Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Не викам дека нема да идеш, ама веќе кога доаѓате до Скопје зашто да не се солидализирате со другите навивачки групи. Нема врска и така натпреварот заврши џабе ќе збориме, другата сабота има нов натпревар, па тогаш ќе праиме муабет:smir:

so da priznaam ???? kazi mi samo zosto se delevte ne peevte so nas i komiti zaedno???

Sto da peat be peder eden beden...Simik usi kur da pusi?Toa li be da go peat.Odi gonise i ti i tvojte prijatelcinja.Se fakaat za serifot od pred edna godina.Kade vi e vas ona so go soblekoa golo sred trgovski a?Da pocnea Lozari da peat nes takvo do sega na kurot ke mi bevte kaceni a sega sal izbegavate prasanja...Navivate si za vaseto bedno skopje i ne zamarajte.A i ne gledam zs se zamaraat drugite so vas koga ne se ispaga na kraj.Sega ke pocne zezonata pa bujrum vo Kavadarci da go izedite 30 razlika...

Sto da peat be peder eden beden...Simik usi kur da pusi?Toa li be da go peat.Odi gonise i ti i tvojte prijatelcinja.Se fakaat za serifot od pred edna godina.Kade vi e vas ona so go soblekoa golo sred trgovski a?Da pocnea Lozari da peat nes takvo do sega na kurot ke mi bevte kaceni a sega sal izbegavate prasanja...Navivate si za vaseto bedno skopje i ne zamarajte.A i ne gledam zs se zamaraat drugite so vas koga ne se ispaga na kraj.Sega ke pocne zezonata pa bujrum vo Kavadarci da go izedite 30 razlika...
Море кој шерив бре даа тоа е Сашо тубата и ти сам знаиш кој е:)....да не кажувам каков е може некој ќе му каже па ќе ме замара:)
Него другата дома со кој а играиме?

http://lozari.blogspot.com/

Еве читајте ( ако ви се чита :toe:) .....
имате опис на целата утакмица за ова што се карате погоре :pos2::pos2::pos2:

Текстот е лудница. :vozbud:

Добри сте момци. Ај да се надеваме дека другата утакмица и ние ќе дојдеме па да им покажеме како се навива за репрезентацијата. :vozbud:

uffff... naglo site stanaa patrioti a ????? predhodniot ciklus nigde ve nemase !!! Inace Family 2006 otide vo bugarija vo sofija da ja bodri reprezentacijata vo kosarka, a vie ne mozete da dojdete do Skopje !!!!

Сега го прочитав текстот. По смешно нешто нема читано али сепак си се потрудил, секоја чест. Ај дај ми линк од извештајот од натпреварот со МЗТ во Скопје да видам што сте правеле во автобус кога идевте накај сала (знаат тие што беа зошто)

Некој се обидел да го копира Радикал, ама не му успеало

Баш Радикал е копиран само он има Блог и сите него го копират така е Радикал ја измисли топлата вода ај потомкате му го на Радикал и не замарај више.:tapp::pusk::drk:

Офф-топик
Има таму една слика каде што пишува Kosovo is Serbia, Macedonia is Greek
Од кој навивачи е тоа, од Партизан или од Паок

Офф-топик

Од гробари е.

Ја има ставено и во фан клуб Партизан во фудбал.

Едит - Од гате 4 било моја грешка.

Сега го прочитав текстот. По смешно нешто нема читано али сепак си се потрудил, секоја чест. Ај дај ми линк од извештајот од натпреварот со МЗТ во Скопје да видам што сте правеле во автобус кога идевте накај сала (знаат тие што беа зошто)
Блогот е од пред 2 недели ако не и помалце:)
А инаку ако е за капење џамови можам да го викнам братучедот шо има 10 години може сите џамови да ви ги сокапе:toe:(мислам дека ќе сватиш шо сакам да кажам со ова)
:salut:

Офф-топик

Читај го добро текстот првен тоа против сите луѓе што навиваат за партизан ова она дека они биле со Гејт4 па правеле пароли против Македонија и така инаку тоа е ГАТЕ 4 на сликата у солун е сликано.:salut:

Читај го добро текстот првен тоа против сите луѓе што навиваат за партизан ова она дека они биле со Гејт4 па правеле пароли против Македонија и така инаку тоа е ГАТЕ 4 на сликата у солун е сликано.:salut:
Да да заедно се:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom