Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се разделуваат од 10-годишната управа ,чика миге,митровиќ,и така натака од играчиве...Бојан Трајковски,Диме Тасовски и Тони Симич остануваат без разлика и која управа ке дојде!Bojan Trajkovski MESTO DA SLAVIME NIE TAZIME CEL DEN,SE RAZDELUVAS SO LICNOSTI STO GI SAKAS,KLUBOT ZAMINA U ISTORIJA,SE POREMETUVAAT SITE PLANOVI...SE EZAM CEL DEN I SOLZI MI TECAT...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ова е од фејсбукот на Бојан Трајковски... може некој нешто повеќе?
Хахаха ју ар вери фани....ние не се распаѓаме ни америка да напаѓа...нема кој не сака да земе клуб со 14..титули само да почекаме што ке се избере на тендерот!!Имавте желба да се распаднеме, ама изгледа ќе не преварите![]()
Абе не ви го посакувам тоа, тапа ќе биде без вас :uvo::uvo:Хахаха ју ар вери фани....ние не се распаѓаме ни америка да напаѓа...нема кој не сака да земе клуб со 14..титули само да почекаме што ке се избере на тендерот!!
Срцево ме стегна кога го прочитав ова.Но сепак, ова не е крај за клубот.Bojan Trajkovski MESTO DA SLAVIME NIE TAZIME CEL DEN,SE RAZDELUVAS SO LICNOSTI STO GI SAKAS,KLUBOT ZAMINA U ISTORIJA,SE POREMETUVAAT SITE PLANOVI...SE EZAM CEL DEN I SOLZI MI TECAT...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ова е од фејсбукот на Бојан Трајковски... може некој нешто повеќе?