Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Вмро исто биле потписници на пржинскиот договор, ама како беа присилени да седнат на маса тоа ни малку не е важно..

И така после некое време комуњар без грам меморија ќе дојде и ќаже „Ете и Вмро го потпиша тој договор..“
:facepalm:

Во собрание Вмро не ни гласаше за името, ама според комуњарската логика вмро биле исто виновни..
Не може да се гласа за нешто кое не ни треба да биде на гласање
Ама толку разбираат, затоа

Прочитав негде по интернетов дека Сејф Сити бил проект на комуњарата..
Две шајки не заковаа во 8 години гревовите ама битно проектот бил нивен

И после исти биле..
На таквово се исти

Не може комуњарата да биде со никој на исто рамниште, они се дното па потоа сите други
А БРТ чив проект ке биде?

Pa na vlast li se ovie so gi zemas za odgovorno za sostojbata u drzavava?
Друже овие копита и сите со нив попратно искачаа на банана револуции, глумеа некои западњаци и на крај го папаше државата и народот.
Факт е дека пола милион народ ги гласаше и нив и тие со нив.

И пола милион народ се праи на Тошо 10 години подоцна..

Од актери, обични пајташи како дотичниот на сликата па се до функционери, сите до еден кои свесно или несвесно учествуваа се ДИРЕКТНО виновни за денешната состојба и дупката во која сме влезени.

„Ама Гујо да го бутнеме, затоа искочивме, не за муртинскиот на власт да дојде“

Ич не е важно кој за што излегол и присуствувал, тоа што е важно е дека донесовте продадени изроди на чело на држава за која крв се има пролеено..

Не знам како не ви е срам да коментирате
Автоматски споено мислење:

А БРТ чив проект ке биде?
Добри и?

Што реализираа они ако така веќе збориме?

Последно уредено:
Друже овие копита и сите со нив попратно искачаа на банана револуции, глумеа некои западњаци и на крај го папаше државата и народот.
Факт е дека пола милион народ ги гласаше и нив и тие со нив.

И пола милион народ се праи на Тошо 10 години подоцна..

Од актери, обични пајташи како дотичниот на сликата па се до функционери, сите до еден кои свесно или несвесно учествуваа се ДИРЕКТНО виновни за денешната состојба и дупката во која сме влезени.

„Ама Гујо да го бутнеме, затоа искочивме, не за муртинскиот на власт да дојде“

Ич не е важно кој за што излегол и присуствувал, тоа што е важно е дека донесовте продадени изроди на чело на држава за која крв се има пролеено..

Не знам како не ви е срам да коментирате
Jas ko ke recam najgolemoto zlo se sarenite kurtoni, po novo Levica nekoj oci prevrtvat, posebno tie so taze profili, tamu od 2018 pa nagore. I odma po difolt vmrovec sum.
To e, djabe se ubedvate, tie samo najdobri nameri imaja. Tolku, uste navodno ne se ni svesni kolku steta napraja. Edinstven argument vo nivna polza e so SDSM gi isutira ko posledni gomna ili diplomatski kazano im ja ukrade revolucijata, pa taka ke procitas deka Levica nikade ja nema vo tie vreminja. Toa so to kopitoto nekapeno krsese, ludvase, ucestvuvase vo SJO, ili so drugi zborovi obrabotvase za SDSM iako i mali deca znaeja so ke sledva , toa pu pu ne vazi. I sega treba da si maloumen da gi glasas. Tie prikazni vrvat kaj nedokvakani decista koi togas praveja korzo pod masa i random idioti. Nikoj so dva grama mozok za zivi ne gi smeta.

Jas ko ke recam najgolemoto zlo se sarenite kurtoni, po novo Levica nekoj oci prevrtvat, posebno tie so taze profili, tamu od 2018 pa nagore. I odma po difolt vmrovec sum.
To e, djabe se ubedvate, tie samo najdobri nameri imaja. Tolku, uste navodno ne se ni svesni kolku steta napraja. Edinstven argument vo nivna polza e so SDSM gi isutira ko posledni gomna ili diplomatski kazano im ja ukrade revolucijata, pa taka ke procitas deka Levica nikade ja nema vo tie vreminja. Toa so to kopitoto nekapeno krsese, ludvase, ucestvuvase vo SJO, ili so drugi zborovi obrabotvase za SDSM iako i mali deca znaeja so ke sledva , toa pu pu ne vazi. I sega treba da si maloumen da gi glasas. Tie prikazni vrvat kaj nedokvakani decista koi togas praveja korzo pod masa i random idioti. Nikoj so dva grama mozok za zivi ne gi smeta.
Да само „поубаво со учк“ не е баш некој одговор искрено

Се стои, јас никогаш ти немам ништо искоментирано на оваа тема, ама со кано коа ќе кажете поубаво со учк..

Да само „поубаво со учк“ не е баш некој одговор искрено

Се стои, јас никогаш ти немам ништо искоментирано на оваа тема, ама со кано коа ќе кажете поубаво со учк..
E ne, so pettokolonasi i kvislinzi e podobro.
Takvite vo razvieni demokratii gi strelaat ko kucinja.

Прегледај го приврзокот 487836

Еве го и коловоџата кој лапаше пари од СЈО. Да им се освежи меморијата на шаренокуртонците

Од уништувач на јавен и приватен имот до пратеник и лидер на партија.

Пак да им давате гласови на вакви копита, па ќе биде супер државата (y)

Сликата е од кога се протестираше против Бугарскиот предлог. Во истиов момент кога дечкиве ја кршеа оградата, ДПНЕ сточарите на својата стока се дереа да се повлечела. А верта зема си го собра Пандов кампот и си отидоа дома.

Неколку дена подоцна на таа европската вештерка и ракоплескаа во Собрание.

Сликата е од кога се протестираше против Бугарскиот предлог. Во истиов момент кога дечкиве ја кршеа оградата, ДПНЕ сточарите на својата стока се дереа да се повлечела. А верта зема си го собра Пандов кампот и си отидоа дома.

Неколку дена подоцна на таа европската вештерка и ракоплескаа во Собрание.
Добро Боро сеедно има и други слики ете сум утнал
Првата што ми излезе ја ставив

Тоа не го негира фактот дека од улица дојде во Собрание а кажува дека силеџиски се доаѓало до позиции

Срамота е вие да зборите за идентитет а придонесовте за тоа
Како уличари излеговте на куртон револуции мислевте дека држава се оправа на тој начин

Ете сега кур ќе искочи некој на улица, еднаш се крка стапот по втор пат тешко

Функционерите и пратениците не можат да издржат со 2000 евра плата. За греота.

Ботови од сдсвмро не ви е малце непријатно?

19732.jpg

Венко и сдс се дефакто бугарска партија, да имаше таква ќе го правеше истото, ќе бркаше ветерници за српско влијание.
Вмро народна е бугарска ќе ја засрамат од сдс, им ја зема програмата :pos:

Венко и сдс се дефакто бугарска партија, да имаше таква ќе го правеше истото, ќе бркаше ветерници за српско влијание.

Српскиот свет не го вади од уста венко, се гледа дека му диригираат од Софија. СДС може да се земе у обзир како бугарска партија.

Српскиот свет не го вади од уста венко, се гледа дека му диригираат од Софија. СДС може да се земе у обзир како бугарска партија.

Ај ќе се преправаме дека ДПМНЕ немаат бугарски пасоши и фирми у Болгарија.

Ај ќе се преправаме дека ДПМНЕ немаат бугарски пасоши и фирми у Болгарија.

Брат, партијата ти е продолжена рака на Виктор Стојанов од бугарија станата. Фали уште знамето бугарско во логото да го вметнете :kafence:

Друже не сум јас за СДС, ама сум против ДПМНЕ.
classic-back-to-the-future.gif

Добивам флешови од 2015та.

Back
На врв Bottom