Абе шо е крив крив е ама не знам оти почнавте тука да пишите и да спомињате клуб Работнички кога он не е нивни играчnema da go vregam cel zivot ama on e kriv za utakmicava... a ako pogodese, pa normalno e da pogodi toa mu e rabota... ama se oseka deka samo vie od vnatresnosta kontri mavate ne ja gledate realnata strana, vazno kontra da udrite... kompleks li e, so li e ???
Izvni koj e vasiot igrac ??? Jane Petrovski ili mirakovski??Абе шо е крив крив е ама не знам оти почнавте тука да пишите и да спомињате клуб Работнички кога он не е нивни играч
А за Јане и Митко,реално Митко е нешто појак од Јане ама Јане е млад и има уште доста да учи и има потенцијал да стане еден од најдобрите Македонски кошаркари а и памтам пред 2 сезони кога не победи у Јасмин маме му ебам
Инаку ова со комплексов вие:nesvest:
А Струмичани нормално е да си го бранат нивниот играч
Ништо не те разбрав:nesvest:Izvni koj e vasiot igrac ??? Jane Petrovski ili mirakovski??
toj e profesionalista i ne smee da mu se desi da promasi 2-ve slobodni vo najvazni momenti edno ako promasi ajde de ali dvtea da gi promasi stvarno toj ne zasluzuva da igra za reprezentacija.Па јас ја гледав и не видов дека ја шитна
Секој може да утне слободни,и плус даде тројка во клучни моменти
Џон Тери и Шевченко ги однесоа екипите во финале на ЛШ. Мираковски кај ќе не однесе... во Б дивизијаАеродромци, се повеќе сте победни.Како што кажа и Viktoranius и Шевченко 2005 и Џон Тери 2008 промашија клучни пенали за ЛШ и сега тие не се професионалци??![]()
Џон Тери и Шевченко ги однесоа екипите во финале на ЛШ. Мираковски кај ќе не однесе... во Б дивизија