Фан клуб: Работнички

Член од
2 јуни 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
jas mislam deka ova e vistinata

--- надополнето ---

kopirate od grobari, barem dve pesni do sega a ima uste......

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
izvinete vaka ... ama vie zborite kako nie deteto da vi go fakame za ushi i go terame da dojde ...
ako ne na krajot ... dojdete vo sabota na utakmica ima luge koi ke gi vidite najvisoko na shipka prijdete im kazete im koe e vasheto dete i poveke nema da go pushtame na tribina ...
negledam drug izlez od ovaa vasha situacija

--- надополнето ---

prilep e drug moabet
neinformiran skotu ... vo kavadarci bevme 22 + , koga neznaes te molam nemoj da prodaash muda za bubrezi ...
vo gradski park garantiram deka nemoze da se sluchi takvo stampedo !
за последниот дел(коja возраст сте биле у Кавадарци),ислушај ја од Каролина-Се лажам себе,па после гледај нас да не убедиш кога вчера убаво на вести кажаа дека има и 15-годишно дете приведено,и 18 годишни :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Околу песната што се збори кој ја крадел и како, јас се сеќавам ЦПБ ја пееа таа лани прв пат на утакмицата Работнички-Овче Поле, само што не беше баш устешна зошто никој не ја знаеше, а мислам дека и претрпе некои измени, ФА со нивната верзија искочија (барем јас тогаш ја видов) коло или две после тоа, и уште тогаш се збореше дека ЦПБ ја украле, незнам која е веројатноста ама мислам дека и двете групи ја направија песната независно една од друга
U pravo si so ova nez samo fa koga ja izvadi ali deka cpb ja ukrale nema sansi

--- надополнето ---

Tose ok e dali znaes ili ne najmalce e bitno toa, fakt e deka CPB se u podem so brojnosta na utakmici i toa e nivna rabota koj plaka koj ne

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
samo edno ke ti kazam 5 busa ! mozete samo da sanjate

--- надополнето ---

Околу песната што се збори кој ја крадел и како, јас се сеќавам ЦПБ ја пееа таа лани прв пат на утакмицата Работнички-Овче Поле, само што не беше баш устешна зошто никој не ја знаеше, а мислам дека и претрпе некои измени, ФА со нивната верзија искочија (барем јас тогаш ја видов) коло или две после тоа, и уште тогаш се збореше дека ЦПБ ја украле, незнам која е веројатноста ама мислам дека и двете групи ја направија песната независно една од друга
Ќе може да приложат доказ дека ја пееле пред ФА?

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Во таква ситуација, има да фрлаш се, а не камења .... да лежат под тебе 5 души, да мислиш дали некој умрел.... и ти би фрлал синко, и ти... Желките маваа и додека ги вадевме повредените на сигурно, ЗНачи сами им помогнавме ... Само едно е сигурно, чим какаш толку сигурно ни шамар дома ти немаат врзано, а камо ли пендрак да изедеш ... А од сликава погоре можам да видам дека за вас немало желки колку што нас не чуваа, нема што да се плашат од вас, доволни се само локалните, зошто све анемични сте од тоа зградите, од ветер паѓате ... Koплексите од ........ сељаче CPB :vozbud:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
А од сликава погоре можам да видам дека за вас немало желки колку што нас не чуваа, нема што да се плашат од вас, доволни се само локалните, зошто све анемични сте од тоа зградите, од ветер паѓате ... Koплексите од ........ сељаче CPB :vozbud:
Овде исто така има многу желки

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Исто чекаме слики од Прилеп, клип со навијањето од дербито и секако материјал од дуелот со Лирија.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Исто чекаме слики од Прилеп, клип со навијањето од дербито и секако материјал од дуелот со Лирија.
demek buckash ... ? : )
a lani koa begavte sred aerodrom ?

znam deka boli deka ne ima se poveke i poveke ...
ke puknete od muka shto na derbi bevme poveke od vas ...
ke puknete od muka shto bevme 300 luge vo kavadarci
ali ako , da se znae koj se najjaki !

Член од
16 декември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
6
demek buckash ... ? : )
a lani koa begavte sred aerodrom ?

znam deka boli deka ne ima se poveke i poveke ...
ke puknete od muka shto na derbi bevme poveke od vas ...
ke puknete od muka shto bevme 300 luge vo kavadarci
ali ako , da se znae koj se najjaki !
Ke pukneme od muka sto ne navivavte cela polusezona lani
ke pukneme od muka sto vo Aerodrom dojdovte 153ca
ke pukneme od muka sto prekinuvavte bojkoti radi MZT
ke pukneme od muka sto imavte site stomacen virus protiv Lirija
ke pukneme od muka sto Racunate vie na Rabotnicki
ke pukneme od muka sto lani gi bojkotiravte forumite (inace ste imale materijal ama ne go stavate namerno), a sega se vadi za rekordni 15 min
ke pukneme od muka imate KOMPLEKSASKI maici ANTI AERODROM
ke pukneme od muka sto vi go zemale aparatot vo Prilep
ke pukneme od muka sto ja kratite tribinata vo Park za da ne bideme poveke od vas
ke pukneme od muka zatoa sto ste politicki opredelena grupa
ke pukneme od muka sto go srusivte rekordot vo sprintuvanje na 800 m dole na kejot na Vardar
ke pukneme od muka peevte Jadranska liga cela sezona i na kraj ostanavte so kurot vo usta
ke pukneme od muka sto FA se edinstvena navivacka grupa momentalno sto si plakja bilet za kosarkasrki natprevar
ke pukneme od muka sto FA se edinstvena navivacka grupa sto si gi plakja SAMA gostovanjata
ke pukneme od muka sto na derbi protiv MZT izvadivte 10 vida na maici, 10 kocki, bluzoni itn (i koj e ovde kompleks!?)

KADE BEVTE LANI KOGA RABOTNICKI NEMASE DENAR, ZA NAS MZT E SEKOGAS POVEKE OD PEHAR !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom