vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Јакиот играч Богоев па него ќе го плаќаат!Немаат пари за Гоцевски,Богоев.
Јакиот играч Богоев па него ќе го плаќаат!Немаат пари за Гоцевски,Богоев.
Е не бе, без пари ќе игра.Јакиот играч Богоев па него ќе го плаќаат!
Па кога можат Мираковски,Чековски и Боцевски кои се подобри од него...Е не бе, без пари ќе игра.
Мираковски,Чековски ќе играат без пари?Боже сачувајПа кога можат Мираковски,Чековски и Боцевски кои се подобри од него...
Мислиш не?Мираковски,Чековски ќе играат без пари?Боже сачувај
Мислиш не?
Ако не знаеш барем не збори!!
Друже не ми кажувај за него,и види постот што е пишано,врска нема дека сум пишал нешто лошо за него или било кој играчмомак веруј ми, чековски може е кретен жив на терен , али знае да игра, од 3 утакмици на една е најбоље поединец....не ме заебавај. за другиве неможам да зборам
Ај бе не збори глупости, Мираковски во првата прилика ви избега и отиде во Фени дека не му дававате пари и ако не се лажам уште му должите, а сега па и без пари ќе игра.Мислиш не?
Ако не знаеш барем не збори!!
Ќе видиш....Ај бе не збори глупости, Мираковски во првата прилика ви избега и отиде во Фени дека не му дававате пари и ако не се лажам уште му должите, а сега па и без пари ќе игра.
А ти како многу упатен, знаеш ли зошто Мираковски не остана у Работнички?Дека му должевте голема сума на пари, ете затоа.Ќе видиш....
Пак ќе кажам не тропај глупости за нешто што не знаеш
Мираковски у Фени дојде од грчка втора лига не од Работнички,колку за информација,гледам не си многу упатен!
поупатен сум,и ако бил толку лут немаше да дојде сега у ваква ситуација клубот кога е ,така да не многу многу збори!А ти како многу упатен, знаеш ли зошто Мираковски не остана у Работнички?Дека му должевте голема сума на пари, ете затоа.