Фан клуб: Работнички

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
tinex ne e sponzor na rabotnichki ... tinex e sponzor samo i samo na MZT SKOPJE ! tinex i glavonjata ivica (globus) vashiot gradonachalnik
Многу ретко пишувам тука зашто кошарката не е мојата пасија, ама ти дечко очигледно си залутан штом најголемите ривали те учат кој е ваш спонзор. Па јас што слабо пратам баскет, знам дека Тинекс е спонзор и во Работнички, а камоли некој поупатен.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Дечкото со хулиганката на видето :pos2: хахаха па цел свет му го виде лицето...Бтв ако ги забележите членовите на ЦПБ од десната страна нон стоп враќаат на провокациите или провоцираат, така да барајте си ја кривицата во нив зошто АСАВ ги нападна(што воопшто не го оправдувам):smir:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Мислам дека ова е топик на Работнички, па затоа тука му е местото ...Маркетинг, Нови Членови, Ово оно, Пичиња Мичиња .... Линии Гваш Темпера ...:je::kez::je:

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
WOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
OVA E NESTO NEVIDENO!!!!!!!!!!!!!!!! NEMA STO, SIMPLY THE BEST!!!!!!!!!!!!!!! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
@Che Guevara

Majstorce, mnogu me potcsekjas po tvoive postovi na eden od vasite glavni likovi vo CPB ali ke ostavivme vremeto da pokaze dali si ti navistina toj. Ajde so red:

Znaci ne mozete da go sokriete sramot od lani deka ne navivate vo plej-of. Nikako!!! Ne mozete da go sokriete sramot sto od strav ne izvadivte zastava na derbito vo Aerodrom. Znam deka i samite ste si ja uvidele greskata, ali jebiga nekoi raboti ne moze da se popravat. Toa ke vi bide ogromen beleg cel zivot za vasata grupa, za razlika od Familijarnite koi dokazaa kako se saka klub koga e najtesko - vo Plej-aut.

Koga veke go spomna Pobeda Prilep, kazi mi ti nepismen eden kade vide Prilep vo celata prica i vrati se nekolku strani ponazad ke vidis deka parolata ZA PLAVO-BELA STRANA NA GRADOT bese zakacena na ogradata i istata bese skinata od strana na policijata. E sega tuka se javuva druga rabota, koga se raboti za vas policijata e vakva-takva, dodeka koga se raboti za FA i nejzinoto vlaganje ili upad na tribinata na FA bese prosledeno so aplauz od vasa strana.

Za vasata mizerija e vinoven eden i samo eden covek koj vi ja turka grupata do dnoto na mak-tifo scenata koja i taka e mizerna. Steta sto site vojnicinja okolu nego nemaat hrabrost da mu kazat deka toa sto on go misli e totalno pogresno. I kako toa lani bojkotiravte forumi, ne stavavte klipovi, sliki, izvestai, dodeka ovaa godina ste prvi posle sekoj natprevar.

Nie ne mora na nikoga da se dokazuvame, pogotovo ne na vas grevovi edni. Vie ste najgolemiot cirkuz bez pari sto i se slucilo na scenava ovaa godina. Prvo kolo ne ni navivavte vo Pobeda Prilep, a zgora na toa jadevte kutek kako magarinja od obicnata publika, petto kolo trgnavte ama ne vi dadoa karti:vozbud: derbito ne sakam ni da go komentiram zatoa sto prva rabota videte si ja vasata parola i naucete kako se kreva istata. Klipot go vadite veke mesec dena koi vi se sprema vo razno razni studia, taka da vie ste tie koi sto sakate da se dokazete grevcinja i vojnicinja komandantski.

