Мора на некој начин да се вадиме.:music2::music2::music2:Toa e ...ke se vadat so klipot ...a namesto da gledat kaj im bese greskata(vo igracite)
Вие сте посмешни, танананананнана:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:Срамота беее, срамота!!! Срамота на вакви клипови да се палите! Што гледате на клипот? Како група луѓе пијат вода. И што е тука интересно и смешно? Сакате да ви извадам слики од вас да се видите на што личите кога доаѓавте во Парк? Неизмиени, испотени, гнасни, смрдливи, дебели. Со разноразни шалови, све ми боје лепо стоје, село моје лепше од Париза.
PS: Немам намера да се замарам со малоумни постови (провокации) на некој што појма нема што е градска култура и понашање и како треба да изгледа еден ЧОВЕК. Затоа апелирам да престанат другите членови на CPB / навивачи на Работнички да враќаат на вакви постови затоа што им се гледа нивото на интелигенција. (и се извинувам на администраторите ако постов прекршува некое правило но ги молам да го остават)
И by the way...:
http://img132.imageshack.us/img132/4626/sombrero.jpg
И ВИЕ НАЈДОВТЕ ДА ЗБОРИТЕ КОЈ КАКО ИЗГЛЕДА???
Амброс ни ги дупи сестрите:ija::ija::ija:ambros pocna da se kurci.. c c c c
И да продолжи да дупи провинцијалки:party3::party3:e aj neka mu e sreken do 101 i nazad neka tera![]()
Баш така.Амброс ни ги дупи сестрите:ija::ija::ija:
И да продолжи да дупи провинцијалки:party3::party3:
Беше едно време интересен ама сега си мноогу досаден.:je::je::je::je:
Секс со провинцијалки!
BTW 04, сакаш да кажеш дека ти си Амброс?:nesum:
Ајде бе...ко стока пиеше вчера..нон стоп празна ми е чашава па празна ми е чашава а ја ко келнер точии хаха ја мераклиски си пиев...али коки легенда беше со упаљачот...му дужам пола упаљач плин хехехеke se napieme be so se sekiras za toa vcera mlexi celo vino ni go ispi :pos2::pos2::pos2: