Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе добро е логото ама немора да :drk: на него

алл стар ли бесе тоа бе ...срамови у сала 2 на 2, да собира 30 лугје на алл стар тоа е срамота

Угриновсми потпишал со Работнички на 2 години...ФЕНОМЕНАЛНО!:vozbud:

Честито новиот играч.
А со Данило Митровиќ шо направивте, потпиша ли?

Фершпед Работнички го ангажираше Митровиќ
Повеќекратниот македонски шампион, Фершпед Работнички се засили со српскиот кошаркар Данило Митровиќ

Митровиќ (208 см, 24 год) игра на центарската позиција, а минатата сезона настапуваше за КК Могрен од Будва. Со овој ангажман на Митровиќ, Фершпед Работнички ја комплетираше центарската позиција, пред претстојниот старт на вториот дел од првенството и натпреварите од Балканската лига. :toe:

Видов транспарент City Park Boys во салата во Задар ? Кој го донесе ?

Прашање до ЦПБ: Дали денес ке одите за битола ? Пелистер - Младост :pos2::vozbud:

Пуштете МТВ 1 да ја гледате бедата во мак басктетот. На полувреме Пелистер - Работнички 29 : 24. Значи пак ќе кажам - ПОЛУВРЕМЕ

Kosarkava na nivou... haha a navivanjeto uste podobro........ ko da organziraat ona Top lista super zvezda

Пуштете МТВ 1 да ја гледате бедата во мак басктетот. На полувреме Пелистер - Работнички 29 : 24. Значи пак ќе кажам - ПОЛУВРЕМЕ

Незнам дали пошто после нова година секоја вечер гледам по еден НБА натпревар ова вечерва во Битола ми се види премногу мизерно или пак не му беше денот на кошаркарите.И предходно беше ама пак ова сега е дупка.Како во маало да играме уште да беше на еден кош...Сепак и покрај малата расправија на темата Фени за тоа кој натпревар да се следи,мислам дка требаше да се пренесува натпреварот во Охрид

Mnogu beden natprevar...Na Rabotnicki mu trgna vo 2ro poluvreme...Kraen rezultat 60 - 72 za RABOTNICKI!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom