Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
sea za 1 slika kako so gledas isturase a i utakmicata bese vo vtornik ili sreda ako ne gresam so renova bese imase kolku tolku narod vie vsala tolku se nemate sobereno
za 2-3 slika cista koincidencija kako prvo vo bt retko koj ima slusnato za vas pa kamoli da ve kopirat
a za 4-5 slika me iznasmeja ova od vas ako vie ova prvi go naprajvte alal da vie ama ova go imat praeno pred vas mn mn dr grupi
a za pesnite te molam kazi mi koj se tie pesni fakt e deka site mak nvivacki grupi imat kradeno od srpskite pa sea vie ako si gi smetate za vasi tesko neka vie na pametot:toe:

sea za 1 slika kako so gledas isturase a i utakmicata bese vo vtornik ili sreda ako ne gresam so renova bese imase kolku tolku narod vie vsala tolku se nemate sobereno
za 2-3 slika cista koincidencija kako prvo vo bt retko koj ima slusnato za vas pa kamoli da ve kopirat
a za 4-5 slika me iznasmeja ova od vas ako vie ova prvi go naprajvte alal da vie ama ova go imat praeno pred vas mn mn dr grupi
a za pesnite te molam kazi mi koj se tie pesni fakt e deka site mak nvivacki grupi imat kradeno od srpskite pa sea vie ako si gi smetate za vasi tesko neka vie na pametot:toe:
А пред 2 недели против Металург имашее мноогу сонце, неиздржливо.Против Турново имаше снег, а против Напредок беше ладно...
Бегај бе...

А пред 2 недели против Металург имашее мноогу сонце, неиздржливо.Против Турново имаше снег, а против Напредок беше ладно...
Бегај бе...

Abe nemoj taka oni se "NAJDOBRI"

to e znajte deka ste ziva bruka i ne znajte kaj da mavate aj sea dosta karanje ke idite bitola

Slusaj sea vaka,kako prvo i Rabotnicki-Pelister bese sreda pa nie se sobravme 100 dusi,vie Pelister-Renova vo sreda 15 dusi....Parolite deka se koincidencija cisto sumljam,za koreografijata da ja imaat praveno mnogu grupi samo sto ne veruvam deka vie bi videle od nekoj drug....Pesni nemate kradeno od skopskite grupi a?? O Gospode,od gjorce petrov do zeleznicka,tebe tuka i ne mi teknuvaat drugi bezbroj gi ima...a od srpskite grupi JOS JEDNA POBEDA I TITULA,SAMO JEDAN GRAD SAMO JEDAN KLUB.....TRANSPARETITE FUCK THE OTHERS(KRADENO OD KOMITI),GLUMITE KOPIJA NA GATE 13....BITOLA DOBI INTERNET,VIE DOBIVTE DETELINA STO JA KORISTAT CIGANITE GATE 13....
COPY-PASTE BOYS BITOLA NAJAKI STE!!!:pos2::baeh:

aj kazimi kako ja pejme nie ta gorce zeleznicka a za srpskite ti rekov deka imame takvi ama i vie ne ste poarni a mislam deka vi ja ukradovme i 63 taka:vozbud:(vie ni ste inspiracija)
i nemozis da sporedvas sala so stadion a i pokraj to so nadvor istura
CITY PARK FEGETS SHKUP

aj kazimi kako ja pejme nie ta gorce zeleznicka a za srpskite ti rekov deka imame takvi ama i vie ne ste poarni a mislam deka vi ja ukradovme i 63 taka:vozbud:(vie ni ste inspiracija)
i nemozis da sporedvas sala so stadion a i pokraj to so nadvor istura
CITY PARK FEGETS SHKUP

Istata verzija na FA ja peete od gjorce petrov do zeleznicka..vtoro barem po orginalnosta sme pozanati nie ako krademe neznam koj ne krade....A ti od seker da ne si pa ke se stopis ako vrne?? neli ste najdobrite??? ako go sakate klubot dozd nema da ve zapre...:pos2::pos2: gleam zabeguva temava vo pogresen pravec aj ne ni go usmrduvaj topicov za SRCETO NA SKOPJE-RABOTNICKI i napusti te molam.......Vasiot ljuben Selmani(kandidat za pretsedatel) dobi najvise glasovi vo vaseto selce Bitola,ne vo SKOPJE...

p.s.idi izbanjaj se!!!

