Што прават младите?

• Креатор на темата Креатор на темата JASMIN
  • Време на започнување Време на започнување
Што правиме? Се дрогираме, учиме, се будали ме на некоја журка и ич к не не боле за иднина :)

На лето џаболебарам, скитам, се шлаам по нетов, глеам филмови, по кафиња низ кафулиња, на вечер по дискотеки, па на базен, и нормално глеам да искочам негде од Скопјево, да шетнеме и во друг град.

vodkamixx напиша:
На лето џаболебарам, скитам, се шлаам по нетов, глеам филмови, по кафиња низ кафулиња, на вечер по дискотеки, па на базен, и нормално глеам да искочам негде од Скопјево, да шетнеме и во друг град.
Водка ова е за млади не за старци :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Se skoro sto e nabrojano od avtorov:):) Noramano kako sekj malada devojka zimama se od zivotot i sekoj moment sto se vika go koristam najdobro:):)

Трошат здравје за да дојдат до пари.
А кога ќе остари човек троши пари за да си го врати здравјето,ама тогаш веќе не е исто.

со што ли не се занимавам?
Тренирам фудбал, Трчам, па теретана,па преку летото работам нешто.
Абе нема слободно време за мене!!

JASMIN напиша:
A koga ne se vrtite po doma, sto pravite?

Odite li na teatar, na pazar, na natprevar, na kino, na izleti, itn itn?

Kolku vi e kvalitetno vremeto? Osven ogovaranjata so drustvo ( sto e dosta korisno, 15 min dnevno ogovaranje vo prosek e dovolno za podobruvanje na raspolozenieto i razubavuvanje na denot), kafeto, i momcite?

.............................................................................................

Perete, peglete, kosite treva, ribate prozori, pletete, vezete, gotvite, slikate, popravate po doma...?

Верувај - ама баш се правам. И перам,пеглам,рибам прозори и купатила,арно ама не готвам. :nesum: Освен тоа,плаќам сметки (не со мои пари де :pos: ), купувам тоа храните т.е пазарам, и такви слични ствари кои тешко дека некоја моја врсничка ги прави во таа мера.
И многу ми е квалитетно времето да.
Едвај чекам ден како овој кога можам комотно да си се оптегнам на компјутер цел деееен,па и газот да ме здоболи од седење пред него. :pos2: А тоа е така бидејќи преку недела правам нешта од кои понекогаш и ми се смачува,искрено речено. Одам на школо,се враќам,јадам,одам на час(математика,француски,англиски,некои срање проектни задолжителни на школо),се враќам учам,ќе пуштам тоа телевизорот,секретарисвам низ дома на телефон јас цело време(оти нема кој друг,сите се забегани негде),и навечер мајка ми или татко ми кој и да е ќе дојди ќе се видиме, и во кревет. Така да за викенди се гледаме поубаво да речам. Оти моите на смени работат,еден ги фаќа куферите,друг ги остава и така :) Тоа е - работа.
Кога имам време и друштво гледам филмови на ДВД,а читам и слушам музика скоро секогаш. Музика слушам дури и кога се движам,а читам кога ќе прилегнам :)

Вака.......
Од понеделник до петок денот ми излгеда така:
Станување наутро, кога сум па 2ра смена станувам околу 9 па учам. Доаѓам од школо, кога сум прва смена понекогаш спијам, подоцна идам на нет да проверам пораки, мсн, кајгана..... подоцна поучувам малку, за среќа брзо научувам затоа што учам со разбирање и си легнувам околу 1 часот најмногу со компјутерот до кревет.
Преку викед:
Станување во сабота околу 12 часот на попладне, може да одам да играм партија баскет или фудбал до некаде 4-5 часот, а доколку не играм би седнал со сестра ми или со другариве на муабет некаде.
Си одам после тоа дома. седнувам пак на компјутер до некаде 8 часот па се спремам за вечерва. Идам до кафана некоја после во кафич и дома сум во последно време околу 2 часот затоа што има рација веќе во Струмица :(
Неделата ми е иста како и саботата.
Значи работните денови ги искористувам максимално, си ги завршувам обврските на школо и слично а викендите ги искористувам за одмарање, рекреација и шетање

Станувам пијам кафе и шумливо таблетче од лимонче се расонувам или одам на факс па потоа седнувам на пс отварам кајгана биљардче скајпче потоа учам малку па ајде после на книга малку ќе побдеам па ајде ручек дошло ајде некаде на ручоче па ајде додека се вратам у стан низ град гужва трговски исто обожавам да го шеткам па пак дома нетче и ајдеее книга па искачање и пак спиење....и опет шо да ви кажам дента на дабарот :pipi:

Многу тинејџерки си ги вадат цревата,посебно летниот период...:toe::kesa:

Многу тинејџерки си ги вадат цревата,посебно летниот период...:toe::kesa:

Шо зимо им е ладно?

Се дорогираат малдите, постарите се на рехабилитација или во капелата.
Малдите не знам, ама младите можда.

Туку јас мислам дека повеќе се шмизлосуваат и мушки и женски, место да се теслачат ко шо је реТ и ко шо заповедал госпо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom