city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
за информација бевме 70 души од приликаДа на почеток и ја толку забележав ама пошто глеав први 2-3 минути мислев повеќе дошле ама изглеа не како што викаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за информација бевме 70 души од приликаДа на почеток и ја толку забележав ама пошто глеав први 2-3 минути мислев повеќе дошле ама изглеа не како што викаш.
а нешто да кажете за новата песна преработена од лојал фанс?за информација бевме 70 души од прилика
Да бе ја препеавме....а нешто да кажете за новата песна преработена од лојал фанс?
сакам.Да бе ја препеавме....
сакаш текст??
Не се замарај со овие гледаш имаат пуста желба за навивање.:pos2:Да бе ја препеавме....
сакаш текст??
70 dusi navivaci ili 70 dusi vkupno vo salata??????за информација бевме 70 души од прилика
Во Скопје 800 гледачи, 60 навивачи...Не повеќе од 10-15 души,јас како што видов на телевизија :kesa:
70 момци на кои свршаваш ти пред да си легнеш.:wink:70 dusi navivaci ili 70 dusi vkupno vo salata??????
kako i da e sigurno toa bilo 70 dusi seljaci, prostaci, p3deri
70 dusi navivaci ili 70 dusi vkupno vo salata??????
kako i da e sigurno toa bilo 70 dusi seljaci, prostaci, p3deri
Работнички играј ти за твојте најверни..сакам.
Работнички играј ти за твојте најверни..
давај кошеви и дај ни нови победи....
оле оле....
нана нана...
Доволно ?
:wink::smir:
а лозари-исток ако имаш развиено тешки комплекси према нас не треба јавно да ги искажуваш...знам дека се плашите од нас така да
шшшшшшшшшш... ТИШИНА!!!!
наравоучение: Кога незнаеш како удри јако (до дечкото Lozari-Istok)
Абе доста молимте прекини идиоту...дете од 14 години отишло надвор даnemame nie nikakvi kompleksi na vas, tuku prasaj si gi tvoite dve drugarcinja kako go jadea vo kavadarci vo sala pa posle lafi![]()