Фан клуб: Работнички

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Марин ќе го добие Емил бе , типот со теглите освен да се дере и да бара подршка од трибините незнае ништо друго , измените си ги прави онака - како ќе му текне:kesa:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Toa e ...ke se vadat so klipot ...a namesto da gledat kaj im bese greskata(vo igracite)
Мора на некој начин да се вадиме.:music2::music2::music2:
Срамота беее, срамота!!! Срамота на вакви клипови да се палите! Што гледате на клипот? Како група луѓе пијат вода. И што е тука интересно и смешно? Сакате да ви извадам слики од вас да се видите на што личите кога доаѓавте во Парк? Неизмиени, испотени, гнасни, смрдливи, дебели. Со разноразни шалови, све ми боје лепо стоје, село моје лепше од Париза.

PS: Немам намера да се замарам со малоумни постови (провокации) на некој што појма нема што е градска култура и понашање и како треба да изгледа еден ЧОВЕК. Затоа апелирам да престанат другите членови на CPB / навивачи на Работнички да враќаат на вакви постови затоа што им се гледа нивото на интелигенција. (и се извинувам на администраторите ако постов прекршува некое правило но ги молам да го остават)

И by the way...:

http://img132.imageshack.us/img132/4626/sombrero.jpg

И ВИЕ НАЈДОВТЕ ДА ЗБОРИТЕ КОЈ КАКО ИЗГЛЕДА???
Вие сте посмешни, танананананнана:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
za klipot so serifot treba da barate avtorski prava od nas, FAMILY :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
e aj neka mu e sreken do 101 i nazad neka tera :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
:je::je::je::je:
Секс со провинцијалки!

BTW 04, сакаш да кажеш дека ти си Амброс?:vozbud::vozbud::drk::drk::drk::nesum:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Феномен ги уништуваш сите теми , иди барем у Фан Клуб Фени и сери таму , во ниедна тема неможе да се развие квалитетна дискусија "благодарение" на тебе.:tapp:
Не си интересен повеќе , не си !

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Фала фала на сите :) па повелете да се напиеме нешто:smir:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Следен натпревар в недела.Веројатно од 19.00.
Очекувам тесен натпревар со многу жар на теренот и се надевам полна сала! :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ke se napieme be so se sekiras za toa vcera mlexi celo vino ni go ispi :pos2::pos2::pos2:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ke se napieme be so se sekiras za toa vcera mlexi celo vino ni go ispi :pos2::pos2::pos2:
Ајде бе...ко стока пиеше вчера..нон стоп празна ми е чашава па празна ми е чашава а ја ко келнер точии хаха ја мераклиски си пиев...али коки легенда беше со упаљачот...му дужам пола упаљач плин хехехе

Kajgana Shop

На врв Bottom