Toa bil nekoj individualec :pos2:A da te prsam...CPB ke bidat li vo sala na 4 Oktomvri?Aj ne doagajte pak ziti se, usmrdivte salata prosli put . Koga se soblece po bokserici taa svinjata debela se onesvesti pola publika.
Da da, vo polna pareaToa bil nekoj individualec :pos2:A da te prsam...CPB ke bidat li vo sala na 4 Oktomvri?
100 души на дербиDa da, vo polna parea
Ako be dojdete si , uverete se. Imame nie terapii za takvi kako tebe100 души на дерби
:baeh:
Секако идимеAko be dojdete si , uverete se. Imame nie terapii za takvi kako tebe
Добро бе човек еве јас ќе го пцујам на утакмици ќе му свирам ка е кај него топката и на шо ќе личе тоа па ако сака Амир нека дава и миљарди
Добра смисла за хумор:back:Da da , i prvi sto ke se uverat toa i ke go "POCUSTVUVAAT NA SVOJA KOZA" se lozarcinjata. Ali dosta muabeti na prazno , ke dojde toj den naskoro , pa posle toa ke zborime
Aj ne doagajte pak ziti se, usmrdivte salata prosli put . Koga se soblece po bokserici taa svinjata debela se onesvesti pola publika.
ЈУНАЈТЕД КАВАДАРЦИda ti go ebam plemeto tvoe. nie sme ja usmrdile salata. ti ne se bajas rabotes vo skopje gi mies kolite i posle ides na utakmica..epa sea vidi koj smrdi.
znam so ce mi odgovores : ti odes na lozjeto.
ali ce te zaebam kazuvajci ti ja vistinata: imam lozje ali imam argati od sveti nikole i skopje. realnosta boli ali taa e. erata na skopje zavrsi
Selance jabe ti sto imas argati , pak ke ostanes argat u dusa. Mozam samo da ja zamislam tvojata umstvena razvienost, mozam samo da gi zamislam tvoite pogledi na svetot. Ne me smej te molam , covek mozes da go izvadis od selo no ne i seloto od nego , i dosta so vasiot kompleks, ako imas pari za argati da rabotat za tebe ke imas pari i da dades za lekuvanja vo nekoja renomirana psihijatarska instuticija kajsto ke probaat nekako da te izlecat od tvojot primitivizam i seljacizam.da ti go ebam plemeto tvoe. nie sme ja usmrdile salata. ti ne se bajas rabotes vo skopje gi mies kolite i posle ides na utakmica..epa sea vidi koj smrdi.
znam so ce mi odgovores : ti odes na lozjeto.
ali ce te zaebam kazuvajci ti ja vistinata: imam lozje ali imam argati od sveti nikole i skopje. realnosta boli ali taa e. erata na skopje zavrsi