isklucitelno go pocituvam tvoeto pisuvanje na forumov,ali sega debelo ne si u pravo. pa i 1,2ca od cpb da ima na klipov vo grupava na debili(izvini ama za mene ovie se debili vo kjosevo na tribinava),toa e sram za sekoj od niv poedinecno,sto ke im se odrazi na ionaka opadnatata nivna grupa.dobro se gledaat 5,6 lugje(3ca gore levo nad banderata), vo novite beli maici sto gi ima "zlatniot lord" staveno na drug forum,a na 1.47,pa natamu na klipot, jasno se slusa udiranje na tapan!!!!! aj sega ti nas mene objasni mi, kako toa tie od tvoe maalo "nenavijacite" imaat tapan??? moze im go kupil nekoj od "palermo sutka" a? samo za tvoja informacija i jas igram so ekipa na toj turnir,i licno go vidov "el komandante" kako sedese i dogovarase so amdi bajram pred nekolku dena nesto,pretpostavuvam za ovoj nastan sega.
a tvojata informacija deka 95% od tie na klipot ne se vo cpb,nitu pak nekogas bile del od niv,da ti kazam moze i poarno,oti do koe deredze se stignati cpb, so ovie od klipot zaedno ke bea za u "najsmesni video inserti".
ali toa e nema veze,bitno e sto u pozadina e parkirano belo "audi" na zelena shkolska povrsina,ali jebiga,toj teren e "pod okupacija" na glavniot,da se znae koj e glaven u cela opshtina.iskreno za zalenje ste site od tie karposhite,cel zivot ste zaloznici na eden nepismen covek!!!