- Член од
- 11 јуни 2016
- Мислења
- 354
- Поени од реакции
- 222
Da li se sto promijenilo ovdje http://bmedia.vip:80 ili se potpuno ugasilo prije je bilo "balkan" ili tako nesto ,,na pm hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti danas mozes iskenirat na m3u nista corak.Mozes ako ti neko da panel il liste javne i ti napravis combo ko ovaj zlocko ovdje i reklamira skener.Di ce te vi pasvorde sta ubacivaju slozit combo .Nikad ni onda.Ne treba mi user pass bolje si gledaj olix bolji je od ove koje trazis sigurno
Skeniranje nije tesko. Nagji neki skener upisi server i klikni start ili klikni start i upisi server i cekaj, ako uhvati nesto dobro ako ne upisi drugi server i tako prolaze dani idu godine hahaha
ma mani ti to,nego jesi mu rod ili si ti to jabuko sa grane.. nekoc si i forumasima i svima tuco mame, djecu itd.. sad nista, pa mi cudno.. a sve lici na morona od gazde zvrk tv.. a ako ga branis isti si kao i on..Neka si nam ti pametan i veliki kaker mi ostali ce mo se snaci vec nekako

Reko sam da nije tesko da skeniras (kliknes start) a nisam rekao da je lako da nagjes nesto sa sken. hahah ali nagje se ponesto ja nisam reko nista u vezi user pass.Sta ti danas mozes iskenirat na m3u nista corak.Mozes ako ti neko da panel il liste javne i ti napravis combo ko ovaj zlocko ovdje i reklamira skener.Di ce te vi pasvorde sta ubacivaju slozit combo .Nikad ni onda.
To su totalne gluposti aj da si 2013 to rekao onda da kad su user i pass bili isti.
Mozes se sa cekerom igrat i combom iz javnih listi napravljenih
i to je tesko, kad kliknes START treba da cekas nekoliko sekunde da ti izadje lista, pa da vidis do kad radi, koliko kanala ima, koliko filmove, pa treba da je kopiras i ubacis u pleer, makotrpna rabota je to...ja imam jedna takva aplikacija so jedan klik ali je ne koristim osecam se kao loto da igram....Reko sam da nije tesko da skeniras (kliknes start)

Ja igram loto i zato kliknam start i sta budei to je tesko, kad kliknes START treba da cekas nekoliko sekunde da ti izadje lista, pa da vidis do kad radi, koliko kanala ima, koliko filmove, pa treba da je kopiras i ubacis u pleer, makotrpna rabota je to...ja imam jedna takva aplikacija so jedan klik ali je ne koristim osecam se kao loto da igram....
Rijeseno.Da li je ovo ugaseno ili se izmjenilo?
Ako netko ima odgovor na na pm
Hvala
Real Url: balkan-x.net:80
Kako?Rijeseno.