Go cekam momentot koga ke se vrati derbito vo Jane Sandanski i normalno opravdanijata od tipot na, NA RUCEK SUM SO MOITE, ME BOLI GLAVA OD VCERA VECERTA PIJAN BEV, ili pak da ne se povtori sprinterskoto show na el comandos vo taksi pred 2 godini. Se gledame, bacufki.
Е добро бе друже, шо ондак ја извадивте таа парола коа знаевте дека како само таква (без она плаво белата страна на скопје) ќе озгледа смешно и зневте дека сите ќе ги асоцира на ПОБЕДА ПРИЛЕП! Кажими зошто!? Да не биде срамота овие извадија а ние не! Па да знеаете вака поголем резил испадна, боље ќе беше да не извадевте ништо него ова! Тоа ти е исто како ЦПБ да имаат транспарент на кој пишува РАБОТНИЧКИ и им скинат дел од тоа и да остане на него да пишува само РАБОТНИ! ПРИМЕР!!! И, на шо би личело тоа, жива брука, нешто слично е и вашево!

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Колку да ве потсетам, на што ви се смеат !!!!!!!!

Поздрав, искрено ваши City Park Boys

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Е добро бе друже, шо ондак ја извадивте таа парола коа знаевте дека како само таква (без она плаво белата страна на скопје) ќе озгледа смешно и зневте дека сите ќе ги асоцира на ПОБЕДА ПРИЛЕП! Кажими зошто!? Да не биде срамота овие извадија а ние не! Па да знеаете вака поголем резил испадна, боље ќе беше да не извадевте ништо него ова! Тоа ти е исто како ЦПБ да имаат транспарент на кој пишува РАБОТНИЧКИ и им скинат дел од тоа и да остане на него да пишува само РАБОТНИ! ПРИМЕР!!! И, на шо би личело тоа, жива брука, нешто слично е и вашево!
И оној кој е и најмалку едуциран навивач ќе знае дека ПОБЕДА означува или барање до играчите да остварат триумф. Тоа што некој сака да ја изврти вистината или најверојатно му е криво што ФА имаше дупло поголемо покривно знаме е друга работа

--- надополнето ---

Поздрав, искрено ваши City Park Boys
И кој е комплекс во случајов !?!?

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
И оној кој е и најмалку едуциран навивач ќе знае дека ПОБЕДА означува или барање до играчите да остварат триумф. Тоа што некој сака да ја изврти вистината или најверојатно му е криво што ФА имаше дупло поголемо покривно знаме е друга работа

--- надополнето ---

И кој е комплекс во случајов !?!?

Нема комплекс, жива вистина, а за „Победа“, едноставно ви се даде одговор одма кога го извадивте резилот од вас ...... а се гледа дека си цвикле чим велиш дека вашето било поголемо ....

Ајде гледајте да изгубите и вечер....

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Нема комплекс, жива вистина, а за „Победа“, едноставно ви се даде одговор одма кога го извадивте резилот од вас ...... а се гледа дека си цвикле чим велиш дека вашето било поголемо ....

Ајде гледајте да изгубите и вечер....

Najgolemmo dostignuvanje vo tvojata navivacka kariera e ova sto si go smenil na wikipedia... bruka, sramota... Zborot POBEDA e isfren od tvojot recnik i oznacuva samo fudbalski klub vo Makedonija ??? Bos si do nemaj kade...

nemoj veke na utakmici da se pee "SAKAME POBEDA"...zosto nekoj moze da si go sfati kako da se pee za POBEDA-PRILEP i spored taa teorija site sto skandiraat sakame pobeda navivaat za POBEDA-Prilep

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Najgolemmo dostignuvanje vo tvojata navivacka kariera e ova sto si go smenil na wikipedia... bruka, sramota... Zborot POBEDA e isfren od tvojot recnik i oznacuva samo fudbalski klub vo Makedonija ??? Bos si do nemaj kade...
За мене само значење има зборот Титула .... Вие сеуште се радувате на победи .... Знам дека вистината боли, нема што да се срамиме од вистината, а другар ја да го правев тоа на википедија ќе го заклучев, па да не можеше да се смени!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom