Фан клуб: Работнички

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
se izvinuvam sto se ubacuvam ama okolu ova za vlaganjevo u teren,mislam deka e pred i posle mec dva saata,znaci se sto se slucuva vo toj period vleguva mislam vo toj glup zakon.taka da ako dzandarite imaat snimka od tie sto vlegle vo teren mozno e da gi sankcioniraat,mada ne mi se veruva.
procitajte delovi od zakonot i se ke bide pojasno.kaj sakaat tamu ke sprovedat,takva ni e drzavava za zal.
aj zdravo:salut:
Преку кур со ова влагање може?Не уапсија?Не.Епа крај на муабетот.:tapp:

Доста со тоа ако ова ако она,би требало,влага во законот не влага 2 саата пред после.Глупости.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Да се луѓето слепи па да пишеш дека сме можеле да ви влеземе на трибина. Ти по све изгледа дека не си бил на утакмицата, пошто позади вашиот гз стоеа желки едно 10-15 значи дека немавме теоретски шанси за влагање на трибина плус тука беа и обичните кои одма улетаа и не разбркаа. Влагање во терен е кривично дело за време на утакмица а случката се деси кога играчите уште не ни беа влезени на терен, и да беше почната утакмицата ние пак ке влеговме во терен па макар и не уапсиле сите до еден, затоа што не сте свесни до каде можеме да идеме за тимот,групата и населбатa

Epa zasto ne vlegovte znameto koga se kinese (jesda imase poedinecni obidi, ama se se svede na "Rabotnicki site ste picki", gledam na klipot ste go isekle toj moment kade sto gledate kako posrani i vi peeme "zasto kjutite")? Zasto nemate nitu eden uapsen za dimnata? Do kade mozete da idete za timot, grupata i naselbata? Do stepen na zdruzuvanje so policija? Blue Family?

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Izvini brat sto ti ja kvaram semata tuka so kirilicava ama jbg prinuden sum da slusam kritiki od nekoj si okolu red,tocka,zapirka,dve tocki,ne sum obrazovan ko nekojsi na forumov...se nadevam deka ne sleduva ban za ne obrazovanost!!????!! Dokolku ne mislis ko nekoj tuka etiketa ili nadimak ti sleduva instant po brza postapka,za toa znam ama za prvovo ne sum siguren bas...

Od tebe Marko imam 4 repliki ama na edna ke ti vratam(pocnav da kuliram so postovive i da ne trosam elan)....Na Sterjo spedicijata kaj i da e mu istekuva kaznata ovaa godina,pa po se izgleda drugata se vraka pak vo Rabotnicki i ne zaradi ljubov kon kosarkata tuku radi danok i tie problematiki ne znam bas kolku ti se poznati ama nema veze..Ne znam i kolku ti e i pozanto deka Rabotnicki moze i drugata godina slobodno(dokolku saka nekoj) da zaigra vo Jadranska (dokolku se slucat tie raboti sto gi kazav pogore) ama najgolem problem e salata i TOA I BESE PROBLEM iziminative 2/3 godini so Jadranska liga,sega e tuka novava sala taka da mislam deka daleku ti se od realnosta tvoite postovi okolu idninata na Rabotnicki ama nema veze...

ps.Ne mi teknuvaat parolite na FA vo gradski park,moze da gi pise nekoj,cisto informativno...blagodaram za prostorot na ovoj neobrazovan decko :smir:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Преку кур со ова влагање може?Не уапсија?Не.Епа крај на муабетот.:tapp:

Доста со тоа ако ова ако она,би требало,влага во законот не влага 2 саата пред после.Глупости.
vidi prijatelski ti kazav sto se mozat da napravat dzandarite vo skopje ako sakaat,bidi siguren deka vo pomalite gradovi toj zakon nikad nema da funkcionira tuku samo vo skopje!moj drugar po toj zakon ima plateno 23000 den kazna za zapalena baklja na stadion!!! iako sudijata pojma nemal za zakonot deka postoi za nasilstvo na sportski tereni,zatoa go kazav prethodnoto.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Абе теленце цела држава виде дека вие сте една класична нула во споредба со нас...срамота ќе биде да се споредуваме зашто вие сте мизерни уназад 5 години.Оваа утакмица бевте надвикани како и во вашиот посран парк каде што ја скративте трибината како најголеми пички за да бидеме помалце за да не надвикате ама и тоа не ви успеа.Најтрагично е што ви даваат 200 карти вие доаѓате само 153? Каде се другите 'верни' навивачи на вашиот клуб? Играте со Oвче Поле во гости жими тони симич што отидовте.Доаѓате на утакмица на Торус-Мзт во Gay Park 20 души? Ако убаво е и тоа да научите нешто е добро.Ве посравме во Јане Сандански на секаков план вие таа атмосфера никад нема да ја направите...и доста со тие титули што ве вадат демек па уште повеќе треба да доаѓате ама за жал вие сте пред распад.

Паролите од парк беа:

Aко беше Работнички срцето на Скопје,тогаш Скопје одамна ќе доживееше ИНФАРКТ. Кое срце на Скопје бе 150 луѓе oдвај се собирате против Мзт да не зборам за други екипи.
Уште една женска екипа за комлетирање на вашата слика.

Другите не ми текнуваат.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Izvini brat sto ti ja kvaram semata tuka so kirilicava ama jbg prinuden sum da slusam kritiki od nekoj si okolu red,tocka,zapirka,dve tocki,ne sum obrazovan ko nekojsi na forumov...se nadevam deka ne sleduva ban za ne obrazovanost!!????!! Dokolku ne mislis ko nekoj tuka etiketa ili nadimak ti sleduva instant po brza postapka,za toa znam ama za prvovo ne sum siguren bas...
Не ти викав тебе него на Клинт Иствуд, имаше бајаги простор помеѓу пасусите, ваљда примети:wink: И не е тешко ваљда да се стисне еднаш ентер наместо спејс...
Od tebe Marko imam 4 repliki ama na edna ke ti vratam(pocnav da kuliram so postovive i da ne trosam elan)....Na Sterjo spedicijata kaj i da e mu istekuva kaznata ovaa godina,pa po se izgleda drugata se vraka pak vo Rabotnicki i ne zaradi ljubov kon kosarkata tuku radi danok i tie problematiki ne znam bas kolku ti se poznati ama nema veze..Ne znam i kolku ti e i pozanto deka Rabotnicki moze i drugata godina slobodno(dokolku saka nekoj) da zaigra vo Jadranska (dokolku se slucat tie raboti sto gi kazav pogore) ama najgolem problem e salata i TOA I BESE PROBLEM iziminative 2/3 godini so Jadranska liga,sega e tuka novava sala taka da mislam deka daleku ti se od realnosta tvoite postovi okolu idninata na Rabotnicki ama nema veze...
ps.Ne mi teknuvaat parolite na FA vo gradski park,moze da gi pise nekoj,cisto informativno...blagodaram za prostorot na ovoj neobrazovan decko :smir:
Ќе видиме за тоа кој каде ќе се врати али ти тоа што го збориш за данок и слично не ти држи вода затоа што како што ја знам законот за спорт кај нас се уште не е донесен.
Работнички следната сезона теоретски може да заигра, ама практично не баш. Инфраструктура,спонзори,играчи,маргетинг, све се тоа сегменти кои вие ги немате. А да те потсетам дека од наредната година Јадранска се намалува на 12 клуба, а србите ќе сакаат да имаат 4 претставници, слично како и хрватите...словенците 2 и босанците и црногорците по еден...Тука ја Работнички не го гледам баш...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Стајте клипови од навивањето ваше од Јане Сандански бе нежни момци?
А заборавив навивате многу јако цела сезона ама нејќете да снимате не е добро да ве има по интернет.Така ви е наредено.:tv:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ќе видиме за тоа кој каде ќе се врати али ти тоа што го збориш за данок и слично не ти држи вода затоа што како што ја знам законот за спорт кај нас се уште не е донесен.
Работнички следната сезона теоретски може да заигра, ама практично не баш. Инфраструктура,спонзори,играчи,маргетинг, све се тоа сегменти кои вие ги немате. А да те потсетам дека од наредната година Јадранска се намалува на 12 клуба, а србите ќе сакаат да имаат 4 претставници, слично како и хрватите...словенците 2 и босанците и црногорците по еден...Тука ја Работнички не го гледам баш...
Zakonot za sport ne e donesen dad,ama i sega ima opcija kade sto so vlozuvanjeto vo sport i vo uste nekoi drugi oblasti vo opstestvoto se namaluvaat mnogu,mnogu pomalce trosocite/danocite na spoznorot sprema drzavata...ovoj muabet mi od razgovor so eden prijatel na koj prijatelot mu raboti vo Feni i posle razgovorot mi stana jasno zosto frla feni tolku mnogu pari na kosarkata...cista matemtika...
A okolu ova vtorovo ne me dupi!!!Zar Siroki breg,Bosna(amaterski tim),Radnicki se imaat nekoj marketing ili infrastruktura...od gradski park imaat 100% bolja infrastruktura toa e sigurno ama ti garantiram deka pola timovi od Jadranska liga ne gi ispolnuvaat standardite,a zosto pritiskaat tolku na Rabotnicki e cisto radi politika,ne sakaat Makedonija da e crna dupka tuka na Balkanot pa aj edno mesto cisto radi reda ke ni go dadat i toa ke bide i narednata godina i pokraj izmenite...A sea zosto toa mesto ne go zeme Feni ili Vardar mesto Rabotnicki toa e druga prikazna,celo KFM e kadar od Rabotnicki..

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Само немоќна група КРАДЕ у 4 саат навечер по сали и после се фали со истото
тој ваш “херојски’’ потег ќе биде одмазден кога тогаш како така
сите неутралци до еден што беа у сала знаат цело Скопје знае цела Македонија знае ВЕ ИЗМОЧАВМЕ ТОТАЛНО!
каде се вашите клипови и слики годинава? ау заборавив вашата “единствена’’ атмосфера може да се осети само во сала :helou:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Стајте клипови од навивањето ваше од Јане Сандански бе нежни момци?
А заборавив навивате многу јако цела сезона ама нејќете да снимате не е добро да ве има по интернет.Така ви е наредено.:tv:
Pa zosto da im padne vo voda parolata na CPB protiv vas za youtube klipovite,nekoj pisa pogore deka se drka na vasi klipovi na youtube i da ti kazam se DRKA JAKO ama izvini go DRKAM na originalot(grobari,delije,bbb,Gate) nego li na nekoja si losa kopija...
nema lutenje,imam pravo na izbor...:baeh: :smir:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Само немоќна група КРАДЕ у 4 саат навечер по сали и после се фали со истото
тој ваш “херојски’’ потег ќе биде одмазден кога тогаш како така
сите неутралци до еден што беа у сала знаат цело Скопје знае цела Македонија знае ВЕ ИЗМОЧАВМЕ ТОТАЛНО!
каде се вашите клипови и слики годинава? ау заборавив вашата “единствена’’ атмосфера може да се осети само во сала :helou:

Страшна атмосфера преовладува во Gay Паркот за моменти си мислиш дека си во Пионир :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Паролите од парк беа:

Aко беше Работнички срцето на Скопје,тогаш Скопје одамна ќе доживееше ИНФАРКТ.
Уште една женска екипа за комлетирање на вашата слика.

Другите не ми текнуваат.
Aha,sea i mene mi teknaa parolite i imase uste edna nesto bese derbi navivaci isto za CPB nesto bese i taa poslednata.......
Prasav zs nekoj pisa pogore deka parolite na CPB bile samo za protivnikot a ne za svojot tim :smir:

ps.ajde pozz se citame,ova diskusija vaka ke trae do utre vo isto vreme..

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Pa zosto da im padne vo voda parolata na CPB protiv vas za youtube klipovite,nekoj pisa pogore deka se drka na vasi klipovi na youtube i da ti kazam se DRKA JAKO ama izvini go DRKAM na originalot(grobari,delije,bbb,Gate) nego li na nekoja si losa kopija...
nema lutenje,imam pravo na izbor...:baeh: :smir:

Стави слики бе телееееееееееее од оваа година да видиме освен со Мзт и Фени коа се собирате???????????? ебате навијачката група ви измочавме последнава утакмица за цел живот.Не се слушнавте.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Zakonot za sport ne e donesen dad,ama i sega ima opcija kade sto so vlozuvanjeto vo sport i vo uste nekoi drugi oblasti vo opstestvoto se namaluvaat mnogu,mnogu pomalce trosocite/danocite na spoznorot sprema drzavata...ovoj muabet mi od razgovor so eden prijatel na koj prijatelot mu raboti vo Feni i posle razgovorot mi stana jasno zosto frla feni tolku mnogu pari na kosarkata...cista matemtika...
A okolu ova vtorovo ne me dupi!!!Zar Siroki breg,Bosna(amaterski tim),Radnicki se imaat nekoj marketing ili infrastruktura...od gradski park imaat 100% bolja infrastruktura toa e sigurno ama ti garantiram deka pola timovi od Jadranska liga ne gi ispolnuvaat standardite,a zosto pritiskaat tolku na Rabotnicki e cisto radi politika,ne sakaat Makedonija da e crna dupka tuka na Balkanot pa aj edno mesto cisto radi reda ke ni go dadat i toa ke bide i narednata godina i pokraj izmenite...A sea zosto toa mesto ne go zeme Feni ili Vardar mesto Rabotnicki toa e druga prikazna,celo KFM e kadar od Rabotnicki..
Ако беше така како што викаш т.е. се намалувале давачките зашто тогаш никој претприемник не сака да даде пари во Вардар,МЗТ и Работнички? Тоа со Фени е сосема друга приказна која никако не е поврзана со законот за спорт за кој збориме. Значи, без да е донесен законот може да има ситни отстапки али тие се незабележителни т.е. не се некоја превага у носењето на одлуката дали некој некого ќе спонзорира.

Раднички има голема сала, секоја утакмица е фул пуна. Крагуевац е машински центар на Србија(Застава, ти текиња?) и многу нормално е што имаат клуб во Јадранска. Тоа е уствари Свислајон Таково кои се фузираа со Раднички затоа што немаа каде да играат Јадранска а беа пласирани.
Од Босна реков дека ќе има еден клуб, дали тоа ќе биде Широки или Босна сосема е небитно. Нив по право од статутот им следува место таму.
На словенците такуѓере две места.
Србија е вицешампион на Европа...Партизан,Звезда,Хемофарм се сигурни...се бара четвртиот...
Во Хрватска имаш имиња како Цибона и Задар, а оваа година и екипи како Цедевите и Загреб со буџети од скоро поголеми од Партизан на пример кој игра Евролига.
И ти со цел памет ми го спомињаш Работнички кој е на раб на егзистенција, кој нема пари да отпатува до Бугарија да изигра утакмица со Черно Море, кој е на раб од испаѓање од БИБЛ, од кој секој ден си иде некој или се шпекулира дека ќе си иде, кој нема спонзор а камоли генерален спонзор, кој губи од последнопласираниот во домашното првенство... Дај не ме зезај...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ако беше така како што викаш т.е. се намалувале давачките зашто тогаш никој претприемник не сака да даде пари во Вардар,МЗТ и Работнички? Тоа со Фени е сосема друга приказна која никако не е поврзана со законот за спорт за кој збориме. Значи, без да е донесен законот може да има ситни отстапки али тие се незабележителни т.е. не се некоја превага у носењето на одлуката дали некој некого ќе спонзорира.

Раднички има голема сала, секоја утакмица е фул пуна. Крагуевац е машински центар на Србија(Застава, ти текиња?) и многу нормално е што имаат клуб во Јадранска. Тоа е уствари Свислајон Таково кои се фузираа со Раднички затоа што немаа каде да играат Јадранска а беа пласирани.
Од Босна реков дека ќе има еден клуб, дали тоа ќе биде Широки или Босна сосема е небитно. Нив по право од статутот им следува место таму.
На словенците такуѓере две места.
Србија е вицешампион на Европа...Партизан,Звезда,Хемофарм се сигурни...се бара четвртиот...
Во Хрватска имаш имиња како Цибона и Задар, а оваа година и екипи како Цедевите и Загреб со буџети од скоро поголеми од Партизан на пример кој игра Евролига.
И ти со цел памет ми го спомињаш Работнички кој е на раб на егзистенција, кој нема пари да отпатува до Бугарија да изигра утакмица со Черно Море, кој е на раб од испаѓање од БИБЛ, од кој секој ден си иде некој или се шпекулира дека ќе си иде, кој нема спонзор а камоли генерален спонзор, кој губи од последнопласираниот во домашното првенство... Дај не ме зезај...
neka se fuziraat rabotnicki i mzt i neka igraat u jadranska liga!!!
ama dali ke moze a?

Kajgana Shop

На врв Bottom