Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
izvinete vaka ... ama vie zborite kako nie deteto da vi go fakame za ushi i go terame da dojde ...
ako ne na krajot ... dojdete vo sabota na utakmica ima luge koi ke gi vidite najvisoko na shipka prijdete im kazete im koe e vasheto dete i poveke nema da go pushtame na tribina ...
negledam drug izlez od ovaa vasha situacija
--- надополнето ---
prilep e drug moabet
neinformiran skotu ... vo kavadarci bevme 22 + , koga neznaes te molam nemoj da prodaash muda za bubrezi ...
vo gradski park garantiram deka nemoze da se sluchi takvo stampedo !
Околу песната што се збори кој ја крадел и како, јас се сеќавам ЦПБ ја пееа таа лани прв пат на утакмицата Работнички-Овче Поле, само што не беше баш устешна зошто никој не ја знаеше, а мислам дека и претрпе некои измени, ФА со нивната верзија искочија (барем јас тогаш ја видов) коло или две после тоа, и уште тогаш се збореше дека ЦПБ ја украле, незнам која е веројатноста ама мислам дека и двете групи ја направија песната независно една од друга
samo edno ke ti kazam 5 busa ! mozete samo da sanjate
Околу песната што се збори кој ја крадел и како, јас се сеќавам ЦПБ ја пееа таа лани прв пат на утакмицата Работнички-Овче Поле, само што не беше баш устешна зошто никој не ја знаеше, а мислам дека и претрпе некои измени, ФА со нивната верзија искочија (барем јас тогаш ја видов) коло или две после тоа, и уште тогаш се збореше дека ЦПБ ја украле, незнам која е веројатноста ама мислам дека и двете групи ја направија песната независно една од друга
А од сликава погоре можам да видам дека за вас немало желки колку што нас не чуваа, нема што да се плашат од вас, доволни се само локалните, зошто све анемични сте од тоа зградите, од ветер паѓате ... Koплексите од ........ сељаче CPB![]()
овде на терен се шетавме Ветерко![]()
Исто чекаме слики од Прилеп, клип со навијањето од дербито и секако материјал од дуелот со Лирија.
demek buckash ... ? : )
a lani koa begavte sred aerodrom ?
znam deka boli deka ne ima se poveke i poveke ...
ke puknete od muka shto na derbi bevme poveke od vas ...
ke puknete od muka shto bevme 300 luge vo kavadarci
ali ako , da se znae koj se najjaki !