delfybuba
Schatje
- Член од
- 22 октомври 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 93
Аха...значи дојебниците(швалерите)намерно прават така,за да покажат дека се нај или повеке од тој другиот/другата.Зашо така сите црно гледаат на изневерувањето? Види каква кул филмска ситуација...
Во новиот милениум, вистина е дека речиси сите имаат изневерено барем еднаш, а речиси сигурно е дека и нив ги изневериле. Ништо страшно не е, дури и е возбудливо, нормално за оние кои се пронаоѓаат во сликата.
Сум бил во паралелна врска со девојка која имала партнер... самата помисла дека ти можеш да надокнадиш нешто кое нејзината кукла за излози го нема ми е веќе turn on... плус сакам секс по лифтови, кровови и дворови. Turn off ми е да бегам низ нив, али никад не сум имал потреба.
Да си “швалер“ (дојебник ...) е уметност, и некои од нас ја имаат усовршено до крајни граници. Таквите луѓе уживаат во девојката со која се гледаат тајно на вистински начин, заради нив самите, па и односот кој им го даваат е максимален, а ситуациите како оваа на Шмекерот им се убави и фини. Погледот кој ќе се добие под око, лагата која ја сфаќате само вие двајца, нејзиниот партнер не постои во таа ситуација, вие водите љубов на улица пред сите тие луѓе, тоа е прекрасно.
Нормално, она што сакаш да го правиш ќе ти биде подоцна и тебе правено, и јас го прифаќам тоа, и секој оној кој го прави треба да знае дека ќе му се врати истото како бумеранг. А имам другари кои викаат она мене не ме лаже. Спиј ти на тоа увце. :wink:
Швалерај е наука...
Значи автоматски,тие повеќе уживаат во швалерајска врска,каде не мора да прави ништо за да ја задржи љубовта,верноста или пак страстта...плус си се истакнуваат самите себе(дури и повеќе)и за на крај сите среќни и весели,а швалерот со најголемо его,поголемо дури и од него....
Ако е се вака I like it...само далеку нема да се стигне.
Во еден момент дојебникот ке свати дека е мала,ситна играчка и дека еден ден ке се расипе кога ке ја снема страстта,а тоа ке биде многу брзо:tv: