Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто да не го гледате?A бе а зошто да не го гледаме?
Јас го гледав на сите 3 гореспоменати телевизии, интересен ми беше![]()
Mnogu glupa serija,edinstveno dobro i vredno sto izleglo od taa produkcija e Charmed!
Toa go imaat kazano i samite producenti,deka Charmed e vrvot na Speling.
Збори за тоа колку била нискобуџетна(но сепак далеку од најнискобуџетна во споредба со други), за тоа колку лоша глума има, но не збори за рејтинзите кои биле за пред укинување. Всушност толку добри рејтинзи и не биле очекувани(за првата епизода). Со тек на времето рејтинзите опаѓаа, но никогаш серијата не била под знак прашалник за продолжување со следна сезона. Дури ќе имало и 9та сезона доколку актерките сеуште се сложуваа во живо како во првите сезони, и секако доколку не беа преморени и сакаа да направат нешто различно од тоа.Se slagam deka Charmed bese tinja serija,i tesko i daleku deka Speling ja smetal za najbolja koga od nego izlegle klasici kako:Charlies angels(serijata),Dinasty,Beverly Hills,Melrose place...Charmed e najniskobudzetniot tv proizvod koj edvaj se vlecese nekako so rejtinzi i bese pred ukinuvanje na krajot na sekoja sezona![]()
Jessica to Monica:ах ај лав хим хи ис со кјут.
Next day
Jessica: Оу ви гат хукд ап ви ар гона гет мерииид
Next day
Јеsse: Oмг дет хат чик хес најс еессс
Next day
Јеssica: Ју сик бестрд хау куд ју битреј ми лајк дет, омг
Jesse: Ај лејд хр даун бат ај диднт мин ту оу мај гад ам соу сори ај лав ју мај свити пај ајл невер хрт ју аген