u strumica taka da pak ke ti kazam glupi ti se sporedbite

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Џандарите рекоа ако стапнете чекор во сала имаме дозвола да ве тепаме!!!!

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Прегледај го приврзокот 38114
eve ti !!!!

Attachments

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Edno e komentar na fb, a drugo e pravenje event ( krsenje na zakonot i organizirano vodenje na navivaci ). Ja ke bev sreken da vlezevte u kumanovo na utakmica sakam da se razviva tifoto u Makedonija i ne ve razbiram kako moze da gi naogate pricinite kako i zosto nas ne ne vratile. Kako i da e glup e muabetot delegatot sakal da ve pusti policija nekela. Policijata raboti spored zakonot i sekoj organiziran obid treba da go spreci ama vie ne ste pametni da odrabotite gostovanje, a se prcite,falite deka ste najjaki, najdobri, najbrojni. Nekoi kutat i melat !!! Kaj nas zakonite ne funkcioniraat vo nieden segment od drzavnoto funkcioniranje i zatoa postojat luge koi im naogaat dupka !!! ps. toj so go napisal postot ne ni bese u strumica taka da pak ke ti kazam glupi ti se sporedbite
Pa kaj procita deka sum pisal deka imalo event ???!! jas pisav samo deka imase obavestuvanje deka ke ide ekipa od fa na ovoj natprevar i nisto poveke....bese kazano deka lazam i tresam gluposti...eve slika pa drugite neka ocenat koj laze i trese gluposti....
ova drugoto se samo tvoi mislenja nisto poveke isto kako sto imam i jas svoe mislenje koe e dijametralno sprotivno od tvoeto ama ne mora da znaci deka moeto e tocno a tvoeto ne....jas sekogas se zalagam za toa site informacii da vi bidat od pravo mesto a ne od sekoj i sekogo a najmalce od nekoi koi sto ne bile vcera vo kumanovo i tuka samo nagagaat ova bilo..ne ova bilo...sto i da bilo pominalo a najmalce za toa treba da se grizat site "dusegriznici" koi ne se od cpb a opsednati se so niv....

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31

administratorov komotno moze da ide da se samoubie i toa bi mu bilo najpametno lizenje na gazovi na drugi forumi ti mladicu si edna golema PI##A i ne si za na forumov ti si za u sahta !!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom