kIRe9
OK. u'r right
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 1.419
- Поени од реакции
- 73
хахахаха одма се видов... само заматена е сликата...Па да бе ама не е цела слика не е покажан другиот дел од трибината...вчера на телевизија убаво покажаа
хахахаха одма се видов... само заматена е сликата...Па да бе ама не е цела слика не е покажан другиот дел од трибината...вчера на телевизија убаво покажаа
Отиде бе?????хахахаха одма се видов... само заматена е сликата...
Сериозен си со ова што го кажа???!!! АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Лозари СОЗДАДЕТЕ НЕШТО САМИ !! АЛОООО !!! Вие сте сите изгледа ретардирани во група па неможете да смислите, или барем украдете некој ритам што овде никој не го пее, боље пејте си ја онаа игор џамбазов што ви ја измисли ени мени сени...Многу ми е криво што не бев таму али јебига..следната ке ви дојдам во кавадарци
........................................................................................
Вака сеа благодарение на Vodza најдов интересен клип на лозари
ова ми е до сега најдобриот можен клип што сум го гледал...
добра нумера....добро отпеана
Dale Cavese represent..
Видете и сами
Очекувам коментари Тука!!
да бе бев... сеа у четврток тешко дека ке идам за кавадарци... школото... ке убијам некој... :pos2:Отиде бе?????
Ај поубаво да го видите постот, оти е последен на последната страна а и да имам едно мислење повеќе:tv:Не ти кажвам, нека те копка. Али лесно е да ме приметиш, ретард не се промашуе лесно
Хахахах...Тоа мора да е кога ја учевме Дале Кавесе. А и многу подобро ја имаме отпеано, ама немаме сериозен снимач, цело време да не снима, се е аматерски снимки, ќе му текне на некој со мобилен да снима и...:jaj::pos2::kesa:,
BTW Кирца, ај ќе ви ги кажам главните причини поради кои не дојдовме. После првата утакмица во Кавадарци, некој му ги скршил шофршајмните на вашите играчи и на чипот на желките, па од управата ни рекоа да не идиме...само за да го изедиме ќотекот а и ние не бевме многу упорни за да ни дадат автобус бидејќи не изнервираа нешто играчите:helou::helou:
хахахахахахахахаха виде ли што сакам да кажам лелеееееееееее греота еееееј.....ама дури незнаат ни да ја пеат како што треба ....Сериозен си со ова што го кажа???!!! АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Лозари СОЗДАДЕТЕ НЕШТО САМИ !! АЛОООО !!! Вие сте сите изгледа ретардирани во група па неможете да смислите, или барем украдете некој ритам што овде никој не го пее, боље пејте си ја онаа игор џамбазов што ви ја измисли ени мени сени...
Ма заеби школо бе...па таман си тргаме у 6 избегај еден час и таман си доаѓада бе бев... сеа у четврток тешко дека ке идам за кавадарци... школото... ке убијам некој... :pos2:
Какво школо бе???да бе бев... сеа у четврток тешко дека ке идам за кавадарци... школото... ке убијам некој... :pos2:
Какво пропуштањеееееееее еднаш се заебав т.е. вчера и срце ме болеше коа глеам од дома а не сум у сала....Какво школо бе???
Па ова не се пропушта за ништо на светот!![]()
Пример јас, како нормален у групата?Добро бе брат неможам да ве разберам имате ли вие некој што е нормален човек у групата, знам дека сте 25 души од кој 20 ви се деца до 14-15 год 2-3 имаат по 17-18 и воџата можда има над 25 год. Па седнете разгледајте имате интернет отворете нешто, направите нешто оргинално ! Вие и чкембари и ајдуци немате појма од животот и тука по форуми ке зборите за навивање... најголем срам сте !!
Ај кажи ми една ваша авторска песна ( Whitout Eni Meni Seni )Пример јас, како нормален у групата?
Оваа утакмица многу од дечките беа на матурска....
А сакаш да кажеш дека Дале Кавесе е ваша песна?:nesum:
Дале Кавесе ја пеат пола од ултрас групите на оваа ебана планета земја
Инаку и мене не ми се свиѓа тоа, за пеење на туѓи песни, ние си имаме наши песни...ама не сум јас крив за тоа.