Ne vi e sram da ja sporedvate vasata mizerna grupa be so Ckembari:kesa:
Samo ke ti kazam deka Fersped e konstantno sampion vo kosarka a vasata brojka e preku sila 70dusi ej mizeriata ste be.
A za gostuvanja nemoj da kazvas oti licno jas so sigurnost imam poveke gostuvanja od cela tvoja City Park Mizerija,a i gi spomnavte navivacite na Rabotnicki vo fudbal haha tie se preku sila 10 dusi:kesa:,ste pravele incidenti haha ti ne zaebavas ovde nas be 1incident imate uste od vaseto postoenje.Nemora ni da mi vrakas na mojot post imas YOUTUBE i mozi slobodno da si vidis koj se podobri.A i da ne zaboravam ubedlivo ste najdobrite FORUM NAVIVACI.

Ne vi e sram da ja sporedvate vasata mizerna grupa be so Ckembari:kesa:
Samo ke ti kazam deka Fersped e konstantno sampion vo kosarka a vasata brojka e preku sila 70dusi ej mizeriata ste be.
A za gostuvanja nemoj da kazvas oti licno jas so sigurnost imam poveke gostuvanja od cela tvoja City Park Mizerija,a i gi spomnavte navivacite na Rabotnicki vo fudbal haha tie se preku sila 10 dusi:kesa:,ste pravele incidenti haha ti ne zaebavas ovde nas be 1incident imate uste od vaseto postoenje.Nemora ni da mi vrakas na mojot post imas YOUTUBE i mozi slobodno da si vidis koj se podobri.A i da ne zaboravam ubedlivo ste najdobrite FORUM NAVIVACI.

Abe neizbanjat eden kazi mi vo sto ste podobri???City Park Boys vo 2001 koga ja napunia cela sala vie ne postoevte be....Mi kazuvate 1985 godina postojat Ckekmbari a???daj mi po edna slika od site sezonu ke ti se izvinam,navivavte li koga klubot vi bese vo vtora liga??? Sme imale eden dobar duel megu sebe vo veles nz pred kolku godini kup natprevar i si znaat vasite sto bile kako si pominaa....Koi Ckembari be aloooooo??? go sramite imeto na tie sto postoea od 93 do 95...Koi ste vie sega serkovci vo film vlezeni....So koja grupa ste imale duel vo poslednive 10 godini ajde kazimi......incidenti samo ovaa sezona sme napravile kolku vie od postoenje....VI IMATE KOPLEKS OD SKOPJE SITE GO ZNAEME TOA...

PATETE SELACI...
Navivacite na Rabotnicki vo fudbal mozebi se najmala grupa vo Makedonija vo brojnost,no daleku pred vas se so kreativnosta,rekvizitite,transparentite,bajracite,gostuvanjata.....imaa edna mnogu dobra parola "NIE 20,VIE 800,NIE DOJDOVME,A VIE??

Кобра, не знам зошто застана со акцијата на youtube....добро ти идеше:toe:

BTW Кобра, истите фрази ги користиш кои странците ги користат за нас...неизбањати, смрдловци и тн.

Кобра, не знам зошто застана со акцијата на youtube....добро ти идеше:toe:

BTW Кобра, истите фрази ги користиш кои странците ги користат за нас...неизбањати, смрдловци и тн.

Prvo kazi mi koj si ti?? vtoro nikakvi akcii nemalo na youtube imalo akcii u realniov svet,youtube predstavuva mesto kade se prezentiraat navivackite akcii i drugi raboti.......
Treto,za koi stranci zboris??

PATETE SELACI...
Navivacite na Rabotnicki vo fudbal mozebi se najmala grupa vo Makedonija vo brojnost,no daleku pred vas se so kreativnosta,rekvizitite,transparentite,bajracite,gostuvanjata.....imaa edna mnogu dobra parola "NIE 20,VIE 800,NIE DOJDOVME,A VIE??
Da za zal seuste ke vi stoi taa misla deka nie dojdovme no vie seuste nemate stapnato vo nasata sala:kesa::sekss::sekss::sekss:
sepak city park boys seuste se najdobri forum navivaci -zalosno najdobriot tim vo makedonija vo poslednite 10god a vakva slika na tribinite navistina zalosno:kesa:ednostavno ne go zalusuvate ovaj tim

kazi mi dali od vase postoenje ste dole vo aerodrom 600 dusi???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom