Ти си луд хахахаах добар пост :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::je::je::baeh:Sea samo vo son ke si ja gledate strumica :helou::helou::helou:
Хихи, повторно имаме тим сељачко љубоморно искомплексирано ебано копиле. Не јак за титула, ама да ве ебеме повторно ? И ТОА КАКО !Sea samo vo son ke si ja gledate strumica :helou::helou::helou:
Тешко на твоите за ваков деген што родиле. Не ти е лесно тебе дечко. Еве ти како најупатен и и Галактикос пошо најавувавте спонзори во Струмица, и кога сите викавме дека веруваме само на Маркус и Струмикс, а вие нели сезнајковците ги демантиравте и им викавте дека ширеле песимизам. Само жалмото е тоа што на нив сличните и во лошо ќе бидат со клубот, а вие ХУЛИГАНИТЕ ќе седите пред компјутер и ќе се јачате. БТВ ова мислам дека ќе ми биде последниот пост меќу мене и тебе пошо од сега натаму можеш комотно да се префрлиш во темата Фан Клуб Соколи, Торус, Поп Спорт...Хихи, повторно имаме тим сељачко љубоморно искомплексирано ебано копиле. Не јак за титула, ама да ве ебеме повторно ? И ТОА КАКО !
:bip:
Најавувам спонзори затоа што знам дека ќе има.Тешко на твоите за ваков деген што родиле. Не ти е лесно тебе дечко. Еве ти како најупатен и и Галактикос пошо најавувавте спонзори во Струмица, и кога сите викавме дека веруваме само на Маркус и Струмикс, а вие нели сезнајковците ги демантиравте и им викавте дека ширеле песимизам. Само жалмото е тоа што на нив сличните и во лошо ќе бидат со клубот, а вие ХУЛИГАНИТЕ ќе седите пред компјутер и ќе се јачате. БТВ ова мислам дека ќе ми биде последниот пост меќу мене и тебе пошо од сега натаму можеш комотно да се префрлиш во темата Фан Клуб Соколи, Торус, Поп Спорт...
П.С. Како кажа Роки, подобро да постоиме 20 години, одколку да освоиме титула и да не снема.:baeh:
greska si druze RISTE STEFANOV e podobar. se pokaza i na all starot vo vinica koga igraa finale i pobedi RISTE i toa ubedlivo pozzАбе Тасо е најдобар шутер за 3 поени,што некогаш се појавил во Македонската Лига..Барем така е од кога јас зна за кошарка а Македонска Кошарка гледам од 2002.:pos2:
seljak od gradskoда да тасовски не е китка за мирисане :smir: голем провокатор е
Mu se pogodilo...greska si druze RISTE STEFANOV e podobar. se pokaza i na all starot vo vinica koga igraa finale i pobedi RISTE i toa ubedlivo pozz
дада шо секојпат на секој не му оди сности на оример Р. Стефанов постигна само 1/5 за 3 и имасе вкупно 4 поени а Тасо имаше 5.. МЗТ добро се секаваат на 3-те на Тасо кога изгубија од Струмица во плеј офот со 34 разлика кога Тасо ги погоди буквално сите шо ги мајна.Mu se pogodilo...
taso gleaj si go k.. koa i sam znajs koj kade igrae i zosto igrae? sedi miren :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Mu se pogodilo...
Ех на сељакот уште колку ќе му го пу***е....Он ќе зима по 4 500 евра на месец ти,јади колко сакаш гомна...:pos2::pos2:Зарем вие гледате кој од каде е ?Ете затоа и Македонија не е држава сељак од Градско,да од градско е и што сега?Игра во репрезентација,тоа е нешто најсвето што може да му се случи на некој спротист...seljak od gradsko
Ме интересира тој што ти е ставен како аватар кој кошаркар е?Ех на сељакот уште колку ќе му го пу***е....Он ќе зима по 4 500 евра на месец ти,јади колко сакаш гомна...:pos2::pos2:Зарем вие гледате кој од каде е ?Ете затоа и Македонија не е држава сељак од Градско,да од градско е и што сега?Игра во репрезентација,тоа е нешто најсвето што може да му се случи на некој спротист...