Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
bate ne jadi gomna ne ste navivacka grupa vie i ne praj sporedba fudbal i kosarka koa idete na utakmici pravi koa idete na kosarka posto CPB e samo za K.K.RABOTNICKI ednas u godina se sobirate be protiv vardar u fudbal i toa 50 dusi so se pravi naviaci 50 dusi so idat samo kolku da bidat videni deka idat so ckembari 50 dusi da go rugaat vardar i skopje i ostanatoto deka mora da ide(prisileno) sto navivacka grupa ste be kazi mi ti za da mozes da jades gomna za nas malku sme bile ili sto ti znam sto tamu pozz

nameneto za bitolskite pedercinja :smir:

daj be drugar ne kazvaj smeski samo komiti pa poke od vas bevme na utakmicata so pobeda na gosti eve ti nesto od rakometo od godinava
http://foto.konzuli.com/displayimage.php?album=237&pos=11
http://foto.konzuli.com/displayimage.php?album=topn&cat=-237&pos=26

kazi mi dali od vase postoenje ste dole vo aerodrom 600 dusi???

Da za zal seuste ke vi stoi taa misla deka nie dojdovme no vie seuste nemate stapnato vo nasata sala:kesa::sekss::sekss::sekss:
sepak city park boys seuste se najdobri forum navivaci -zalosno najdobriot tim vo makedonija vo poslednite 10god a vakva slika na tribinite navistina zalosno:kesa:ednostavno ne go zalusuvate ovaj tim

bate ne jadi gomna ne ste navivacka grupa vie i ne praj sporedba fudbal i kosarka koa idete na utakmici pravi koa idete na kosarka posto CPB e samo za K.K.RABOTNICKI ednas u godina se sobirate be protiv vardar u fudbal i toa 50 dusi so se pravi naviaci 50 dusi so idat samo kolku da bidat videni deka idat so ckembari 50 dusi da go rugaat vardar i skopje i ostanatoto deka mora da ide(prisileno) sto navivacka grupa ste be kazi mi ti za da mozes da jades gomna za nas malku sme bile ili sto ti znam sto tamu pozz

nameneto za bitolskite pedercinja :smir:

Family selodrom+Лозари(Исток)+Чкембари=Селска коалиција

УСМ-Унија на Сељаците во Македонија

CPB+KOMITI+LEGIJA 5 = PEDERANA
STAB GTC:toe:

ps srkajte si izgubivte:vozbud:

Јас би рекол: Комити+Шалке 04=Сити Фарт Бојс:pipi::pehar::pehar::nesum:
Леле значи нема поголеми глупости од ова еј...ц ц ц незнаете ни факти...поздрав и ке ве молам...откажете се од пишување на оваа тема
не е место за изразување фрустрации и никакви комплекси ова е тема за фановите на Работнички.....а не за да ги искажувате вашите слабости...кој изгубил НИЕ??? ние победивме братче и тоа со 48 разлика...а вие што си праите филмови добро е тоа...зико е еден од најглупите луѓе на форумов потсетуваќи се на неговите постови....на лозари им вика дека сме најдобри ние(кога изгубија пелистер од фени...)сеа ние сме тапа а они се најбоље ма даајјј кај бевте у наша сала..
зико е најголемиот комплексаш на форумов не го разликувам многу од аеродромец...ист карактер ист менталитет....

Леле значи нема поголеми глупости од ова еј...ц ц ц незнаете ни факти...поздрав и ке ве молам...откажете се од пишување на оваа тема
не е место за изразување фрустрации и никакви комплекси ова е тема за фановите на Работнички.....а не за да ги искажувате вашите слабости...кој изгубил НИЕ??? ние победивме братче и тоа со 48 разлика...а вие што си праите филмови добро е тоа...зико е еден од најглупите луѓе на форумов потсетуваќи се на неговите постови....на лозари им вика дека сме најдобри ние(кога изгубија пелистер од фени...)сеа ние сме тапа а они се најбоље ма даајјј кај бевте у наша сала..
зико е најголемиот комплексаш на форумов не го разликувам многу од аеродромец...ист карактер ист менталитет....
Ostaj brat sega.Neznam site so se karate za nisto na forumof.Nikoj neznajte ednas barem dobar post da pisite.Sega ostaj to.Denes tepa Pelister i sega e 2-1 za Rabotnicki znaci Ckembari idat vo Skopje,pa tamu se ke si kazite:smir: Jas odvaj ja cekam utakmicata.Pozz:smir:

aj prosvetlime kaj sum go pisel to za vie deka ste podbri od lozari aj te molam pokazi pa posle kazvaj ama so da vi pram nema kako da vratite pa pisite jas najglup nie sme pojaki itn i to tvoeto drugarce golden lords pocna so provokacite taka da oj lecise od skomleksi

btw pozz do cpb so pesnata mala mala mala grupa pedera

Alo .. Aman prekinete , se ponasate ko deca so precki vo razvojot SITE . Romanticari , Kobra i ostanatite od CPB nema sto da se ubeduvate so niv. Se znae deka sekoja navivacka grupa ide poradi lubov kon klubot a ne poradi toa da im dokaze na LOZARI ili na CKEMBARI neso ... Ckembarcinja vie pa.. sedete si uzivajte i molete boga da ne padnete vtora liga, posto ako se sluci toa pak ke bidete neaktivni 2,3 god . Lozari , navivate vie ili uste ste u bojkot ? Samo toa imam da ve prasam . Odsuten sum od drzavava nekoi 3 meseci taka da ne sum mnogu u tek :)

Ostaj brat sega.Neznam site so se karate za nisto na forumof.Nikoj neznajte ednas barem dobar post da pisite.Sega ostaj to.Denes tepa Pelister i sega e 2-1 za Rabotnicki znaci Ckembari idat vo Skopje,pa tamu se ke si kazite:smir: Jas odvaj ja cekam utakmicata.Pozz:smir:

Epa drugar redno e da dojdete...:vozbud::vozbud:travata,pivoto i drugite poroci pa na utakmica + vie kaj nas.......prevrtuvanje...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom