Фан клуб: Работнички

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Па индијанци на трибина има секаде, нема грешка тука.

Влегувате во најситни детални само да ни ја оцрните сезоната која на крај успеавме да ја обелиме после бојктот.

Песни сме мењале, ова сме мењале, курови ,ташаци.Дај не зезајте.Па Марко ако си постар треба да го знаеш начинот на навивање на СРВ.Тоа е тоа и секогаш така се форсирало.Ако не ти се свиѓа твоја работа.

За бројката.Па видовте ли дека трибината ни беше кнап.Немаше кај да се прдне.Продадени се над 320 карти, ако гледавте пренос ќе видовте колку членови со СРВ маички стоеа од страна, ама нееее, господата само гледаат да најдат и да оцрнат најмала ситница.Бегај бре!

CHAMPIONS 08/09!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Никој ништо не оцрнува...Тоа е реалност и не треба да се срамите него фино да си признаете...Не ти викам ја тебе, или на сити парк бој дека сте индијанци пошо знам дека не сте...Само немој да мислите дека ви цветаат ружи , еден блесок не значи и тотален сјај...
Ја сум за здраво ривалство...А ова вас ви помогна малце да се вратите на колосек...Али, не летајте превисоко...

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Никој ништо не оцрнува...Тоа е реалност и не треба да се срамите него фино да си признаете...Не ти викам ја тебе, или на сити парк бој дека сте индијанци пошо знам дека не сте...Само немој да мислите дека ви цветаат ружи , еден блесок не значи и тотален сјај...
Ја сум за здраво ривалство...А ова вас ви помогна малце да се вратите на колосек...Али, не летајте превисоко...
Па јасно ти го сфатив постот, јасно ми е се, за лошо почнатата сезона и другото, ама вие се фативте за денешното финале.Ете си призна и факт е дека денеска СРВ го имаа едно од најдобрите навивачки изданија на Мак Тифо сцената , реално, после она на Комити против Металург.

Член од
5 јуни 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
На клипов што го постави ви е главната трибина...Има 6 реда, у секој ред по 20 души, еве да не го тупам бидете 150 на главна...Од страна појше од 100 души не можете да бидете...250 луѓе, максимум , и тоа не е срамота, признајте си слободно...
Е сеа , да бевте цела година по 200-250 на утакмици па да се каже дека стварно вредите , али на утакмици со Соколи и Торус бевте по 50 души максимум...И тоа е ок, само признајте си, ништо срамотно...Претендирате да бидете први, епа докажете се , ајде...Две утакмици не ја прават цела сезона...

Уште поголем ваш проблем е позирање...Пола трибина ви се позери, денес пола беа првпат на утакмица дојдени и ајдеееее, одма титула и готово ние ултраси сме...Не иде така бе да го ебам, малце бидете објективни кога се збори...Кажете си дека цела година пола од денешната екипа попунувала тикет за кладилница наместо да иде да навија...Немојте нас будали да не праите...
Песни мењате на 2 минути, али буквално на 2 минути...Се знае бе, или пееш песна или викаш слоган...Вашево личи ко цела утакмица слогани да викате...
Кореографија...стандард за кога играте финале, ролни и листови и ајде да пофалам за финиот изглед на шеталицата...
За позајмените песни нема да коментирам, си знаете...

Честито титула, бољи беа вашите , па се гледаме у некоја есенска прилика...

Да бе позери се сите овдека, џабе дошле... вие од Аеродром сте најјаки, најлуди, најултраси, нај нај - пичици - што бегаат по влезови.

Па ај после ќе се тепаме - 20 души му идете на еден - и такви фори ...

ој си бе легни, ти ќе кажуеш за како да се пее или навива или кореографија да се прави...

100 години немате една асална кореографија напраено или нешто слично што може кореографија да се нарече.

и тоа маиците скапани треба со микроскоп да се види што пишува...

али па фала богу се свестивте па нешто као управа од си сеа ви е фората,

мада, знаеш и ти сам дека МЗТ е мувла тим - па и абрамович да дојде - реал ќе го тепате - ама од Работнички у финале ќе го издувате ..... погоди што - као и УВЕК !

Уствари па кој курац е МЗТ бе и Аеродром населба - кога пред 1980та Аеродром не ни постоеше.... не за џабе сељаци ве викаме, пошто тоа и сте - јебига ...

И ДА - се гледаме следната есен - биди сигурен - само не се шуњајте по Селодром коа ќе дојдеме.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Да бе позери се сите овдека, џабе дошле... вие од Аеродром сте најјаки, најлуди, најултраси, нај нај - пичици - што бегаат по влезови.

Па ај после ќе се тепаме - 20 души му идете на еден - и такви фори ...

ој си бе легни, ти ќе кажуеш за како да се пее или навива или кореографија да се прави...

100 години немате една асална кореографија напраено или нешто слично што може кореографија да се нарече.

и тоа маиците скапани треба со микроскоп да се види што пишува...

али па фала богу се свестивте па нешто као управа од си сеа ви е фората,

мада, знаеш и ти сам дека МЗТ е мувла тим - па и абрамович да дојде - реал ќе го тепате - ама од Работнички у финале ќе го издувате ..... погоди што - као и УВЕК !

Уствари па кој курац е МЗТ бе и Аеродром населба - кога пред 1980та Аеродром не ни постоеше.... не за џабе сељаци ве викаме, пошто тоа и сте - јебига ...

И ДА - се гледаме следната есен - биди сигурен - само не се шуњајте по Селодром коа ќе дојдеме.
koj bega po vlezovi be ??? kazi si koa begavte na mostot goce delcev... koa go srusivte rekordot na 100m... od vas uci bolt sprint na 100m
koa sme kaj koreografii,so koreografija imavte vie denes ? pokrivno zname koe go drzea 5ca, pomalo ne ste mozele da go napravite... nie izvadivme maici novi, fantomki, salovi... vie vadite maici posle 5 godini... da nie bojkotirame ama znaeme zoso za razlika od vas... bojkotiravte i se sobiravte samo protiv nas... BEDNO !!! Aerodrom moze postoi od 1970-1980 ama 90% na utkamici se od Aerodrom za razlika od vas koj idat navivaci od pripor, gjorce, butel, dracevo... i pak ste 200, pak BEDNO !!!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Прославата беше лудило поздрав до сите играчи посебно до оги грне и тасо и симо!!!

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Значи се знае... ако аеродромец не почне да мрчи што редарот кај нас на трибина се чешлал налево а не централно, НЕМА КОЈ ДРУГ ДА МРЧИ!!! Ај некој од пообјективните модератори нека ги брише коментарите од првиот на ЗОКИ ФА до овде зашто се гледа дека добар дел од постовите се од чиста љубомора и комплекси.

Само едно ќе кажам:

'РЏАВОМ К*РЦУ И ДЛАКЕ СМЕТАЈУ!!!

РАБОТНИЧКИ 14
мзт 0

Тоа е факт!

ПС: "Неее плачетееее, не жалетееее..."

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Честито титула за Работнички:helou::helou::helou:
Имаа најкомапактен тим сезонава-иако можеби Фени според имиња имаше најзвучен тим-сепак Работнички според мене имаше најквалитетна клупа-и го имаше убедливо најдобриот играч во Македонија Диме Тасовски-стварно Звер е дечкото!!!!
И тука беше разликата меѓу двете екипи-Фени немаше таков лидер на тимот!!!!
CPB одлично издание-RESPEKT!!!
Добра бројка(бевте сигурно над 350-не знам само кај видоа некои членови на форумот од FAдека сте биле 200-250-или 20 во ред на главна трибина?:tapp:Баш добро се гледа дека има околу 50 во еден ред-значи 50x6 реда како шо велите=300,не ги бројам тие од страна,значи има над 350,400),солидна кореографија!!!
Можеби немаа некоја долга песна,ама сите песни им беа за Работнички и ниту еднаш не слушнав да се вреѓа Фени како тим,или некој нивни играч-,така се навива во едно финале,исклучиво за својот тим!
Браво дечки-со вашето враќање заличи пак на нешто кошаркарската сцена кај нас!
Ако се вратат FA наредна сезона треба да имаме интересна сезона:vozbud:
Тука сме и ние,се надевам и Лозари ќе бидат на повисоко ниво наредна сезона и кошарката ќе биди интересен спорт за гледање,како на паркетот, така и на трибини:salut:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
ХАХА кај вас у сала на клипов сме повеќе од што вие бевте вчера тоа е тоа

Овдека играме домашна утакмица грми салата а не е финале,неможам да замислам што ќе се дешава во Јане Сандански да се игра финале.али добро е за вас многу новокомпоновани дечки имате на трибина и нормално дека ќе дигнат фама како да се играле Партизан-Цска
Честито титула,се надевам дека наредна година вашиот тренер Марин ќе даде повеќе од 150 карти нема да биде пичка и да се плаши и да се осеќа дека игра во аеродром !

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
tomas ne im zameravaj na aerodromcite uvek jadele g**na inace fala na cestitikite pa se gleame naredna sezona pozz

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Честито титула.=)
ПС:Незнам дали забележавте,ама јас подобро ке изиграв од Грнчаров вчера.ПЕЗА,ни слободни не погодуваше,над 10 изгубени топки,ни една тројка....едноставно најслаб играч.Шиткајте го одма.:smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
grne e mn doabr odbranben igrac a marin takvi igraci saka a edna trojka dade ne e nieda:smir: hahahha

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Грнчарот најзакон ги изведува слободните...табла-кош:pos2::pos2:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Ало бре комплексаши, поставувајте си клипчиња у својата тема ова е темата за шампиони. И не замарајте!!!

Дај некој од асалниве модератори нека избрише се што не е во склоп со темата.

Kajgana Shop

На врв Bottom