Фан клуб: Работнички

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Да бе добро е логото ама немора да :drk: на него

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
алл стар ли бесе тоа бе ...срамови у сала 2 на 2, да собира 30 лугје на алл стар тоа е срамота

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Угриновсми потпишал со Работнички на 2 години...ФЕНОМЕНАЛНО!:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Честито новиот играч.
А со Данило Митровиќ шо направивте, потпиша ли?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Фершпед Работнички го ангажираше Митровиќ
Повеќекратниот македонски шампион, Фершпед Работнички се засили со српскиот кошаркар Данило Митровиќ

Митровиќ (208 см, 24 год) игра на центарската позиција, а минатата сезона настапуваше за КК Могрен од Будва. Со овој ангажман на Митровиќ, Фершпед Работнички ја комплетираше центарската позиција, пред претстојниот старт на вториот дел од првенството и натпреварите од Балканската лига. :toe:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Видов транспарент City Park Boys во салата во Задар ? Кој го донесе ?

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Прашање до ЦПБ: Дали денес ке одите за битола ? Пелистер - Младост :pos2::vozbud:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Пуштете МТВ 1 да ја гледате бедата во мак басктетот. На полувреме Пелистер - Работнички 29 : 24. Значи пак ќе кажам - ПОЛУВРЕМЕ

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Kosarkava na nivou... haha a navivanjeto uste podobro........ ko da organziraat ona Top lista super zvezda

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Пуштете МТВ 1 да ја гледате бедата во мак басктетот. На полувреме Пелистер - Работнички 29 : 24. Значи пак ќе кажам - ПОЛУВРЕМЕ
Незнам дали пошто после нова година секоја вечер гледам по еден НБА натпревар ова вечерва во Битола ми се види премногу мизерно или пак не му беше денот на кошаркарите.И предходно беше ама пак ова сега е дупка.Како во маало да играме уште да беше на еден кош...Сепак и покрај малата расправија на темата Фени за тоа кој натпревар да се следи,мислам дка требаше да се пренесува натпреварот во Охрид

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Mnogu beden natprevar...Na Rabotnicki mu trgna vo 2ro poluvreme...Kraen rezultat 60 - 72 za RABOTNICKI!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom