Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
znaci ovoj karakolev i vo centar i vo aerodrom ke go jade ke treba da bega negde nadvor od skopjevo,haha

Ovoj Lukoil mnogu jaki bile , 16 razlika go jadea :pos2: . Toj trenerot nivni ke se utepase . Burevski(janevski) ZVER . karakolev poruzen surat i pogolemo drvo nemoze . Mirakovski standarno zver, zivcevic od den na den se podobar imase eden igrac sto ne go znam izgleda od mladinska skola epten dobro izigra i taka

Pa zosto da ne,igra Pero,igra Riste...Lukoil ima igraci sto vredi da se vidi kako igrat:tapp: ...
bev na utakmicata zaedno so centarec i mu se gazevme od smeenje na toj trenerot na lukoil zasto neznaete kolku se nervirase i se derese:)neznam dali nesto tipcite ne se vo forma ali jas ocekuvav da ne tepaat i toa magareski ali se sluci obratnoto,Bureto e ZVER ,karakolev drvo nevideno(kako da igra so zatvoreni oci) drugite stvarno site se super,vo forma i dosta e uigran cel tim.Tie 2cata crnci od NBA sto se dojdeni vo lukoil dobri se ali nisto posebno ne pokazaa a antic neigrase vo vtoroto poluvreme,super utakmica a imase i nekoku kucanja :)

posle ovaa utakmica mislam deka treba malku da podrazmislite dali samo feni i strumica ostanaa da se borat za titulata,jas iskreno mislam ne :vozbud: :vozbud: :vozbud: :salut:

abe a toa kopileto karakolev kako?mamata da mu ja ebam trebase da ideme vo park samo zaradi nego seljak mamicata da mu ja iznaebam

aha
abe a toa kopileto karakolev kako?mamata da mu ja ebam trebase da ideme vo park samo zaradi nego seljak mamicata da mu ja iznaebam

HAHAHAHA ZAEDNO SO CENTAREC GO DUPNAVME OD DUPENJE,STVARNO E DRVO GOLEMO I OD STO BESE OCAEN DA DADE KOS JA ZEMASE TOPKATA I SE GURASE MEGU 3CA ZA DA MU DADAT SLOBODNI DA SUTIRA,stvarno tipot e ocaen proba da dade 2-3 3ki ama se vo obrac zavrsuvaa e nekolku za malce bunar ke otidea,DRVO NAJGOLEMO,trebase da dojdete da go dupcite malce :uvo: :uvo: :uvo: :uvo:

a inace imase eden post nemozam sega da go najdam kade sto radical vikase deka bureto ima potencijal,denes go gledav i stvarno e dobar samo treba malce da se opusti :wink:

Najupotrebuvani frazi so micule ni bea . DAJ MU NA BURETO . BUREEE KUCAAAJ ili pak NEMOJ NA KARAKOLEV NE NE NE ( karakolev ja zima topkata) LELE IZGUBIVME. GO prasuav Karakolev dali go hranele u MZT , ne mi odgovori , posto nemase sila da sutne i me interesira luge vie mu davavte li leb da jade?. A trenerot na lukoil on nece sarsku on oce cevapcici :pos2:

hahahahaha znaci epten se pojacavte so maloumnikot karakolev.mislam deka marin ke svati kakva greska napravil i deka sledna destinacija na maloumnikot ke mu bide da drugaruva so gago,ke si igraat eden na eden pred maalo:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

MOMCI NEKA VI E SREKEN 02.02 USTE 100 GODINI DA SI GO PRAZNUVATE

VI POSKAUVA CELA NAVIJACKA GRUPA NA FAMILY AERODROM SO PESNATA:
SREKEN 2.2 OOOOOO
CRVENO VI STOI OOOOOO
SITE NA PARADA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom